Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Župčica
    12. Listopad 2018. 16:45

Malagarava zao mi je sto je jedan plod otpao... 😞 Bogu hvala da je drugi ok....  😘😘

12. Listopad 2018. 16:55

Zao mi je malagrava za jedan plod,ali zato bude ovaj jaci i prezivio bude sve! Drago mi je da je sve super 

• Malenaa88
    12. Listopad 2018. 17:33

Hvala vam cure moje . Meni je isto zao ovog jednog ploda ali jednostavno mu nije bilo sudjeno ali eto tu mi je drugi plod i samo Boze podrzi da sve bude kako treba . 

• Semyzg31
    12. Listopad 2018. 18:28

Malagarava zao mi je zbog ploda😞drugi ce bit pravi zilavac samo polako dalje❤

• Tonkica1
    12. Listopad 2018. 18:48

Malagarava zao mi je zbog ploda, ali tu je i drugi ! 😊
    Žene, kako ste danas? Meni je danas mrvicu mučno, ali čim nešto pojedem, odmah mi je bolje. Još ponekad zagrči, ali ništa strašno. Ali da bih mogla državu pojesti, apsolutno. 🥞🍕🌭🌮🌯🥙🍔🍟🥗🥘

12. Listopad 2018. 20:06

Ja se bas cudno nekak osjecam, gladna sam i jedem, onda mi je mucno, al ne da bi povracala, nego nekak bas cudno mucno, zedna sam uzasno pa pijem puno vode, pisat idem doslovno svakih sat vremena, ako ne i manje (inace imam uzasno slab mjehur, al sad je katastrofa), samo mi se spava i samo sam umorba stalno. Jedva cekam drugo tromjesjecje da sve ovo prestane 

• marinica29
    12. Listopad 2018. 20:17

Malagarava drzi se bit Ce sve ok.
    Ja danas kao i svaki dan,niski tlak i mucnine skroz. Bude mi lakše kad se ispovratim ali ne bude to cesto. Nemogu ni odmarati kad cijeli dan trcim za svojim zvrkom😍

12. Listopad 2018. 21:13

Ja sam jako umorna :(

I upravo me pere glavobolja,cak bih rekla i migrena. Imam svojei lijekove za migrenu, no nisam uspjela jos do svoje neurologice...i sto sad?

12. Listopad 2018. 21:24

Cure, ima koja problema sa zatvorom? Bas nekak zadnjih par dana me to muci, danas me i crijeva lagano bole, a nikak se pomoci 

• marinica29
    12. Listopad 2018. 21:55

Tenci

Cure, ima koja problema sa zatvorom? Bas nekak zadnjih par dana me to muci, danas me i crijeva lagano bole, a nikak se pomoci

Daaaa ☹️ ja sam probala sa kompotom od marelica, ii ona djecja kasica hipp marelice. I Donat mg. Malo je pomoglo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.