marinica, hvala na pomoci, budem probala s tim, malo me plasi vec, a i crijeva me bole, a nist se ne dogada.
marinica, hvala na pomoci, budem probala s tim, malo me plasi vec, a i crijeva me bole, a nist se ne dogada.
Stim da sam ja pojelu teglu kompota i jos pila malo tog soka iz kompota. Tek drugi dan je djelovalo ali je bar pomoglo
Cao curke 🤗🤗 kod zatvora probajte piti magnezij ili donat mg..meni je puno pomoglo..🙌🙌ja sam dobila trudnicku knjizicu na drugom pregledu ..i prvu slikicu..😍😍😍..nego imam jedno pitanje,jel imate vi i dalje sexualne odnose s partnerom?..😐😐 mog je jako strah u vezi toga a nije ni meni bas svejedno..a iskreno ni mene ne pita bas,mozda se bude to promijenilo kada uđem u drugo tromjesecje😂😂..
Mjehuric mi evo i s trecom trudnocom imamo odnose bez problema ikakvih.. Znam ja ljudi isto sto su se strasili pa su apstinirali cijelu trudnocu.. Sex je siguran ukoliko ti gin ne rece da ne smijete... 😁
Mjehurić mi apstiniramo... Neznam nekako je i mene i njega strah...a pogotovo ovo prvo tromjesečje,volja nikakva...
Jaoo hvala Vam cure puno,mi smo 2x u ovih 11tt,mislim nije nam gin nista zabranio,sve je ok,nije bilo nikakvih krvarenja ni nicega..samo opet taj strah ..vise njega nego mene ..nikak da se opustimo..ali dobro nije ni zelja kao inace..😂😂😂
Mjehuric u kojem si ti sada tjednu? MM i ja smo isto malo usporili ali ne apstiniramo baš... mene je strah više nego njega jer još nisam bila na tom prvom pregledu. Slika se dobije ili se mora zatražiti? Negdje sam čula da se mora zatražiti
Mjehuric, draga ignoriraj pitanje, sad sam vidjela da si napisala 11tt 😆
Mjehuric, mi smo isto jednom, u 7 tjednu kad sam od doktorice cula da mogu jer je sve ok. I drage cure, ja sam 8 tjedana bila skroz dobro, malo povremenih bolova i natecenih grudi, tek ponekad mucnina ali deveti tjedan mi je prosao u znaku jutarnje mucnine i povracanja, bas me iscrpilo. 🤔
Mi apstiniramo nazalost, ne jer zelimo, nego jer smo dobili zabranu odnosa, prvo sam krvarila malo na pocetku trudnoce, a sad kolko sam vidjela na nalazu, da mi je cerviks skraceni, sto god to znacilo...
Sortiraj odgovore
Najstariji