Mjehuricu kojem si ti sada tjednu? MM i ja smo isto malo usporili ali ne apstiniramo baš… mene je strah više nego njega jer još nisam bila na tom prvom pregledu. Slika se dobije ili se mora zatražiti? Negdje sam čula da se mora zatražiti
Ahahha ne brini Tonkice ,i ja tu procitam pa zaboravim u minuti sta sam procitala 😂😂slika se kod nas mora zatraziti,i placa se 10kn..ali budem je pitala svaki put ..samo da vidim 😍😍😍..mi smo usporili sa odnosima,ali cu pitati dr.kada odem na sljedeci pregled ..nockoo curkee 😙😙
Curje sa zatvorom, kao neko koga to kuci godinama nevezano za trudnocu, preporucujem kompot od suhih sljiva i mjesavinu kefira i mljevenog lana ujutro, bas pomaze.
Curje sa zatvorom, kao neko koga to kuci godinama nevezano za trudnocu, preporucujem kompot od suhih sljiva i mjesavinu kefira i mljevenog lana ujutro, bas pomaze.
Gdje ima za kupit kompot od suhih sljiva? Nisam obraćala pozornost dal' to ima u trgovini
Pozdrav cure, kako ste?
Kod zatvora, sok od sljiva iz dma, lanene sjemenke u jogurtu ujutro, ja sam lijena za to bila, pa sam pila psilijum kapsule od redovite. . sada nisu imali kapsule, dali mi prah, ali pocele mucnine i nikako ne mogu da svarim sve to i popijem.
Da li ima neka GERB, ja imam jak gastritis i gerb, pa kad me napadne budem polumrtva od bolova, sinoc sam imala takav napad, i moram sutra u bolnicu da mi daju nesto sto smijem u trudnoci, jer se bojim jos kojeg ovakvog napada boli 😥
Gdje ima za kupit kompot od suhih sljiva? Nisam obraćala pozornost dal' to ima u trgovini
ja taj kompot pravim sama, a na slici inas najjednostavniji recept. 😍
Hvala 😃😃
Meni krenule mucnine posteno, ali samo navecer, jucer bilo grozno, povracala dva puta. Ali koliko sam primijetila, poslije je sve oke, mogu jesti i sve normalno, mucnine me drze pol sata do sat vremena i poslije je sve dobro. I da, rijesila sam se zatvora sa suhim sljivama i suhim marelicama
Meni krenule mucnine posteno, ali samo navecer, jucer bilo grozno, povracala dva puta. Ali koliko sam primijetila, poslije je sve oke, mogu jesti i sve normalno, mucnine me drze pol sata do sat vremena i poslije je sve dobro. I da, rijesila sam se zatvora sa suhim sljivama i suhim marelicama
Tenci, i kod mene je isto, osim sto su vecinim ujutro, drze maksimalno sat vremena, a onda sve bude ok, i jedem i pijem bez problema. Za sad smo dobro prosle. 😁
Drage djevojke, prijavljujem se sa plusicem :)
Termin bi bio prijelaz proljece ljeto. Jos nismo bili kod doktora, ali cu rado citati vase postove.
Tek sam na laganim grcevima i bolnim grudima, 4. tj i par dana!
☺️
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Sortiraj odgovore
Najstariji