Malina Bogu hvala... samo ti odmara... a doručak neču komentirati....
Mi smo poslije poroda dobili grah za jest i drugi dan naranču za voće... a ko to dvoje se ne smije kad se doji...
Mislim da bi i zobena kasa na vodi bila zdravija i isplativija :D
Malinao8 drago mi je da je sve dobro javi za uz a do tada nemoj se prejest😂 mislim strasno kad se samo sjetim te bolnicke hrane zlo mi je😖...nove cure dobro nam dosle☺sto se tice kihanja ja sam se izgleda prehladila i kihanje mi je najgore svaki put kad kihnem me presjece dolje bas neugodna bol😞
Ajme cure, ja jos pred mj dana bila na temi ljetne bebe 2018 sad vidim ovo vrijeme bas letiiiii. Zelim svim puno srece ❤️❤️❤️❤️😍
💙Bartol💙
Evo me i sa UZV, 15mm je vrecica, plod se jos ne vidi (5+4 sam).. kaze da ako se do petka ne vidi da moram na pobacaj. Nije li to PRERANO za takav zakljucak?
Anyway, do petka moram tu bit -.-
Malino, za prvu trudnocu sam saznala u bolnici, lezala 8 dana, imala neku cistu za koju su sumnjali da je tumor, ali hB samo vodena bila, ali je prekrivala cijeli jedan jajnik... ugledali su z vrecicu ali plod ne, daj neka ti urade bhcg, ako nece uradi privatno, i uradi ga za dva dana, ako se pravilno uduplava sve je okej. Kod mene se je duplala fino, ali jedan dr je htio da pobacim, dok su ostali htjeli cekati.. . za 4 dana ugledao se plod.
da bi se smirila uradi betu, ona ce pokazati najbolje. Drzim fige da sve prodje okej :* :hug:
Coolkiki, beta mi je tocno prije tjedan dana bila 563,a danas je 9678, ja bih rekla da je to cist ok :)
Budemo vidjeli u cetvrtak
Malina, ne sekiraj se, sve je to u redu, ovulacija je bila vjerojatno kasnije pa se plod ne vidi, u petak budes vec 6+1 i plod bude tamo. Ti samo odmaraj i nemoj citati gluposti po netu. Nek ti mm donese puno voca i lijepo odmaraj samo, sve bude super! i da, trazi u cetvrtak da ti ponove betu ujutro i to ti bude najbolji pokazatelj.
Sto se tice parizera, meni se neki dan toliko jeo da sam si isla kupiti 30dag gavrilovicevog parizera i pojela sam 3 sendvica samo s njim -.- ah, glupe trudnicke zelje!
Neka od cura je pitala za ovaj lilypie,evo upute
lilypie (stranica) –> pregnancy –> development stages –> složite sve oko toga, odabereš izgled, upišeš datum , uvijek klikate na onu sliku gore gdje piše preview –> na kraju klikneš na forums –> Pseudo HTML, UBBCode and BB code iskopiraš taj link koji se pokaže i tu na klokanici na svojem profilu u potpis zalijepiš taj link, potvrdiš i eto ga :)
Ja sam bila na uzv sa 5+2 i bila je samo vrecica. A na 6+3 se pokazalo❤ Mislim da je jos rano. sretno malina. Bozji blagoslov😙❤
Stize nam Mihael ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji