Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malenaa88
    15. Listopad 2018. 19:16

Curke dali vam je doktor dao neke tablete vitamine tipa prenatal ili tako nesto da pijete. Meni samo rekao da koristim folnu i dalje ultrogestan da koristim do 12tt. Pa kontam pijete li vi neke vitamine minerale i sl

15. Listopad 2018. 19:20

Curke, sad sam 5+3 i prokrvarila sam :( dosla sam u bolnicu i ostavili me na promatranju :( dali su mi dupahstone ili 

15. Listopad 2018. 19:21

Cure,ja prokrvarila i odmah otisla u bolnicu, ostavili me na promatranju i dali 4 Duphastone-a ili tako nekako... :( ne znam nista do jutra.

• Semyzg31
    15. Listopad 2018. 19:24

malina08

Curke, sad sam 5+3 i prokrvarila sam :( dosla sam u bolnicu i ostavili me na promatranju :( dali su mi dupahstone ili

Samo polako i miruj moja sogorica je isto 2 puta krvarila i to obilno odmirovala i eno je prolazi 5 mjesec vec,samo mirno i pozitivno bit ce to sve dobro.🙏❤😘

• Semyzg31
    15. Listopad 2018. 19:37

Curke imam pitanje kako da prebacim ovu traku di pise koliko sam trudna😂😂napravila sam ju i plavusa ju ne znam namjestit da se vidi😒

• Malenaa88
    15. Listopad 2018. 19:51

malina08

Cure,ja prokrvarila i odmah otisla u bolnicu, ostavili me na promatranju i dali 4 Duphastone-a ili tako nekako… :( ne znam nista do jutra.

Znam da ti je tesko i da si zabrinuta drzim fige da sve bude uredu. Ja sam prije 10ak dana prokrvarila i mirovanje mi je i koristim ultrogestan 3x2 . Sve je ok zasad i nadam se da ce tako nastavit. A prijateljici mi je takodjer na pocetku trudnoce tako bilo i koristila je progesteron i sve je bilo ok rodila je i sve u najboljem redu.

• coolkiki
    15. Listopad 2018. 19:51

@malina, samo mirno, pokusaj se smiriti i misliti pozitivno i sve ce proci bez ikakvih posljedica :)
    @semy, imas pri dnu bb code za potpis na forumima, i zalijepis ga u potpis ovdje

• adnana
    15. Listopad 2018. 20:37

Pozdrav cure,7+ 6  danas.
    Bili smo na pregledu 6+4,culi smo i prve otkucaje ❤️
    Zelim Vam svima skolsku trudnocu ❤️ Jako se veselim druzenju sa vama. Ono sto je mene pocelo da muci jesu simptomi imala sam jako grozne mucnine, a sad su nestale, u zadnja tri dana. 😱Nadam se da nije nista lose. Sljedeci pregled imam 31.10. Valja izdrzati do tada. Da li je neka od vas imala slicno? 

15. Listopad 2018. 20:43

Hvala vam cure na utjehama, moram priznati da mi je odmah lakse :) 
    A imam i srece,primio me glavni primarijus 😁😊

Župčica
    15. Listopad 2018. 20:47

Malina draga drzi se... Samo slusaj doktore i miruj... 😘😘
    Adnana dobrodosla skolsku trudnocu zelim... Nezz za simptome tj za njihov ptekid jer mene peru mucnine i sada mi kmje u 9 tj jos gore...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.