Curke dali vam je doktor dao neke tablete vitamine tipa prenatal ili tako nesto da pijete. Meni samo rekao da koristim folnu i dalje ultrogestan da koristim do 12tt. Pa kontam pijete li vi neke vitamine minerale i sl
Curke, sad sam 5+3 i prokrvarila sam :( dosla sam u bolnicu i ostavili me na promatranju :( dali su mi dupahstone ili
Cure,ja prokrvarila i odmah otisla u bolnicu, ostavili me na promatranju i dali 4 Duphastone-a ili tako nekako... :( ne znam nista do jutra.
Curke, sad sam 5+3 i prokrvarila sam :( dosla sam u bolnicu i ostavili me na promatranju :( dali su mi dupahstone ili
Samo polako i miruj moja sogorica je isto 2 puta krvarila i to obilno odmirovala i eno je prolazi 5 mjesec vec,samo mirno i pozitivno bit ce to sve dobro.🙏❤😘
Curke imam pitanje kako da prebacim ovu traku di pise koliko sam trudna😂😂napravila sam ju i plavusa ju ne znam namjestit da se vidi😒
Cure,ja prokrvarila i odmah otisla u bolnicu, ostavili me na promatranju i dali 4 Duphastone-a ili tako nekako… :( ne znam nista do jutra.
Znam da ti je tesko i da si zabrinuta drzim fige da sve bude uredu. Ja sam prije 10ak dana prokrvarila i mirovanje mi je i koristim ultrogestan 3x2 . Sve je ok zasad i nadam se da ce tako nastavit. A prijateljici mi je takodjer na pocetku trudnoce tako bilo i koristila je progesteron i sve je bilo ok rodila je i sve u najboljem redu.
@malina, samo mirno, pokusaj se smiriti i misliti pozitivno i sve ce proci bez ikakvih posljedica :)
@semy, imas pri dnu bb code za potpis na forumima, i zalijepis ga u potpis ovdje
Pozdrav cure,7+ 6 danas.
Bili smo na pregledu 6+4,culi smo i prve otkucaje ❤️
Zelim Vam svima skolsku trudnocu ❤️ Jako se veselim druzenju sa vama. Ono sto je mene pocelo da muci jesu simptomi imala sam jako grozne mucnine, a sad su nestale, u zadnja tri dana. 😱Nadam se da nije nista lose. Sljedeci pregled imam 31.10. Valja izdrzati do tada. Da li je neka od vas imala slicno?
Hvala vam cure na utjehama, moram priznati da mi je odmah lakse :)
A imam i srece,primio me glavni primarijus 😁😊
Malina draga drzi se... Samo slusaj doktore i miruj... 😘😘
Adnana dobrodosla skolsku trudnocu zelim... Nezz za simptome tj za njihov ptekid jer mene peru mucnine i sada mi kmje u 9 tj jos gore...
Sortiraj odgovore
Najstariji