Hvala curke i vama sve najbolje nek nam se ovako lijepe vijesti samo nastave❤ mene ovaj moj ginic zivcira ne prica previse i kad sam izasla sjetila sam se sto pitanja 😂
Meni moj danas nista nije rekao osim potvrdio da je plod na pravom mjestu, 4mm... narucena za 8.11.kad bi trebali znat vise :)
Tebi je dosta rano pregled bio jel, tek si 5 tjedana?
Ja idem sa 5+5 pa me frka da je prerano. Ali valjda je prerano da se čuje srce, za druge stvari bi trebalo biti ok...
Hvala vam cure, veselim se vasim pregledima i neka se lijepe vijesti nastave
Embarasada i malina,meni je na tocno 5+0 plod bio 1,4 mm, srce se nije culo, tak da se nemojte opterecivati s tim, bitno da se bebice razvijaju i rastu, vec na nekom sljedecem pregledu bude sve bolje vidljivo i jasnije.
Tebi je dosta rano pregled bio jel, tek si 5 tjedana?
Ja idem sa 5+5 pa me frka da je prerano. Ali valjda je prerano da se čuje srce, za druge stvari bi trebalo biti ok…
Ovisi i kada ti je bila ovulacija,ako je ranije onda bi se već moglo vidjeti i čuti srce. A i ako se ne vidi ima vremena,nekom prije nekom kasnije. Ugl sretno
Ma ja sam se narucila prije mj dana na folikulimetriju... i bilo mi glupo otkazat termin pa eto :D
Eh cure evo i mene . Danas mi je tocno 6tj. Jedan plod vidili smo srce . Drugog ploda nema vjerojatno kad sam prije 10ak dana prokrvarila to on veze s tim. Vrecica je ova jedna prazna kaze da nece stetit drugom da ce se razgradit. Uglavnom sa ovim plodom sve super je
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji