Hvala curke i vama sve najbolje nek nam se ovako lijepe vijesti samo nastave❤ mene ovaj moj ginic zivcira ne prica previse i kad sam izasla sjetila sam se sto pitanja 😂
Meni moj danas nista nije rekao osim potvrdio da je plod na pravom mjestu, 4mm... narucena za 8.11.kad bi trebali znat vise :)
Tebi je dosta rano pregled bio jel, tek si 5 tjedana?
Ja idem sa 5+5 pa me frka da je prerano. Ali valjda je prerano da se čuje srce, za druge stvari bi trebalo biti ok...
Hvala vam cure, veselim se vasim pregledima i neka se lijepe vijesti nastave
Embarasada i malina,meni je na tocno 5+0 plod bio 1,4 mm, srce se nije culo, tak da se nemojte opterecivati s tim, bitno da se bebice razvijaju i rastu, vec na nekom sljedecem pregledu bude sve bolje vidljivo i jasnije.
Tebi je dosta rano pregled bio jel, tek si 5 tjedana?
Ja idem sa 5+5 pa me frka da je prerano. Ali valjda je prerano da se čuje srce, za druge stvari bi trebalo biti ok…
Ovisi i kada ti je bila ovulacija,ako je ranije onda bi se već moglo vidjeti i čuti srce. A i ako se ne vidi ima vremena,nekom prije nekom kasnije. Ugl sretno
Ma ja sam se narucila prije mj dana na folikulimetriju... i bilo mi glupo otkazat termin pa eto :D
Eh cure evo i mene . Danas mi je tocno 6tj. Jedan plod vidili smo srce . Drugog ploda nema vjerojatno kad sam prije 10ak dana prokrvarila to on veze s tim. Vrecica je ova jedna prazna kaze da nece stetit drugom da ce se razgradit. Uglavnom sa ovim plodom sve super je
Sortiraj odgovore
Najstariji