Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Semyzg31
    11. Listopad 2018. 17:43

Hvala curke i vama sve najbolje nek nam se ovako lijepe vijesti samo nastave❤ mene ovaj moj ginic zivcira ne prica previse i kad sam izasla sjetila sam se sto pitanja 😂

• Embarasada
    11. Listopad 2018. 17:50

Čestitke svima !!! 

11. Listopad 2018. 19:32

Meni moj danas nista nije rekao osim potvrdio da je plod na pravom mjestu, 4mm... narucena za 8.11.kad bi trebali znat vise :)

• Embarasada
    11. Listopad 2018. 19:51

Tebi je dosta rano pregled bio jel, tek si 5 tjedana?
    Ja idem sa 5+5 pa me frka da je prerano. Ali valjda je prerano da se čuje srce, za druge stvari bi trebalo biti ok...

11. Listopad 2018. 20:34

Hvala vam cure, veselim se vasim pregledima i neka se lijepe vijesti nastave 
    Embarasada i malina,meni je na tocno 5+0 plod bio 1,4 mm, srce se nije culo, tak da se nemojte opterecivati s tim, bitno da se bebice razvijaju i rastu, vec na nekom sljedecem pregledu bude sve bolje vidljivo i jasnije.

• marinica29
    11. Listopad 2018. 21:12

Embarasada

Tebi je dosta rano pregled bio jel, tek si 5 tjedana?
    Ja idem sa 5+5 pa me frka da je prerano. Ali valjda je prerano da se čuje srce, za druge stvari bi trebalo biti ok…

Ovisi i kada ti je bila ovulacija,ako je ranije onda bi se već moglo vidjeti i čuti srce. A i ako se ne vidi ima vremena,nekom prije nekom kasnije. Ugl sretno

11. Listopad 2018. 22:28

Ma ja sam se narucila prije mj dana na folikulimetriju... i bilo mi glupo otkazat termin pa eto :D

12. Listopad 2018. 10:58

malagarava,javi kak je proslo kod doktora! 

12. Listopad 2018. 10:58

malagarava,javi kak je proslo kod doktora! 

• Malenaa88
    12. Listopad 2018. 16:33

Eh cure evo i mene . Danas mi je tocno 6tj. Jedan plod vidili smo srce . Drugog ploda nema vjerojatno kad sam prije 10ak dana prokrvarila to on veze s tim. Vrecica je ova jedna prazna kaze da nece stetit drugom da ce se razgradit. Uglavnom sa ovim plodom sve super je 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.