Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    15. Listopad 2018. 21:10

Malina drzi se, samo polako 🤞 da se bude u redu

• Tonkica1
    15. Listopad 2018. 21:14

Adnana dobrodosla, zelim ti urednu trudnocu 😊
    Ne moras se zabrinjavati oko tih simptoma, normalno je da osciliraju. Uzivaj dok nemas mucnina 😁

• marinica29
    15. Listopad 2018. 21:22

Večer zene. 
    Malina vjeruj da Ce sve biti ok je biti Ce. Samo pozitivno.
    Ja danas stvarno nikakva. Imam osjećaj da samo kukam kad me neko pita kako sam😒glava od jutra boli na najace,popila 2 lupiceta u toku dana i slabo Nest popustilo. I samo sam gladnaaaaa. Koliko god jela,ja gladna. A kad sam gladna mucnina...a na dijeti sam kao😁. Ne pridržavam je se bas jer mislim da mi to dala onak samo

Lady8
    16. Listopad 2018. 04:38

Malina ne brini sve ce biti dobro :)  I ja sam cula za takve slucajave.

Moram vam priznati da nisam znala koliko glava radi u trudnoci, evo vec dva dana budna od 4,5 :/ Inace previse razmisljam i realna sam...jedva cekam taj prvi pregled pa mozda malo odahnem.

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Tonkica1
    16. Listopad 2018. 08:04

Malina kako se osjećaš jutros?
    Marinica tako je i meni, ne smijem ostati dugo gladna, odmah mi bude muka
    Recite mi cure samo jel normalno da kad kihnem me zaboli cijela maternica i jajnici, tj. ti mišići. To mi se nije događalo dosada.. Ma je li moguće jer se cijeli taj dio tijela mijenja? Moram priznati da me zabrinulo na tren...

16. Listopad 2018. 08:16

Jutros sam ok, ne krvarim, temp 37 sto je dobro.
    Nisam nista spavala pa sam cranky. Cekam vizitu pa da pobjegnem pod tus i onda na uzv, krv su mi vec vadili u 4 ujutro 😁

• coolkiki
    16. Listopad 2018. 09:00

Super malino,sve ce to biti okej.  
    Tonkice, znas kako, dok nema krvarenja sve je normalno u trudnoci, tako sam ja prihvatila,a ako se bas bas zabrines onda odi doktoru da te dzaba ne boli glava od razmisljanja :)

16. Listopad 2018. 09:36

Malina, nadam se da je sve bilo u redu na uzv, javi obavezno! 
    Novim curama zelim dobrodoslicu. 
    Sto se tice oscilacije simptoma, mene prekjucer prestale grudi boljeti, mislila sam da je gotovo, jucer i danas opet po starom, makar me danas i lagano boli trbuh, osjecam grceve lagane, ali mislim da je sve to normalno. Dalje ponavljam, dok nema jakih bolova i svjezeg krvarenja, sve je normalno i u redu!

16. Listopad 2018. 09:39

Beta 9678, jupiii :) UZV jos cekam i uzivam u hrvatskom dorucku 😁

• coolkiki
    16. Listopad 2018. 09:47

ojj, zar se trudnici daje takav dorucak :'(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.