Adnana dobrodosla, zelim ti urednu trudnocu 😊
Ne moras se zabrinjavati oko tih simptoma, normalno je da osciliraju. Uzivaj dok nemas mucnina 😁
Večer zene.
Malina vjeruj da Ce sve biti ok je biti Ce. Samo pozitivno.
Ja danas stvarno nikakva. Imam osjećaj da samo kukam kad me neko pita kako sam😒glava od jutra boli na najace,popila 2 lupiceta u toku dana i slabo Nest popustilo. I samo sam gladnaaaaa. Koliko god jela,ja gladna. A kad sam gladna mucnina...a na dijeti sam kao😁. Ne pridržavam je se bas jer mislim da mi to dala onak samo
Malina ne brini sve ce biti dobro :) I ja sam cula za takve slucajave.
Moram vam priznati da nisam znala koliko glava radi u trudnoci, evo vec dva dana budna od 4,5 :/ Inace previse razmisljam i realna sam...jedva cekam taj prvi pregled pa mozda malo odahnem.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Malina kako se osjećaš jutros?
Marinica tako je i meni, ne smijem ostati dugo gladna, odmah mi bude muka
Recite mi cure samo jel normalno da kad kihnem me zaboli cijela maternica i jajnici, tj. ti mišići. To mi se nije događalo dosada.. Ma je li moguće jer se cijeli taj dio tijela mijenja? Moram priznati da me zabrinulo na tren...
Jutros sam ok, ne krvarim, temp 37 sto je dobro.
Nisam nista spavala pa sam cranky. Cekam vizitu pa da pobjegnem pod tus i onda na uzv, krv su mi vec vadili u 4 ujutro 😁
Super malino,sve ce to biti okej.
Tonkice, znas kako, dok nema krvarenja sve je normalno u trudnoci, tako sam ja prihvatila,a ako se bas bas zabrines onda odi doktoru da te dzaba ne boli glava od razmisljanja :)
Malina, nadam se da je sve bilo u redu na uzv, javi obavezno!
Novim curama zelim dobrodoslicu.
Sto se tice oscilacije simptoma, mene prekjucer prestale grudi boljeti, mislila sam da je gotovo, jucer i danas opet po starom, makar me danas i lagano boli trbuh, osjecam grceve lagane, ali mislim da je sve to normalno. Dalje ponavljam, dok nema jakih bolova i svjezeg krvarenja, sve je normalno i u redu!
Beta 9678, jupiii :) UZV jos cekam i uzivam u hrvatskom dorucku 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji