Ooo trudnicke zelje, ja ih nisam imala u prvoj, a sada stalno, ali je pohvalno sto mi se ne jede slatko. Ubijala sam se prvih dana, sada samo voce :D
Malina sretno. Drzim fige da vidimo srceko.
Ja cure koda nisam ni trudna nikakvih simptoma nemam apsolutno jedino sto me grudi malo tu i tamo zabole . Mucnine povracanje nista pa me malo to buni iako znam da ima zena koje nisu ni dan imale mucnine . Sve mi pase od hrane . Nista specijalno da mi se jede. Samo sto jutros kao da sam imala mozda minut kao menstrualni grc ali me popustilo
Curke,hvala vam❤
Garava, tako i ja, identicno... malo cice kao bole, tu i tamo neki grc od 15 sekundi i vozi dalje, mucnina nista, apetit super :D cak ni to krvarenje nije boljelo
malina ja sam isto s 5+2 tt bila na prvom ultrazvuku i nije se plod vidio... Mislim da ja ne bih dopustila nakon 4 dana da me diraju tj izazovu pobacaj i da se plod ne vidi .. Nekad se plod vidi prvi put i malo kasnije nego sto oni to kontaju a tebi je beta super.... Ja mislim da ce ipak za 4 dana to biti super i nek ide sve u Bozje ruke 😘😘😘
Malinao8 trazi ih ponovno betu da ti vade na to imas potpuno pravo ja bih definitivno pricekala jos koji dan,koji mulci tako rec a svi govore da na uz ne treba prije 6 tt ic jer se vidi prazna gestacijska.Drzi se i samo miruj 😘
Hvala cure ❤❤ vadim novu betu u cetvrtak i ako je sve ok, taj glupan neka se sakrije bolje. Dok god beta bude ok, ja svojoj bebici dajem koliko god joj vremena treba da se ukaze :)
Malina ❤ Ne daj se! Kakav pobacaj!! Bit ce sve u redu, rano je jos...
Skuzila sam da bi sve trebalo biti normalno dok nema krvarenja, ali sad vec pusem i na hladno jer tek u petak idem na pregled pa jedva cekam
Ma ja ne znam kako uopce moze dr tako nesto reci.. 😮Meni je moja rekla to ti je trudnoca sve ok plod se ne vidi jer je rano.. A to sto si krvarila nema veze ako je beta ok... U dosta trudnoca koje finu uredu bude ispocetka krvarenja...
Neki doktori nikako ne paze kakve rijeci izlaze iz usta, ja sam preplakala svaki sahat dok se nije ukazao plod jer je taj cudak tako hladno rekao da ce me cistiti
Ima svega, evo i u medijima ovih dana.
Budi pozitivna! ❤️ Nemas razloga za brigu, pa neki narucuju tek iza 7.,8..tj. da budu sigurni u nalaz.
Ne daj seeeee :)
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Sortiraj odgovore
Najstariji