Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Semyzg31
    11. Listopad 2018. 11:00

Tenci sretno nam danas🙏❤kad ides ti ja sam u 15h nemrem docekat i uzbudena i prestrasena sam uzas nisam opce dobro spavala a mucnine me ubise 😰 sto se trudnicke knjizice tice cula sam da ju vise neki ginekolozi ne otvaraju zbog kompjutera kao sve imaju u kompu i svi su povezani sad nemam pojma 

• Malenaa88
    11. Listopad 2018. 11:15

Cure fine ja samo da vas pozdravim. Sutra idem na ultrazvuk i nadam se da cemo dobro proci da ce sve biti uredu. Pa cu vam se javiti sutra nadam se sa finim vijestima 

11. Listopad 2018. 13:11

malagarava, držim ti palčeve sutra!
    a semy, nama danas, čekam da muž dođe doma s posla i da imam auto pa idem odmah. kod nas ti nema naručivanja u sate, nego samo u dane, pa onda dođeš i čekaš na red  čim sam gotova, javljam!

• marinica29
    11. Listopad 2018. 14:35

Sretno cure danas i javite se sa lijepim vijestima 😍

11. Listopad 2018. 15:52

cure, gotov pregled, beba je 13 mm, to odgovara 7+4, a tak i je jer je ovulacija bila 10. dc, prema zm sam 7+0, srce kuca, pustio mi doktor da čujem, savršeno  za tri tjedna kontrola, do onda obaviti vađenje krvi radi određivanja krvne grupe i šećer.

• Malenaa88
    11. Listopad 2018. 16:35

Super bravo Tenci . Meni ce sutra biti po mojoj racunici 6tj valjda nije rano valjda cemo moc vidjet plod

Župčica
    11. Listopad 2018. 16:35

Tenci divno... Bogu hvala da je sve ok i da bebica napreduje....

• Semyzg31
    11. Listopad 2018. 16:49

evo i mene srceko kuca iskreno nemam pojma kolika je beba jer je reko da sam po menst trudna 6+2 al plod je malo veci od tog uglavnom sve je u redu hvala Bogu za 3 tj kontrola i brisevi a sad secer i krvna slika

Župčica
    11. Listopad 2018. 17:13

SemyZg super...neka malo srceko kuca❤ a velicina je manje bitna... Sve ce bebice na koncu narast....😉

• Tonkica1
    11. Listopad 2018. 17:25

Tenci i Semy ❤
    Predivne vijesti, bas sam sretna!!
    Malagarava obavezno sutra javi 🤞😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.