Tenci sretno nam danas🙏❤kad ides ti ja sam u 15h nemrem docekat i uzbudena i prestrasena sam uzas nisam opce dobro spavala a mucnine me ubise 😰 sto se trudnicke knjizice tice cula sam da ju vise neki ginekolozi ne otvaraju zbog kompjutera kao sve imaju u kompu i svi su povezani sad nemam pojma
Cure fine ja samo da vas pozdravim. Sutra idem na ultrazvuk i nadam se da cemo dobro proci da ce sve biti uredu. Pa cu vam se javiti sutra nadam se sa finim vijestima
malagarava, držim ti palčeve sutra!
a semy, nama danas, čekam da muž dođe doma s posla i da imam auto pa idem odmah. kod nas ti nema naručivanja u sate, nego samo u dane, pa onda dođeš i čekaš na red čim sam gotova, javljam!
cure, gotov pregled, beba je 13 mm, to odgovara 7+4, a tak i je jer je ovulacija bila 10. dc, prema zm sam 7+0, srce kuca, pustio mi doktor da čujem, savršeno za tri tjedna kontrola, do onda obaviti vađenje krvi radi određivanja krvne grupe i šećer.
Super bravo Tenci . Meni ce sutra biti po mojoj racunici 6tj valjda nije rano valjda cemo moc vidjet plod
evo i mene srceko kuca iskreno nemam pojma kolika je beba jer je reko da sam po menst trudna 6+2 al plod je malo veci od tog uglavnom sve je u redu hvala Bogu za 3 tj kontrola i brisevi a sad secer i krvna slika
SemyZg super...neka malo srceko kuca❤ a velicina je manje bitna... Sve ce bebice na koncu narast....😉
Tenci i Semy ❤
Predivne vijesti, bas sam sretna!!
Malagarava obavezno sutra javi 🤞😙
Sortiraj odgovore
Najstariji