Hvala Zupcica :)
Ja sutra ginekologu nosim nalaze krvi od jucer pa se nadam da me nece nigdje slati.
Jedino sto su mi leukociti u mokraci poviseni :((( ono ful jako. Vj je bakterija u pitanju
Nije mi ni rekla koliki je Secer,moram sutra kod nje po nalaze,pa kod nove da se dogovorimo kako dalje. Ovo mi novo sve jer u prvoj sam samo povadila nalaze bili u redu i to je bilo to do kraja trudnoce. Koriste Vasi ginekolozi ovu novu aplikaciju gdje im mozes poslat poruku,info se o nalazima ili traziti recept ?
Moja gin je privatnik tj poluprivatnik.. Ugovorni partner HZZo- u..ne koristi nikakvu aplikaciju koliko ja znam...
Jutro,kako ste? Ima li mucnina, ja sve iscekujem, pa da mi se smanji ovaj abnormalni apetiti 😆
Pitanje, koje onega kapsule koristite, citam da je bitno da imaju velik udio epa i dha, ja ne volim ribu nikako,muka mi je od nje u svakom smislu pa da malo unosim omege u organizam?
Pretpostavljam da nikom nije otvorena trudnicka knjizica ovako rano?; ili mozda je?, 🎉
coolkiki ja pijem od natural weltha, kapsule omege, nema nikakv okus, ne moras se bojati.
Sto se tice mucnina, mucno mi je dok se ne najedem, poslije obroka ko nova, ali me navecer ubijaju, prekjucer i povracala, jucer samo mucno jako, za danas budemo vidjeli.
Trudnicka knjizica mi nije jos otvorena, mislim da je prerano jos, ne znam kad se to otvara.
Danas poslijepodne idem na pregled i jedva cekam da cujemo srceko
Kak ste vi cure?
Jutro. Meni otvorila trudnicku knjizicu cim je vidjela da sam trudna. Danas Isla kod nove na konzultacije,Secer 5,6. Smatra da nemoram raditi ogtt,al me stavila na dijetu ( a ja 58 kg) nit jedem slatko nit mi se stalno puno jede. Mucnine na najace
Jutro. Meni otvorila trudnicku knjizicu cim je vidjela da sam trudna. Danas Isla kod nove na konzultacije,Secer 5,6. Smatra da nemoram raditi ogtt,al me stavila na dijetu ( a ja 58 kg) nit jedem slatko nit mi se stalno puno jede. Mucnine na najace
I da. Prebacila me tek za 15.11. kao nema potrebe prije,a ovako Ce sa 12tt obaviti pregled. Ko Ce to dovesti,to je bio vise od mjesec dana jos
I da. Prebacila me tek za 15.11. kao nema potrebe prije,a ovako Ce sa 12tt obaviti pregled. Ko Ce to dovesti,to je bio vise od mjesec dana jos
*Docekati
Onda cu i ja zbaviti te, sama pomisao da unosim nesto riblje, zeludac mi se prevrne. Ja sam jucer isla kod ginekologa, rekao da dodjem, kad sam mu javila da je test pokazao plusic, cisto da vidi kakvo je stanje unutra.
Plod se ne vidi,tu je samo z. vrecica, ali je vidio da je prokrvljenost super, pa je optimistican.
Obavili razgovor, da odradim nalaze i da dodjem 15.11. ojj meni se to cini kao vjecnost 😮
Ja sam iz BiH pa sam s njim razgovarala o poridu van drzave, jer prvi porod sam imala ovdje i ne zelim ponovo tako, pa mi je preporucio p. k. Podobnik, s njima je u direktnoj vezi.
Da li je neka isla kod njih?
Sortiraj odgovore
Najstariji