Curke imate li vi kakvih simptoma mene grudi bolile sve do danas i nista ni one me ne bole nemam ni mucnina bas nista danas se osjecam koda nisam ni trudna . Jedva cekam petak
Malagarava i meni je tako 😀! Samo me pati smedjkasti iscjedak koji imam od jucer 😐 malo me uplasio, uvz je tek u pon!
Imala sam i ja crvenkasti iscjedak par dana i dobila Utrogestan. Danas sam 4+3 a na pregled naručena sljedeći petak kad ću biti 5+5.
Valjda će se nešto moći vidjeti:)
Mene samo malo zabrinulo sto svih ovih dana grudi svaki dan bolile i odjednom jutros nista pa mi cudno malo to.
Večer zene. Krv sto sam vadila danas je izmedju ostalog bila i za Secer. Maloprije se cula sa dokt i rekla da su mi nalazi uredni osim secera,da je malo povišen za trudnice'i neka se sa novom dokt dogovorim za vadjenje ogtt. Malo mi cudno da tako rano,sad sam 6+4. Ima ko iskustva sa tim?
Cure, evo jos jedne friske s vama.:)
Malagarava, kad ti je bila zadnja M? Da li od tad racunas tjedne? Meni je zadnja M bila 07.09., onda racunam 4+6 ili?
Malagarava, kad ti je bila zadnja M? Da li od tad racunas tjedne? Meni je zadnja M bila 07.09., onda racunam 4+6 ili?
Da racunam od dana zadnje menge,bila je 31.08 . Po mom izracunu to meni ispada da sam trudna 5 + 5 ako ja dobro racunam . A tebi bi trebalo bit 4 +5 ti si tjedan iza mene dobila. Ako grijesim nesto nek cure isprave ipak mi je ovo prva trudnoca nisam strucnjak neki
Da. Sad si 4+5 ja mislim. Imaš super aplikacije koje ti sve izracunaju pa je lakše pratit :)
Teresita super je bebica... Mozda je tebi kasnije ovulacija bila i nemogu oni izmjeriti to 100% tako se ne sekiraj... Moja meni uvijek pusti srce da cujem... Stvarno mi se jucer potrudila da ga uhiti.. Nije bilo dugo ali meni dovoljno❤ ali ni to nek te ne brine svaki dr ima svoje principe i metode kao i drukcije ultrazvuke.
Malinice divno je sto si nam dosla i ti.. Voljela bih da docekamo skupa sto vise cura iz grupe trudilica....l
Marinice nije nilad rano ni za secer ni tlak... Zato se i prave kontrole u prvom tromjesecju.. Bit ce to sve ok samo se pripremi malo jer je to testiranje i dosadno i neugodno jer se ceka izmedju i pije glukoza...
Sortiraj odgovore
Najstariji