Evo i mene danas nakon pregleda, po mengi sam 7+4, a plod je po ultrzvuku 6+1, srce treperi❤️❤️❤️, ima li jos koja buduca mama s ovolikom razlikom?, i jos me zanima da li vi u ovoj ranoj fazi slusate srce ili samo gledate u ekran( naime moja dr ne zeli da slusamo jos srce u ovoj fazi)
Curke imate li vi kakvih simptoma mene grudi bolile sve do danas i nista ni one me ne bole nemam ni mucnina bas nista danas se osjecam koda nisam ni trudna . Jedva cekam petak
Malagarava i meni je tako 😀! Samo me pati smedjkasti iscjedak koji imam od jucer 😐 malo me uplasio, uvz je tek u pon!
Curke imate li vi kakvih simptoma mene grudi bolile sve do danas i nista ni one me ne bole nemam ni mucnina bas nista danas se osjecam koda nisam ni trudna . Jedva cekam petak
Malagarava i meni je tako 😀! Samo me pati smedjkasti iscjedak koji imam od jucer 😐 malo me uplasio, uvz je tek u pon!
Ja neznam dok nisam bila trudna imala sam svakojake neke simptome sad kad jesam meni se cini nista. Do jucer sam se mogla osloniti na grudi i one su me danas napustile . Nista s velikim nestrpljenjem cekam petak i nadam se da ce sve biti ok . Dosta zena je imalo smeckasti iscjedak pa je bilo sve ok
novim curama želim dobrodošlicu i školske trudnoće!
artemida, ja sam imala smeđkasti iscjedak od dana implantacije do 5 tt, dobila duphastone i sve se povuklo. tak dugo dok nema jakih bolova i svježe krvi, je u redu.
teresita, ja idem sutra poslijepodne doktoru da čujemo srčeko, po zm budem točno 7+0 sutra pa budem javila dal mi bude pustil zvuk ili budemo samo na ekranu gledali.
ja sam primijetila da svaku srijedu dok imam 7 sati u školi, da mi je katastrofa poslije, stojim cijelo vrijeme i nakon toga me trbuh baš boli, da se svaki put prestrašim.
Meni mucnine dodu u naletu😁 al vise me uhvate navecer,a grudi e to je druga prica dode mi da placem koliko bole u snu ako se krivo okrenem obavezno se probudim i namjestam 😂😂i ako nesto radim i pricam uspusem se kao da sam trcala maraton.i vec sam dobila 1 kg ako ne i vise😫 jer bez obzira na mucninu mogu jest do kraja cu bit tenk😳😳😂😂
Ahahhaa 😂😂😂znači isto,isto identicnoo je kod mene 😂😂😂👏👏😘
Hello☺☺ sta se tice prvog pregleda,meni je moj gin rekao samo evo srce kuca plod ima 10mm i to je to..dao mi uputnice i vidimo se za 3tj..tada sam bila 7tj..a sta se tice cisti ili hematoma,moja frendica je imala i njoj je vidjela gin,ali posto je cista bila velika i blizu bebe gdje se smjestila morala je mirovati,tj.ne lezati nego samo pripaziti i bez sexa,ugl i samo su pratili tu cistu i ona se je sama od sebe povukla i sve je bilo ok..tako da ne brines ..polako i smireno ..sve ce biti ok..a nasi ponekad glupi dr.neznaju 3 ciste reci da smire zenu i naravno da se sve mora cupati vani iz njih 😶😶🤔
Jedva cekam pon pa da se mogu skroz aktivno ukljucit u ovu grupicu 😊😊😊! Ma znam da je nekad normalan ali me bas plasi buduci da su mi vratili smrzlice i da sam bila na ivf pa pusem i na hladno! Pojacali su mi dozu utrogestana pa cemo vidjet!!
Meni mucnine dodu u naletu😁 al vise me uhvate navecer,a grudi e to je druga prica dode mi da placem koliko bole u snu ako se krivo okrenem obavezno se probudim i namjestam 😂😂i ako nesto radim i pricam uspusem se kao da sam trcala maraton.i vec sam dobila 1 kg ako ne i vise😫 jer bez obzira na mucninu mogu jest do kraja cu bit tenk😳😳😂😂
Sad mi je lakse kad znam da nisam jedina vec si mislim luda sam od gledanja u vagu😂😂😂koliko si ti sad trudna ja bi trebala bit oko 6 tj pogubila sam se i u racunanju zbog zadnje menge koju sam imala kao daa i nisam pa mislim da sam ipak vise budemo sve sutra vidjeli samo da me ne spotaju zbog kilaze tog se najvise bojim ionak nisam mrsavica😂😂
Sad mi je lakse kad znam da nisam jedina vec si mislim luda sam od gledanja u vagu😂😂😂koliko si ti sad trudna ja bi trebala bit oko 6 tj pogubila sam se i u racunanju zbog zadnje menge koju sam imala kao daa i nisam pa mislim da sam ipak vise budemo sve sutra vidjeli samo da me ne spotaju zbog kilaze tog se najvise bojim ionak nisam mrsavica😂😂
Sto sam luda sad vidim koliko si trudna😂😂😂
Nove cure, dobrodosle! Zelim vam uredne trudnoce 😀
Ja se isto zadnjih dana uopće ne osjecam trudno, da nema toga da me kao Semy bole grudi dok lezim ne bih mislila da jesam. Mucnine jos nista...
Idem 19.10 oko 10h na pregled. Jedva cekam... tad bi vec trebala biti 8+2 pa bi se sve trebalo moci dobro vidjeti
Sortiraj odgovore
Najstariji