Pozdrav cure, ja sam jutros obavila pregled 8w4d, 1,98cm, otkucaji se čuju . Ono što me brine je cista i doktorova reakcija. Ima cistu 4cm i pitam kaj sad s tim i on kaže ništa. Pratimo je. Ja pitam jel sve drugo u redu, a on kaže "gledajte plod se razvija ok, i nadam se da će tako ostati (uz gestikulaciju dizanja ramena i ruke tipa "nemam pojma") a ako što bude odite na hitnu".. Mislim sad opet nisam skroz opuštena i mirna. Takva glupa komunikacija...ali bit ću pozitivna! Ja priželjkujem curicu jer imam dečka 3g <3
ali naravno najbitnije je da je zdravo!
nenana samo pozitivno.... nemam iskustava s cistama tako da neznam sto bi ti savjetovala... Imaš li kakvog drugog gina da isto pitaš za drugo mišljenje? Bebica se super razvija
Što se tiče spola meni je svejedno kako imam već oboje....
Marinice možda si trebala šutat... kad odes u drugog doktora ovaj drugi sredi cijeli prebacaj ti samo nesto potpises, tako da prije nisi trebala ni govorit nista...
Župčica razmišljam da odem privatno po još jedno mišljenje :) sljedeći mi je pregled 29.10. pa ću pričekati do tada i vidjeti kako se razvijaju stvari,.
Nenana bit ce sve dobro samo budi pozitivna i sto kaze Zupcica ako imas nekog privatnika mozda da odes cisto da budes mirnija.Sto se tice farbanja meni je moja frizerka rekla da je bitno samo da farba neide direkt na tjeme ja ionako radim pramenove tako da planiram uskoro ic.A za spol iskreno ne znam mozda mrvu naginjem vise deckicu 😂al bitno da je sve dobro najvaznije mi je da izguram trudnocu i da je zdravo.
Curke imate li vi kakvih simptoma mene grudi bolile sve do danas i nista ni one me ne bole nemam ni mucnina bas nista danas se osjecam koda nisam ni trudna . Jedva cekam petak
Meni mucnine dodu u naletu😁 al vise me uhvate navecer,a grudi e to je druga prica dode mi da placem koliko bole u snu ako se krivo okrenem obavezno se probudim i namjestam 😂😂i ako nesto radim i pricam uspusem se kao da sam trcala maraton.i vec sam dobila 1 kg ako ne i vise😫 jer bez obzira na mucninu mogu jest do kraja cu bit tenk😳😳😂😂
I meni mucnine dolaze na mahove, par dana nista, i onda zna biti cijeli da, i isto ko i semy, samo navecer, ali mogu jesti bez problema unatoc mucninama. Grudi bole uzasno i narasle su, taman mi sad popune grudnjak, ne puse vise ko prije
nenana samo pozitivno…. nemam iskustava s cistama tako da neznam sto bi ti savjetovala… Imaš li kakvog drugog gina da isto pitaš za drugo mišljenje? Bebica se super razvija
Što se tiče spola meni je svejedno kako imam već oboje….
Marinice možda si trebala šutat… kad odes u drugog doktora ovaj drugi sredi cijeli prebacaj ti samo nesto potpises, tako da prije nisi trebala ni govorit nista…
Morala sam joj reci jer sam tražila nalaze od briseve sto mi radila. A bilo mi i glupo da se napravim luda pa odem kod nje a ona vidi postupak prebacivanja🤔
I meni mucnine dolaze na mahove, par dana nista, i onda zna biti cijeli da, i isto ko i semy, samo navecer, ali mogu jesti bez problema unatoc mucninama. Grudi bole uzasno i narasle su, taman mi sad popune grudnjak, ne puse vise ko prije
Hehe...tako i ja.. bile ispuhane od dojenja...a sad se opet povele vracat u normalu..hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji