Pozdrav curke !Čestitke Župčice na predivnim vijestima..🤗🤗ja nisam povracala uopce ,a mucno zna mi biti od mirisa..nego jedno pitanje,jel ste se vi farbale ili kada se misl8te farbati sko da..?.ja cekam da prođe prva 3mj pa da se idem ofarbati..na nista ne licim 🤣🤣🤣sretno novima i dobrodosle..☺☺
Napravi balayage :)
Čula sam da je to prihvatljivo jer nema doticaja boje i kože... :)
Embarasada lijepo je sto si nam se ovdje pridruzila... Sve ce biti uredu samo se ti odmaraj cuvaj i misli pozitivno...
Malagarava dobrodosla i urednu trudnocu zelim... Super za dvojceke..
Cure naravno da cu i ja slijedecih dana docekati lijepe vijesti od vas uopce u to ne sumnjam...
Mi u isto vrijeme poslali poruke viberom sa slicicom njegovima i mojima ali to su nam grupe i sa bracom... Svi su presretni tako da smo i to obavili 😀
Hvala cure ja takodjer svima vama od srca zelim urednu trudnocu i da nam svima prodje sve u najboljem redu.
embarasada, dobrodošla i ovdje, veselim se zajedničkom druženju i iščekivanju pregleda.
evo, ja sam bila prošli tjedan na farbanju, iako već tri tjedna znam da sam trudna, doduše, radila sam pramenove, kažu da ako se neko farba, da je bolje stavljati pramenove, umjesto klasičnog bojanja, jer pramenove izvlači malo niže od tjemena pa ne dolazi boja u doticaj s kožom, možda da nisam morala na svadbu i ne bi, ali već je izgledalo loše (tamno smeđa kosa - izrast, svijetli, zlatni pramenovi) i morala sam. sad sam mirna sljedeća 3 mjeseca pa onda bude već sigurnije.
cure, što priželjkujete, curicu ili dečkića?
znam da je svima, pa tak i meni najbitnije da se beba rodi živa i zdrava i da sve prođe u najboljem redu, ali svaka od nas priželjkuje duboku u sebi princezicu ili princa.
ja bi dečkića, ne znam, oduvijek sam htjela da mi prvo dijete bude sin vidjet ćemo!
Napravi balayage :)
Čula sam da je to prihvatljivo jer nema doticaja boje i kože… :)
Ahahaha 😊😊😊 imam ga sada ,al mi je korijen svijetliji,imam izrast od 3 mj 😂😂😂..
Ja cu se strpiti jos par tj.pa cu ici se ofarbati 🙌🙌,embrasada samo pozitivne misli..😘😘😘imala sam ja prvu biokemijsku i cim sam sada ugledala + sam se tresla,i dosla s posla i legla,7 dana nisam spavala kako treba od stresa samo da bude sve ok..i onda sam sama sebi rekla,sta je suđeno ,suđeno je,bit ce ono sta Bog da..i opustila se..☺☺ i tako guram tj.po tj..polako..ja sam tako neodlucna..u vezi spola 😂😂 kada sam ugledala + odmah sam rekla md to je decko garant,i imala osjecaj takav..🤣🤣sada kako vrijeme prolazi kao imam feeling za decka,a nadam se curi 😂😂😂😂..neznam to objasniti 😂😂😂 moć😂😂😂
cure, što priželjkujete, curicu ili dečkića?
znam da je svima, pa tak i meni najbitnije da se beba rodi živa i zdrava i da sve prođe u najboljem redu, ali svaka od nas priželjkuje duboku u sebi princezicu ili princa.
ja bi dečkića, ne znam, oduvijek sam htjela da mi prvo dijete bude sinvidjet ćemo!
U prvoj sam imala osjećaj skroz da je decko,kad ono curica. A sad ne znam stvarno. Htjela bi da sve bude u redu,i da porod i oporavak lako prodju tako da o spolu ne razmišljam. Prvi porod mi je bio carski,i sad ovaj porod bi trebao biti nakon 1g,11mj. Nadam se da Ce me opet na carski da ne forsiraju prirodno
Danas idem vaditi krv za neznam sta,poslana je e uputnica...tako da nisam mogla pročitati. I jučer sam javila svojoj gin da ju mijenjam,da sam u postupku prebacivanja. Jbg trebala sam to kasnije se prebacivati,jer kod prijašnje sam bila naručena 22.10. a kod ove nove tek 5.11... ja računala Ici jos kod stare gin posto je prije pregled a ona meni da posto se prebacuje da ne dolazim vise kod nje
Sortiraj odgovore
Najstariji