Evo me .. Taman stigla doma... Sve je ok ..CRL 1.06 cm sto odgovara 7+0 tt a ja sam po ZM 7 + 2 tt tako da je to ok.. I sto je najvaznije srceko kuca.. Nalazi su mi isto uredu...
Župčica, baš mi je drago, nadam se da se bude i dalje se ovako školski razvijalo i isto tako da se ja vama u četvrtak javim s lijepim vijestima!
isuse, ne znam kaj se desilo s ovim smajlijem kaj je postao tak velik
ispričavam se
Cure pozdrav od mene . Odlucila sam da vam se pridruzim a nadam se da cu i ostat tu s vama Iako me prvi "pravi" ultrazvuk ceka u petak po mojoj racunici ako bude sve kako treba i ja bi se trebala veseliti u lipnju
. Sada sam negdje 5+4 . U petak idem na ultrazvuk pa se nadam lijepim vijestima.
Zupcica ❤
Tenci pa neka je veliki smajl 😁
Malagarava dobrodosla, zelim ti srecu i da sve bude u redu. Kako se osjecas?
Super Zupcica,nek nam svima se tako nastavi niz☺Tenci mi jos 2 dana brojimo ja nemrem docekat ❤
Tonkica1 hvala . Pa znas sta presretna sam a i ujedno sam i uplasena i meni se cini nikako docekat taj petak. Naime meni je trebao biti prvi ultrazvuk sad u petak i prosli tjedan sam malo prokrvarila da sam odma otisla u bolnicu i tu su me pregledali ultrazvucno rekli su da neznaju koji bi razlog mogao biti mozda kasno implatacijsko krvarenje . Sve u svemu moram mirovat . Doktorica je vidjela dvije gestacijske vrecice a za sve drugo bilo je rano zato cekam petak sad . Rekla je ako bude sve uredu da ce biti u pitanju jednojajcani blizanci
. Meni je vracena 1 blastica koja se odlucila podijeliti na dvoje . Uopce nemam mucnine,nit da mi ista smeta,grudi me bole,i malo kao ljutina gorcina u ustima ostalo nista . Dali vi imate mucnine
malagarava, želim ti dobrodošlicu i školsku trudnoću! baš lijepo ako budu blizanci vidjet ćeš na pregledu da bude sve super.
semy, ni ja nemrem dočekati, baš jedva čekam da vidim dal je sve oke, a vjerujem da je, zajedno se veselimo onda u četvrtak!
i da cure, mislim da su mučnine počele kod mene, upravo sam trčala na wc povraćati, doduše samo vodu jer nisam ništ jela od jutra, ali nije ni malo ugodno
Zupcica super vijesti!
Ja idem sutra, bas sam nervozna ❤️
Svima super preglede želim i super da imamo i blizance :)
Prijavljujem 4+2 iako još nije potvrđena trudnoća. Dobila sam utrogestan jer sam imala blago krvarenje pa čekam pregled za 2 tjedna ako do tada bude sve ok.
Držite fige :)
Sortiraj odgovore
Najstariji