Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Listopad 2018. 12:56

Hvala cure, jedva cekam onda drugo tromjesjecje jer ovo nije normalno. Tim vise me taj umor zivcira jer ja prije trudnoce nisam nikad bila umorna ni spavala popodne, sad je katastrofa 
    Župčica drzim palceve danas, javi kako je prosao pregled, i vjerujem da bude sve u redu, samo smireno. ja idem u cetvrtak popodne isto cuti srceko, bas se veselim 

Župčica
    09. Listopad 2018. 13:10

Tenci što se tiče umora ista stvar.. Kad sam doma samo bi ležala i spavala , na poslu samo zijevam..

Rekao mi je sin jučer : Mama zašto samo ležiš i spavaš cijeli dan...

09. Listopad 2018. 13:15

Hahaha, koji car ti je sin bas si me nasmijala sad! Ajde drago mi je da nisam jedina koja bi samo spavala i koja samo zijeva.

nenana
    09. Listopad 2018. 14:09

Župčica sretno danas!

• TikTaktica
    09. Listopad 2018. 15:15

Pozdrav, također sam nova :) Trudna sam 9tjedana, i termin je 15.05.2019. Išla sam na uzv kod privatne gin. i sve je uredu i da culi smo otkucaje srca... Trenutno se nalazim u problemu jer još uvijek nemam svog hzzo ginekologa (Zagreb) jer sve obavljam uglavnom kod privatnih liječnika.  Kao mala djevojčica imala sam ozbiljne zahvate na reproduktivnim organima i ostala samo s jednim jajnikom koji je evo Bogu hvala urodio plodom, stoga, molim vas da mi preporučite neke pouzdane i iskusne hzzo gin na podrucju ZG. 
    Što se tiče trudnoće zasad nemam nikakvih mučnina ni tegoba osim želje za hranom i gladi, rekla bih da sam non stop gladna i već sam se udebljala 3kg (Treba li me to brinuti? 52+3=55kg). Moja privatna gin nije mi preporučila nikakve dodatke da pijem pa me to malo čudi. Trebam li sama nešto početi piti od vitamina i sl.?

Župčica
    09. Listopad 2018. 15:54

Hvala cure .. Javim se..

Tiktaktice dobro nam dosla i skolsku trudnocu zelim...  Ja ti nemogu pomoci s ginekologom jer sam iz drugog dijela Hrvatske ali bilo bi ti dobro da se negdje upises jer nije lako placati sve preglede u trudnoci.. Sigurna sam da ce neka od cura znati preporuciti nekog u Zagrebu... Ako ne mozes otvorit temu pa ce neko s foruma znati... Sto se tice vitamina trebala bi ih piti barem si folnu trebala do sada ali ne brini nisam ni ja u prvoj trudnoci pila do 10 tjedna nista jer nisam znala za trudnocu pa s bebicom bilo sve ok... Uzmu oni od nas sto im treba
    ..

Župčica
    09. Listopad 2018. 15:55

I da. Sto se kilaze tice svaka je od nas drukcija... Nisi nesto puno dobila s obzirom da si mrsavica po kilazi... Tako da ne brini..

• Tonkica1
    09. Listopad 2018. 17:34

Pozdrav novim curkama, dobrodosle!
    Tenci jooj i ja bih samo spavala, umorna svaki dan ko pas. Kazu da ce proci u drugom tromjesecju...
    Zupcica sretno, javi kako je proslo! 

• Tonkica1
    09. Listopad 2018. 17:35

Tiktaktica rado bih ti pomogla, no ja zivim van Zagreba pa ne znam kakvi su gin u ZG...

• Semyzg31
    09. Listopad 2018. 18:44

Nove cure dobro dosle,Tiktakica nazovi hzzo i moraju ti dat popis slobodnih ginekologa u zagrebu ako budu zvocali reci da imas kao trudnica pravi i zahtjevaj mora neko slobodan bit a probaj i na stranici najdoktor vidjet kako stoje s pohvalama doktori.Zupcica kako je proslo kod doktora?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.