Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ms_3197
    08. Listopad 2018. 22:25

Da, isto se tu i tamo pojave. Primjetila sam da kad sam duze na nogama ili se dosta naprezem da se bolovi onda pojave. 

Marina_ko_Marina
    08. Listopad 2018. 23:05

Bok svima, da se i ja uključim.. Prva trudnoća (jako željena) jučer ugledala plusić, u petak narucena na pregled :))) veselim se.. 

mjehuric
    09. Listopad 2018. 00:16

Vecer curke 😊evo mene nikako da stignem danas se javiti..danas smo ravnih 10+1🤗🤗🤗...sta se tice folne i tih vit.ja uzinam samo prenatal od elevita,i to obavezno uz jelo..btw sta se tice promjene gin.ja sam cula da ako kazes da su trudnica te ne smiju odbiti dr..😐..ja na dr.pregledu imam ono mjerenje svo moguce i vađenje krvi za down..nadam se da bude sve ok,samo da bude zdravo i zivo..nista vise 😍😍😍..i moj ten se pokvario,svaki dan pristic novi,stari prođe novi dođe..😂😂😂 i napadi gladi su mi..uhhh..moram jesti odmah cim me ulovi..😂😂😂

mjehuric
    09. Listopad 2018. 00:17

Čestitke novim curama 🤗🤗🤗urednu i skolsku trudnocu zelim ❤❤❤

nenana
    09. Listopad 2018. 09:51

Pozdrav svima novim curkama :)

Ja sutra idem na pregled čutit srčeko..užasno sam nervozna..Mi smo rekli samo starcima, kumi, i burazu,. Toliko me strah svega, iako mi je druga trudnoća da vam ne mogu opisati.. oko mene je valja 10 cura, uključujući moju kumu pred dva tjedna) imalo spontane i zastoj razvoja i kiretažu da sam ja prestravljena... Kad čujem kuc kuc onda ću reći i nekim drugim bliskom prijateljima, ali neću na široko razglastiti. 
    Što se tiče mučnina u prvoj trudnoći ništa a sada mi je mučno navečer ali bez povračanja..nemam apetita i što god pojedem mi je poslije mučno..Također hvata me panika od kila jer sam trenutno 15kg u plusu još kad nabijem toliko majko mila idem preko sto ..moram počet malo zdravije jer me sda samo kruh traži.. 
    Ja nemam zavijenu maternicu ali imam cistu, ima li koja iskustvo s time?

ps. ja se jako nadam curici <3 jer je prvi dečko.

09. Listopad 2018. 10:47

Novim curama zelim dobrodoslicu i uredne trudnoce te ugodno druzenje 
    Evo, mene zanima, ako neke cure se sjecaju iz prijasnjih trudnoca, ili ako su sad u vecim tjednima od mene (6+5 sam sad), kad prestaje ovaj kronicni umor? Toliko sam umorna da uopce ne funkcioniram kak bi trebala, jednostavno spavam cijelu noc, dobro spavam, probudim se ko da nisam ni pol sata spavala, dodem s posla spavam ponovo, i probudim se umorna bolje nego sam bila. Ne mogu vise tak

nenana
    09. Listopad 2018. 11:21

Tenci

Evo, mene zanima, ako neke cure se sjecaju iz prijasnjih trudnoca, ili ako su sad u vecim tjednima od mene (6+5 sam sad), kad prestaje ovaj kronicni umor? Toliko sam umorna da uopce ne funkcioniram kak bi trebala, jednostavno spavam cijelu noc, dobro spavam, probudim se ko da nisam ni pol sata spavala, dodem s posla spavam ponovo, i probudim se umorna bolje nego sam bila. Ne mogu vise tak

i kod mene je tako..prva trudnoća i sada.. krepana sam totalno..u prvoj sam nakon 3mj bila super, pa se nadam da će i sada taj umor prestati s ulaskom u drugo tromjesečje 

lena.5
    09. Listopad 2018. 11:47

Tenci

Tenci, ja isto ovako, mogu spavati 10-12 sati i opet mi malo, i sve sto krenem raditi kuci nekako na pola odustanem haha. Nadam se da je prolazno.

• marinica29
    09. Listopad 2018. 11:57

Tenci

Kronicni umor mi u prosloj trajao neka 3 mjeseca. Doslovno sam mogla na strojevi spavati😴... Bit Ce bolje kad udjes u drugo tromjesečje. Nadam se 😀

Župčica
    09. Listopad 2018. 12:17

dobrodošle nove cure i čestitke

Meni je danas pregled u 18,00 malo me je trema... ali mislim se bit će sve ok jer ipak imam užasne mučnine da bi nešto pošlo po zlu   Očito je da hormona ne fali.. Mene također izluđuju pristići.....  Danas smo 7+2 i nadam se da ću  čuti srčeko i moći podijeliti vijest...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.