Nove cure dobrodošle. Moja gin ne salje na nikakve dodatne pretrage,niti spominje. Iako cu ju morat mijenjati jer cula sam da je i ona trudna,pa da ne mijenjam u pola trudnoće doktora. Jedino ona me kod sebe naručila za 3 tjedna da dodjem kad povadim nalaze .a ja sad u postupku prebacivanja kod druge koja me za 5 tjedana naručila🙄🙄🙄. Sad nisam pametna Ici jos kod stare,vjerujem da joj neće biti
Pravo jer se prebacuje.
Nove cure dobrodošle. Moja gin ne salje na nikakve dodatne pretrage,niti spominje. Iako cu ju morat mijenjati jer cula sam da je i ona trudna,pa da ne mijenjam u pola trudnoće doktora. Jedino ona me kod sebe naručila za 3 tjedna da dodjem kad povadim nalaze .a ja sad u postupku prebacivanja kod druge koja me za 5 tjedana naručila🙄🙄🙄. Sad nisam pametna Ici jos kod stare,vjerujem da joj neće biti
Pravo jer se prebacuje.
#prebacujem
Jeste rekle kome ovako a da nije obitelj?ja rekla kumi samo osim obitelji,i danas ona mene zove da se vidimo,ja onak nemogu,prenizak tlak mucno mi. I ona men kak tak rano da pocnu mucnine,jel to dobro....eeee prisjelo mi sto sam joj rekla. A bila i ona trudna ali ona bila bez mucnine pa se cudi ko pile dreku kad neko Nest spomene sto ona nije imala🤤
Jeste rekle kome ovako a da nije obitelj?ja rekla kumi samo osim obitelji,i danas ona mene zove da se vidimo,ja onak nemogu,prenizak tlak mucno mi. I ona men kak tak rano da pocnu mucnine,jel to dobro….eeee prisjelo mi sto sam joj rekla. A bila i ona trudna ali ona bila bez mucnine pa se cudi ko pile dreku kad neko Nest spomene sto ona nije imala🤤
Muz i ja smo rekli dosta ljudi, skroz su svi puni razumijevanja, i bas svi mi uvijek govore da se pazim, ne dizem nista tesko, da se toplo oblacim i slicno, nisam cula jos nikakvu ruznu reakciju na moje trenutno razmazeno ponasanje. Ni ja ne povracam ali zato imam milion drugih tegoba zbog kojih preskocim svakakve aktivnosti.
Pozdrav svim buducim mamama, evo da se i ja napokon prikljucim 😊
Po ZM sam 9+2, ali na zadnjem pregledu su rekli da sam tjedan do tjedan ipo manje trudna, za 4 tjedna iduci pregled pa cemo za sigurno znati termin i tocno koliko sam trudna.
Mucnine i povracanje polako prolaze, umor i dalje isti, ali imam uzasan problem sa kozom.. oduvijek sam imala cistu kozu, a ovo sad je katastrofa, sve gore i gore. Da li se itko od vas susreo s ovim problemom i kako to rijesavate. Ne znam ni koje kreme koristiti, bojim se da cu dobiti akne ako se ovako nastavi.
mi nismo nikome rekli, osim šogorici i to zato jer sam joj morala na djevojačku prije 2 tjedna, roditelji ne znaju ni itko drugi, čekamo da prođe 3 mjeseca, to je neki naš dogovor.
ms_3197, neka narodna kaže da ako imaš jako puno problema s kožom tijekom trudnoće, da nosiš curicu jer ona vuče svu tvoju ljepotu za sebe! nažalost, ne mogu ti pomoći, za sad mi je koža čišća, nego je bila prije, ali valjda neka od cura bude ti znala pomoći.
da, to mi svi govore, ali najbitnije samo da je bebica zdrava cekam taj trudnicki sjaj, ali nikako
Pozdrav svim buducim mamama, evo da se i ja napokon prikljucim 😊
Po ZM sam 9+2, ali na zadnjem pregledu su rekli da sam tjedan do tjedan ipo manje trudna, za 4 tjedna iduci pregled pa cemo za sigurno znati termin i tocno koliko sam trudna.
Mucnine i povracanje polako prolaze, umor i dalje isti, ali imam uzasan problem sa kozom.. oduvijek sam imala cistu kozu, a ovo sad je katastrofa, sve gore i gore. Da li se itko od vas susreo s ovim problemom i kako to rijesavate. Ne znam ni koje kreme koristiti, bojim se da cu dobiti akne ako se ovako nastavi.
Ms, nazalost te razumijem. Meni je vec dva tjedna lice u groznom stanju a trudna sam 8. Iskocilo mi je dosta nekih velikih povrsinskih akni, i taman sto jedna prodje druga se pojavi. Navodno je normalno, zbog svih hormonalnih promjena. Ja ne radim nista posebno povodom toga jer vecina proizvoda za te probleme ima salicilnu kiselinu koju u trudnoci treba izbjegavati. Umivaj se nekim blagim prirodnim sredstvima, redovno hidriraj kozu i naoruzaj se strpljenjem.
Ja rekla najblizim prijateljicama i to je to,be planiram jos nikome govoriti, jer planiram da im kazem termin za makar 20 dana kasnije :D
Moje lice se proljepsalo, bas blista, kontam novi puder pa do njega, a ustvari je to trudnoca... 😂
Imate menstrualne bolove? Ja jos uvijek, ne stalno ali uhvati me tu i tamo
Stize nam Mihael ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji