Srecice sretno i neka sve prođe po planu i da to odradite bez problema 😊 uskoro ćeš vidjeti svoju malu vrećicu 😊😊 mi smo danas točno 36 tt, zglobovi na prstima ruku me užasno bole svako jutro, bez obzira na magnezij, jedva ih sagibam, uopće ne znam što bi to bilo i kako si pomoći. A već su počeli snovi kako bježim sa poroda, pa kako gledam svog malog slatkog, čupavog sinčića, svega ima, smijeh uglavnom 😁 i ja pripremila broj 50 za izlazak, čini mi se pristojna veličina pa ćemo vidjeti 💙😊😊
Hahaha čuj nju, bježi s poroda 😂😂😂 kao ono, postoji mjesto gdje možeš pa da se porod ne desi 🙈
Ma ludi su snovi, em toliko iscrpe, jel zbog silnog bježanja 🤣 em teško spavam jer se nikako ne mogu namjestiti, urnebes 😎 koju si kremu koristila? Baš me ubijaju prsti, nekak mi je najlakše kad je šaka zatvorena, al ne mogu tako cijeli dan. S tim da sam jučer išla prati rolete iznutra 🤣 aj jel to normalno, a i ogradicu od kindica sam prala na ruke, ma joj, vidi se da mi je ostalo sve manje vremena 😁😁
Drage cure, dugo vas nisam čitala pa sam imala što raditi pola sata 😁
Vidim da se još neke od vas pate s osjećajima i strahovima, ali samo ću vam reći uživajte u ovim zadnjim tjednima maksimalno! Mi smo već mjesec dana po pregledima i pretragama jer su se pojavile neke čudne stvari kod male i vjerujte da bi mijenjala svo ovo strahovanje i svakodnevne strepnje za lude hormone i lude snove i slatko čekanje beboline..
Uživajte maksimalno, pazite i dalje mazite svoja mala čuda, uskoro stižu! 😍
Želim da svima do kraja sve bude dobro, od srca 💛
Oprostite što sam upala s nevezanom temom za išta, ali za malo dobrih vibracija vrijedi. 😘😘
Tonkica držim fige da bude sve u najboljem redu prošlo 🌸💖 šaljem pozitivne vibre 😙
Tonkica zelim da sve bude ok s bebolinom ♥️
Cure koliko ste priprelile pelena za pocetak, ja sam uzela mali paket pampersa i lupilu, mislim prvo isprobati koje ce pasati da nebacam novce ako nece pasati a uvjek neko more skociti do trg po pelene
Uzela sam najmanji paket 24kom Lupilu za rodilište i malo veći za doma i veliki paket Violete pa da probamo.
Uzela sam najmanji paket 24kom Lupilu za rodilište i malo veći za doma i veliki paket Violete pa da probamo.
Oke onda se necu ni ja prenatrpavat onda pelenama a mogu nepasati
Za sada sam uzela samo najmanji paket pampers premium za bolnicu, moram jos uzet veliki paket. Sa malcem su mi u pocetku sve osim pampers premium propustale, bio bi mokar preko cijelih leda. Kad je napunio mjesec i po, svake su mi bile dobre. Pa se sad mislim koje cu.
Ja uzela 2x mali paket pampersica, kao jedan za bolnicu, iako sam čula da čak ne treba u Petrovu nositi pelene, moram to još istražiti. 2x dvojku Voletinih, 1x trojku Violetu i 1x maxi Clever da probamo. Bipa akcija pa sam iskoristila 🤣😃
Bome si se opskrbila 👍🏻😂
Mislim da cu ic po paket babylove, pa cemo vidit dalje.
Njemu je to propustalo, pa stavi pisa gore, stavi dole, ovako onako.. Sad je curka pa valjda nece 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji