Koje ste pelene uzimali u bipi ?
I ja uzela Violetu i čak jedan paket onih Clever da probam da li jesu čemu ili ne. Sve su na akciji i sutra je zadnji dan tako da znate
I ja uzela Violetu i čak jedan paket onih Clever da probam da li jesu čemu ili ne. Sve su na akciji i sutra je zadnji dan tako da znate
Te sam i ja gledala ali pošto nisam od nikoga čula iskustva s njima odustala sam.
Te sam i ja gledala ali pošto nisam od nikoga čula iskustva s njima odustala sam.
Ja malo guglala i vidim da su žene zadovoljne, e sad kako će biti vidjet ćemo. Objavit ću, kak vele, recenzije 😃
Zene moje, uskoro mame, dobro jutro 😚😚🤗 bas sam nekako emotivna zadnjih nekoliko dana i suze mi dodu na oci kad pomislim da je beba jos malo tu 😍 poludila sam skrooozzzz 😋 jeste bebi za izlazak pripremile body kratkih ili dugih rukava?
Ja sam uzela babylove pelene iz dm-a, nisu skupe, a kazu da su super pa cemo vidjeti 😍
Jutro 💙 ja pripremila tanki bodi na duge rukave i hlacice, laganu kapicu, čarapice i tetricu da ga prekrijem ukoliko ce biti potrebno. Nama je termin za 4 tjedna, a i tko zna kakvo će vrijeme biti kad cemo izlaziti, i to mijenja svakog trenutka, može biti 20 stupnjeva ili 35, tko će ga znati.
Jutro 💙 ja pripremila tanki bodi na duge rukave i hlacice, laganu kapicu, čarapice i tetricu da ga prekrijem ukoliko ce biti potrebno. Nama je termin za 4 tjedna, a i tko zna kakvo će vrijeme biti kad cemo izlaziti, i to mijenja svakog trenutka, može biti 20 stupnjeva ili 35, tko će ga znati.
Hehehe istina skrozzz, i ja sam stavila body dugih i kratkih pa kako bude, i tetricu i dekicu za svaki slucaj, prizeljkujem sunce 🌞🌞 naravnooo 🤗🤗🤗
Jutroo 🌞
Ja sam isto u zadnje vrijeme sva neka pekmezasta, samo razmisljam kako cu vidjet svoju malu uskoro... Mozda vec sutra pa ni ne znam... Sve sam vise uzbudjena i nestrpljiva 🥰
Ja sam za izlazak pripremila i dugo i kratko pa cemo vidjeti kakvo ce biti vrijeme... Uzela sam dvije tetre u torbu za rodiliste, i jedna je spakirana s robicom za izlazak... Ako bude hladno, onda ce muz donijeti i dekicu... Ali nadam se da nece biti ruzno i kisno vrijeme, ljeto je i mora biti suncano 😁
Jutro 😊 I ja se čudno osjecam ne znam jel tuga ili nestrpljenje i doza nekog straha bas ne znam kako bi to objasnila tesko mi je sad vec al me nekako i strah .... Cudan osjecaj , danas je u planu otic kod mojih po krevetic ( sve smo natalozili kod njih jer nemamo kud s tim ) , sastavit njega i previjalicu odmah cu pokupit i jaje za auto i torbu za kolica pa u nju spremit sve za izlazak i nek stoji pokrit krevetic plahtom pa kad dodemo doma stavit plahtu i ogradicu na njega.
Mm jedva ceka a mene hvata panika i strah hoce sve bit ok .... Hormoni , do sad nisam panicarila al sad me evo nesto frka uhvatila. Ja sam priredila 2 opcije danas cu jos vidjet sta bi radije pa spremit to u torbu i 2 tetrice i gazu , carapice i hlacice sve je 56 sto imam u planu i kratkih rukava su body benkice jer nisam nasla bijelu 56 😕 ako nadem mozda danas jos to onda cu priredit i dugacke jer 62 mi je najmanji dugackih rukava.
Kolka je cijena u bipi violeta pelena 1 i 2 , nije mi usput pa cisto da znam jel da idem ili ne jer znam da je bipa skuplja po 10-tak kuna od ostalih trgovina?
Obleku slikam popodne mozete i vi da vidimo 😊
Jutro :)
I mene hvataju cudne neke emocije i misli zadnjih dana, sada smo 34+3. Dugi su dani, uglavnom se klonim sunca, podemo na kupanje kasno popodne jer me od ove vrucine hvata malaksalost i pada mi tlak pa me strah malo ic na more sama sa sinom. A onda me hvata krivnja jer ne ide vise u vrtic, na jesen ce u prvi razred, i dosadno mu je jadnicku, a muz radi.
Onda me hvataju misli o porodu i koliko ce ovaj put trajat (zadnji put 16h, zadnjih 5h na dripu, ubilo me). U Dbk u bolnici ne postoji epi (kao ni zadovoljavajuci br doktora i sestara, uzas) nego nekakav epiduralni shoot kako ga zovu. Dobije se na isti nacin ko epi valjda, al je jednokratan, traje 2-3h i kad prode, adio. Moli boga da rodis u tih par sati, inace si na*ebao lol.
Eto, malo mog traktata. Ima li koja trudnica tu da ce rodit u dbk?
Za izlazak sam mislila pripremit bodi benkicu kratkih i dugih rukava, tanke hlacice, kapica, carape. Iako, kako je ovo ljeto krenulo, 15.8. ce bit 56 stupnjeva ovdje na jugu
Mrzim ljeto 😂
Jutro :)
I mene hvataju cudne neke emocije i misli zadnjih dana, sada smo 34+3. Dugi su dani, uglavnom se klonim sunca, podemo na kupanje kasno popodne jer me od ove vrucine hvata malaksalost i pada mi tlak pa me strah malo ic na more sama sa sinom. A onda me hvata krivnja jer ne ide vise u vrtic, na jesen ce u prvi razred, i dosadno mu je jadnicku, a muz radi.
Onda me hvataju misli o porodu i koliko ce ovaj put trajat (zadnji put 16h, zadnjih 5h na dripu, ubilo me). U Dbk u bolnici ne postoji epi (kao ni zadovoljavajuci br doktora i sestara, uzas) nego nekakav epiduralni shoot kako ga zovu. Dobije se na isti nacin ko epi valjda, al je jednokratan, traje 2-3h i kad prode, adio. Moli boga da rodis u tih par sati, inace si na*ebao lol.
Eto, malo mog traktata. Ima li koja trudnica tu da ce rodit u dbk?
Za izlazak sam mislila pripremit bodi benkicu kratkih i dugih rukava, tanke hlacice, kapica, carape. Iako, kako je ovo ljeto krenulo, 15.8. ce bit 56 stupnjeva ovdje na jugu
Mrzim ljeto 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji