Ah ti konfuzni osjećaji, evo me! Ali pošto mi je danas termin mogu vam reći da su zadnjih tjedan dana baš baš pozitivni i jedva čekanje! 😊
Ok, prekjučer sam imala mali napad panike dal' će sve biti ok s malenim ako ipak bude prirodni porod pošto je velik, ali sad sam se nekako umirila.
Pošto idući tjedan kažu malo hladnije, oko 23 svaki dan i kišu, pripremila sam kratki i dugi bodi i dugo tanje odjelce ili kako se već zove, onako u komadu, s zatvorenim stopalima i dugim rukavima. Pa nek sestre vide kako će iskimbinirat. A muž će u jajetu ponesti flis tetricu i tanju dekicu da ga pokrijemo.
Srecice, danas termin!! Sretno 🤩🤩
Nadam se da ce te sto prije na carski, ako vec tako mora bit.
Zadnji put sam rodila prije 6,5 god, i toliko je vremena proslo da imam osjecaj da mi je prvi put 😂
A za robicu, mislila sam pripremit br 50, da ne visi s nje, ne znam :D
Srecice, danas termin!! Sretno 🤩🤩
Nadam se da ce te sto prije na carski, ako vec tako mora bit.
Zadnji put sam rodila prije 6,5 god, i toliko je vremena proslo da imam osjecaj da mi je prvi put 😂
A za robicu, mislila sam pripremit br 50, da ne visi s nje, ne znam :D
Već sam dosadna s tim dugo i kratko, ali ponovit ću se. Beba vam je bila u trbuhu na 36-37 stupnjeva, rađa se bez termoregulacije. Tijelo im treba biti prekriveno odjećom, tanki pamuk.
U bolnici su isto oblačili u dugo i još ih cijele umatali u dekice od flisa.
Srecice sretno i neka sve prođe po planu i da to odradite bez problema 😊 uskoro ćeš vidjeti svoju malu vrećicu 😊😊 mi smo danas točno 36 tt, zglobovi na prstima ruku me užasno bole svako jutro, bez obzira na magnezij, jedva ih sagibam, uopće ne znam što bi to bilo i kako si pomoći. A već su počeli snovi kako bježim sa poroda, pa kako gledam svog malog slatkog, čupavog sinčića, svega ima, smijeh uglavnom 😁 i ja pripremila broj 50 za izlazak, čini mi se pristojna veličina pa ćemo vidjeti 💙😊😊
Hvala cure, sutra idem na kontrolu pošto danas nisam imala kako pa ću vidjeti kakav im je plan.
Kika mene isto muče zglobovi na rukama, mislim da je zbog oticanja. Sad već danima je ok ali bilo je dana kad sam posezala za nekom prirodnom kremom protiv bolova koliko me ubijalo. Sad me samo zeza stiskanje jer su mi prsti ko ćevapčići 🙈
Srecice sretno i neka sve prođe po planu i da to odradite bez problema 😊 uskoro ćeš vidjeti svoju malu vrećicu 😊😊 mi smo danas točno 36 tt, zglobovi na prstima ruku me užasno bole svako jutro, bez obzira na magnezij, jedva ih sagibam, uopće ne znam što bi to bilo i kako si pomoći. A već su počeli snovi kako bježim sa poroda, pa kako gledam svog malog slatkog, čupavog sinčića, svega ima, smijeh uglavnom 😁 i ja pripremila broj 50 za izlazak, čini mi se pristojna veličina pa ćemo vidjeti 💙😊😊
Hahaha čuj nju, bježi s poroda 😂😂😂 kao ono, postoji mjesto gdje možeš pa da se porod ne desi 🙈
Na ovim temp, nedostatak termoregulacije kod beba znaci i da ih se moze pretoplit. Pogotovo ako se boravi u prostorima bez klime, mi imamo klimu u autu i doma pa ce vjerojatno vit dugi rukavici i hlacice, al da nemamo klimu, sigurno bi bili kratki rukavi, uvijek se moze pokrit tetrom.
Evo bas sam prebrosala i promijenila baterije na isofix bazi, sve radi, sve stima :D Samo ne znam jos jel bi uzimali novo jaje, maxi cosi cabriofix, ovo sto imamo od malca nije bilo u nikakvom sudaru al kad sam ga pregledala malo bolje, vidila sam da je stiropor koji je iznutra malo napukao, ne svida mi se to
Drage cure, dugo vas nisam čitala pa sam imala što raditi pola sata 😁
Vidim da se još neke od vas pate s osjećajima i strahovima, ali samo ću vam reći uživajte u ovim zadnjim tjednima maksimalno! Mi smo već mjesec dana po pregledima i pretragama jer su se pojavile neke čudne stvari kod male i vjerujte da bi mijenjala svo ovo strahovanje i svakodnevne strepnje za lude hormone i lude snove i slatko čekanje beboline..
Uživajte maksimalno, pazite i dalje mazite svoja mala čuda, uskoro stižu! 😍
Želim da svima do kraja sve bude dobro, od srca 💛
Oprostite što sam upala s nevezanom temom za išta, ali za malo dobrih vibracija vrijedi. 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji