Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    VolimJesen
    06. Srpanj 2019. 13:50

Sto ste pripremile za pupak kad dodete doma?
    Mislim da treba onaj prasak, sve sam pozaboravljala 😳

• Minnie_mi
    06. Srpanj 2019. 14:26

Pozdrav svima. Ima previse komentara nisam uspijela povatati. I ja sam ljetna mama. Termin mi je 20.08.Lakse mi je kad citam da nas ima jos. Ovo mi je druga trudnoca jedva čekam da zavrsi, prevelike su vrucine.. More mi je udaljeno svega 200tinjak metara ja cak nemam snage za kupanje. Jos malooooo. Bas sam jutros stavila na papir popis sta mi treba za bolnicu pa cu prvom prilikom skocit u dm. Pozdrav za sve vas

Minnie

• Minnie_mi
    06. Srpanj 2019. 14:29

VolimJesen

Sto ste pripremile za pupak kad dodete doma?
    Mislim da treba onaj prasak, sve sam pozaboravljala 😳

Ja sam bas jutros u ljekarni uzela octanisept, tirasure prasak i gazice (u pakiranju bude 10kom) to sam koristila i prvi put tj tako mi je patronazna rekla kad sam rodila deckica. 

Minnie

06. Srpanj 2019. 14:31

Minnie_mi

Pozdrav svima. Ima previse komentara nisam uspijela povatati. I ja sam ljetna mama. Termin mi je 20.08.Lakse mi je kad citam da nas ima jos. Ovo mi je druga trudnoca jedva čekam da zavrsi, prevelike su vrucine.. More mi je udaljeno svega 200tinjak metara ja cak nemam snage za kupanje. Jos malooooo. Bas sam jutros stavila na papir popis sta mi treba za bolnicu pa cu prvom prilikom skocit u dm. Pozdrav za sve vas

Ja i ti smo tu s terminima ☺️☺️

• Minnie_mi
    06. Srpanj 2019. 14:35

VolimJesen

Jutro :)
    I mene hvataju cudne neke emocije i misli zadnjih dana, sada smo 34+3. Dugi su dani, uglavnom se klonim sunca, podemo na kupanje kasno popodne jer me od ove vrucine hvata malaksalost i pada mi tlak pa me strah malo ic na more sama sa sinom. A onda me hvata krivnja jer ne ide vise u vrtic, na jesen ce u prvi razred, i dosadno mu je jadnicku, a muz radi.

Onda me hvataju misli o porodu i koliko ce ovaj put trajat (zadnji put 16h, zadnjih 5h na dripu, ubilo me). U Dbk u bolnici ne postoji epi (kao ni zadovoljavajuci br doktora i sestara, uzas) nego nekakav epiduralni shoot kako ga zovu. Dobije se na isti nacin ko epi valjda, al je jednokratan, traje 2-3h i kad prode, adio. Moli boga da rodis u tih par sati, inace si na*ebao lol.

Eto, malo mog traktata. Ima li koja trudnica tu da ce rodit u dbk?

Za izlazak sam mislila pripremit bodi benkicu kratkih i dugih rukava, tanke hlacice, kapica, carape. Iako, kako je ovo ljeto krenulo, 15.8. ce bit 56 stupnjeva ovdje na jugu

Mrzim ljeto 😂

Ko da sebe slušam haha. Meni je termin 20.8 tu smo negdje :). Pozdrav iz Zd. More mi je blizu al me takva malaksalost drzi da me strah isto sama na kupanje s malim od 4 ipo god. Kad dodje muz s terena ici cemo zajedno.prva trudnoca je bila odlicna jer je sin zimska beba a sad curica mi je dala muke za oboje. 

Minnie

• Minnie_mi
    06. Srpanj 2019. 14:36

ayla

Minnie_mi

Ayla kad je tebi termin? 

Minnie

Leona29
    06. Srpanj 2019. 14:37

Ja upadam s jesenskih 🤭🤗
    Jel ima koja mama da ce roditi u Zd? Pa da mi kaze sta treba za bolnicu meni i bebi, itd.. 

VolimJesen
    06. Srpanj 2019. 14:41

Minnie, i kod mene sin zimska beba, i mogu ti rec da mi je bila puno laksa trudnoca. Sad me stalno dole nesto probada, laznjake imam od 17 tt, kad me stisne dole stomak nema mrdanja, odma moram na lijevi bok dok mi ne popusti. Pa se kljukam magnezijem.. ma sve je to ok i normalno, al fizicki sam bila bolje zadnji put cini mi se 😂

• Minnie_mi
    06. Srpanj 2019. 14:41

Leona29

Ja upadam s jesenskih 🤭🤗
    Jel ima koja mama da ce roditi u Zd? Pa da mi kaze sta treba za bolnicu meni i bebi, itd..

Ja sam u Zd. Rodila sam prije 4 god i vec sam zaboravila al sam nasla na forumu jedna je mama lijepo opisala sto sve treba i mislim da je to to. Probat cu skopirat
    https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/ljetne-bebe-2019-16056

Minnie

06. Srpanj 2019. 14:43

Minnie_mi

ayla

Minnie_mi

Ayla kad je tebi termin?

22.8 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.