Sve sam to vec pokupovala u mulleru jer je povoljnije , ariana(aspirator) u ljekarni 150 kuna , muller 99 .
Ma dobro vec sam ganjala sve popuste koje sam mogla muz se sprda samnom skroz mislim bisam prokleta al zao mi dat vise kad mogu proc jeftinije kaze da previse mislim 😂 a jbg , i od silnog fantaziranja i o kremicama za guzu nakupovala 3 pacloviceve inace volim miris benzina i slicnog pa mi ej ovaj miris pavloviceve divan 😁

Tako bi htjela da je savrseno cisto, ali to je nemoguca misija... Svaki dan cistim i stalno je nesto prljavo i tako u krug... Super je prvih pol sata dok ne diramo nista, ali cim pocnemo "zivjet" odmah sve zamazemo... A bas mi je zelja da kad beba dodje doma je sve lijepo... 💕
E da ja nemam vise ni snage za cistit, volju imam al mi je tesko i onda me to goliko iscrpi pa taj dan nemogu vise nista. Svaki dan sam si nesto rasporedila , jedan dan peglam jedan dan kuham za vise dana vikendom cistim kad mi muz pomogne i tako... San je doc iz bolnice u cisti stan i frisko promjenjenu posteljinu 😍😂

Ja jučer poharala Bipu i uzela 3 paketa pelena, jedinicu, dvojku i trojku, jer je rekao ginic da mališa neće biti sigurno ispod 4 kg pa kao išla sam s tom mišlju, umjesto 250 kn platili 170 kn, tak da smo praktički dobili paket džabe 😎 ginic mi je rekao da se naručim u TA tek u onom tjednu od 22.7., znači tad ću već biti 38+, nije to kasno? Mislim vjerujem ja njemu, nisam do sada imala problema s njim, nego vidim da curke neke idu sa 36, 37 tt. I dobila sam broj od petrove i uputnicu kako planiram ići tamo roditi. Da li ima koja od vas iskustva s njihovom TA ? Kako je tamo? Procedura i to? Pretpostavljam da moram doći onak rano rano :)
Ja Violetu. Imam već paket Lupilu pa ću probat koje budu bolje. Ako budu pasale oboje onda mogu kombinirati kad su koje na akciji.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji