Sve sam to vec pokupovala u mulleru jer je povoljnije , ariana(aspirator) u ljekarni 150 kuna , muller 99 .
Ma dobro vec sam ganjala sve popuste koje sam mogla muz se sprda samnom skroz mislim bisam prokleta al zao mi dat vise kad mogu proc jeftinije kaze da previse mislim 😂 a jbg , i od silnog fantaziranja i o kremicama za guzu nakupovala 3 pacloviceve inace volim miris benzina i slicnog pa mi ej ovaj miris pavloviceve divan 😁
Tako bi htjela da je savrseno cisto, ali to je nemoguca misija... Svaki dan cistim i stalno je nesto prljavo i tako u krug... Super je prvih pol sata dok ne diramo nista, ali cim pocnemo "zivjet" odmah sve zamazemo... A bas mi je zelja da kad beba dodje doma je sve lijepo... 💕
E da ja nemam vise ni snage za cistit, volju imam al mi je tesko i onda me to goliko iscrpi pa taj dan nemogu vise nista. Svaki dan sam si nesto rasporedila , jedan dan peglam jedan dan kuham za vise dana vikendom cistim kad mi muz pomogne i tako... San je doc iz bolnice u cisti stan i frisko promjenjenu posteljinu 😍😂
Ja jučer poharala Bipu i uzela 3 paketa pelena, jedinicu, dvojku i trojku, jer je rekao ginic da mališa neće biti sigurno ispod 4 kg pa kao išla sam s tom mišlju, umjesto 250 kn platili 170 kn, tak da smo praktički dobili paket džabe 😎 ginic mi je rekao da se naručim u TA tek u onom tjednu od 22.7., znači tad ću već biti 38+, nije to kasno? Mislim vjerujem ja njemu, nisam do sada imala problema s njim, nego vidim da curke neke idu sa 36, 37 tt. I dobila sam broj od petrove i uputnicu kako planiram ići tamo roditi. Da li ima koja od vas iskustva s njihovom TA ? Kako je tamo? Procedura i to? Pretpostavljam da moram doći onak rano rano :)
Ja Violetu. Imam već paket Lupilu pa ću probat koje budu bolje. Ako budu pasale oboje onda mogu kombinirati kad su koje na akciji.
Sortiraj odgovore
Najstariji