Svakako spomeni doktoru na idućoj kontroli, vjerujem da će ti prepisati isto terapiju do poroda.
Jutroooooo 😊 šta danas imate u planu ? Ja sam jucer obavila u mulleru jos sto sam mislila aspirator za nos i slicno , ariana vam je tamo 99 kuna. Ostalo mi je jos ljekarna i pelene a za pelene muz stalno vice da ne kupujemo prije nego ce to on kad budemo u bolnici pa nisam pametna dta bi mogla 2 paketa cisto da se nade al nebi previse kad sad ne znam koliki ce bit a vidim u bipi 30 % na pelene pa ne znam sad sta bi...
Sta ste vi pokupovale ? Sta vam jos fali ?
Meni su rekli da ti treba i za bolnicu pelena, par kom (ovisi koliko cete ostat). A sto se tice velicina, preporucili su mi 1 paket najmanje vel (1) i 2 paketa velicine 2 i onda si valjda mirna mj dana.
Jutroooooo 😊 šta danas imate u planu ? Ja sam jucer obavila u mulleru jos sto sam mislila aspirator za nos i slicno , ariana vam je tamo 99 kuna. Ostalo mi je jos ljekarna i pelene a za pelene muz stalno vice da ne kupujemo prije nego ce to on kad budemo u bolnici pa nisam pametna dta bi mogla 2 paketa cisto da se nade al nebi previse kad sad ne znam koliki ce bit a vidim u bipi 30 % na pelene pa ne znam sad sta bi…
Ja imam sve za pocetak, jedino cu jos kupiti paket pelena sad u bipi na akciji... Za sad imam 1 paket jedinice i 2 paketa dvojke... Ali dvojka je od 4 do 8kg pa cu jos ipak uzeti jedinice 2 do 5kg jer bebica ne bude prevelika, jucer je bila 3200, a imamo jos 2tj do termina... 😊
Ali ni pakiranja nisu ista... Ima po 20 kom, 40 kom i 80kom otprilike, sad ovisi kako je u kojem... Ja imam ove srednje...
Ja sam pripremila 3 paketa jedinice (kad je bila akcija 2+1) Bebica je prije tj i pol tek imala oko 2kg, sada bi trebala imati oko 2300-2400 pa racunam da ce do poroda imati oko 3kg. Mislim da nece tolko brzo prerasti velicinu da ih ne potrosimo.
Jos nam je ostala krema za guzu, nikako otici do ljekarne po nju.
Danas laganini pospremanje, ako mi se bude dalo navratit cu do ljekarne, a navecer idemo na druzenje sa prijateljima.
Jutroooooo 😊 šta danas imate u planu ? Ja sam jucer obavila u mulleru jos sto sam mislila aspirator za nos i slicno , ariana vam je tamo 99 kuna. Ostalo mi je jos ljekarna i pelene a za pelene muz stalno vice da ne kupujemo prije nego ce to on kad budemo u bolnici pa nisam pametna dta bi mogla 2 paketa cisto da se nade al nebi previse kad sad ne znam koliki ce bit a vidim u bipi 30 % na pelene pa ne znam sad sta bi…
U ljekarnama tripolski se mogu napravit kao klub kartice, pa skupljas bodove. 1 kn = 1 bod, 500 bodova je valjda 10% popusta. Kad zbrojim sve sto sam do sad kupovala prenatale, magnezij, kreme, pa sve sto jos moram kupit octanisept, onaj prasak, sterilne gaze i sl. Isplati se napravit karticu (besplatno je) 🙂
U ljekarnama tripolski se mogu napravit kao klub kartice, pa skupljas bodove. 1 kn = 1 bod, 500 bodova je valjda 10% popusta. Kad zbrojim sve sto sam do sad kupovala prenatale, magnezij, kreme, pa sve sto jos moram kupit octanisept, onaj prasak, sterilne gaze i sl. Isplati se napravit karticu (besplatno je) 🙂
Što je najgore imam tu karticu al svaki put odem u najblizu ljekarnu i kupujem svaki mjesec elebaby i slicno al nikad kod njih a mogla skuput bodova i bodova do sad bas sam luda 😅
Ista stvar i kod mene (mogla sam do sad naskupljat hrpu bodova) Ja jucer napravila, al 200 bodova je vec na njoj 😁 al dobro, bit ce poslje jos i elemama (nije ni to jeftino) pa toplomjeri termometri aspiratori i sl.
Sortiraj odgovore
Najstariji