Mene isto zna svako malo nesto probost, ili desno u trbuhu vislje ili lijevo skroz nisko... A sad sta je to, nemam pojima... BH mi samo napnu trbuh, onda mi zna i srce jace udarati... I povremeno imam kao menstrualne bolove... A tijelo se vjv priprema, ali nije to nista konkretno... Bar mislim 😆
Ma to je sve više manje u opisu trudnoće, da svako malo negdje nešto zaboli. Meni danas ctg očitao kao neke trudove koje ja opće nisam osjetila i dr osjetio kako mi je tvrd trbuh i ne vjeruje da me ništa ne boli. I ja kažem kako te bezbolne kontrakcije imam od negdje 20og tt. Ali kaže on po ctg-u da su dosta jake i da je bio uvjeren da me boli 🤷
Ma to je sve više manje u opisu trudnoće, da svako malo negdje nešto zaboli. Meni danas ctg očitao kao neke trudove koje ja opće nisam osjetila i dr osjetio kako mi je tvrd trbuh i ne vjeruje da me ništa ne boli. I ja kažem kako te bezbolne kontrakcije imam od negdje 20og tt. Ali kaže on po ctg-u da su dosta jake i da je bio uvjeren da me boli 🤷
Sta su ti rekli posto ti je prosao termin?
Ništa posebno, kontrola svaka dva dana dok je sve ok. Ima još vremena
Ja sam budna od jutros od pola 4 , žgaravica me ubila pa cijeli dan u pokretu , išla na misu pa na kavu pa na ručak kod mojih pa kod mm išli psa obic njegovi na moru pa samo trčala cijelo dopodne a popodne dovezli krevetić mm i ja ga sastavili poslije toga opet po trgovinama po koješta i sakrit auto od leda došli doma oko 7 najela se i jedino što molim Boga danas da ne idem rodit noćas jer sam premorena ( nemam simptome visoko je bar za sad žgaravica već počela ponovno :-( ) samo se noćas želim naspavat makar 5-6 sati ne mora bit ni u komadu . U zadnja 2 dana ako sam spavala 7-8 sati puno sam i rekla. Samo želim spavat noćas !
Trudnice jučer bio termin pa nista se ne događa zatvorena cervix 1/2 članka nemogu vise docekatiiii 🙈🙈🙈
Danci23
Trudnice jučer bio termin pa nista se ne događa zatvorena cervix 1/2 članka nemogu vise docekatiiii 🙈🙈🙈
Hej Danci! Nadam se da će uskoro krenuti i da će proći brzo i u redu 😀 je li curica ilo dečko?
Jaao, mi sve nestrpljive, a kako je tek vama kojima je termin prosao...
Nena1986- 🎂10.6.2019
Krino 15.06. - 🎂23.6.2019.
BebaImama 17.06. - 🎂21.6.2019.
Ivonne 30.06.-🎂 26.6.2019.
Srećica 06.07.
Danci22 07.07.
Nikolina95 13.07.
mmamma 19.07.
Zvrkica92 20.07.
Kv2912 20.07.
Bebamala 24.07.
Kzeli 25.07.
Norules 25.07.
Shell 27.07.
Kika28 04.08.
CiniMinis 07.08
Da listu osvjezim ☺️
Danci22 nadam se da ce uskoro krenuti
Jutro , kako je ? Lijepo kod nas u Os prohladno i noć bila lijepa sviježa al ja imam konstantnu žgaravicu pa ništa od spavanj budna sam od 3 😱🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji