Ja imam jos tjedan dana do kraja 😅 ali uopce nerazmisljam o tome, nemam nikakav ni strah, bas cudno 😂 ali zato me sve zivcira tj.drugi stalno zovu, salju poruke jesam li rodila jel sta krenilo pa mislim znat cete kad cu rodit..
Ii po cjele dane spavam,samo jedem i spavam hahaha
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Mi danas krenuli uređivati sobicu, krečili i tak to 😊 onda sam samu sebe ulovila kako buljim u kindić, tak me opralo da kroz mjesec dana neće ovako zjapiti prazan već da će unutra biti smotuljak sreće i da više ništa neće biti isto. Ne bojim se poroda, znam da će boljeti i prije i poslije, već se bojim toga da li ću biti dovoljno dobra svom malom smotuljku i da li ću se snaći u svemu tome 🤔💙
Ma toga je i mene strah hoće s njim bit sve ok hoćemo se naviknuti jedno na drugo i tako u biti sad sam imala puno posla i stalno sam trcala na sve strane mozda mi bude lakše kad ovaj tjedan malo odmorim i sabere se u glavi sama sa sobom .... Do sad me uopće nisu pucali hormoni valjda je moralo krenut jednom...
Pozdrav mame, upadam ka padobranac. Ja sam rodila ovu zimu u Zadru pa pitaju cure sto triba poniti, pa evo da pomognem.
Jednokratne gaćice i uloške ( vir ili neke druge) ja sam ponila mali paket pelena i vlažne maramice al mi nije trebao jer sam od njoj dobila paket pelena i vlažnih. Ja sam imala šeširiće za dojenje jjer sam se bojala da mi bradavice nece biti dovoljno ispupčene, tako je i bilo. Uzmite svoje ručnike, i one uloške za cice kad vam mliko krene, eto ga i to je to najbitnije ostalo po izboru sto želite :)
Pozdrav mame, upadam ka padobranac. Ja sam rodila ovu zimu u Zadru pa pitaju cure sto triba poniti, pa evo da pomognem.
Jednokratne gaćice i uloške ( vir ili neke druge) ja sam ponila mali paket pelena i vlažne maramice al mi nije trebao jer sam od njoj dobila paket pelena i vlažnih. Ja sam imala šeširiće za dojenje jjer sam se bojala da mi bradavice nece biti dovoljno ispupčene, tako je i bilo. Uzmite svoje ručnike, i one uloške za cice kad vam mliko krene, eto ga i to je to najbitnije ostalo po izboru sto želite :)
Fala ti 😊 a spavacice, dal trebaju ili imaju oni?
Oni ce ti dati spavaćicu prije poroda al ce ti ona biti ionako cila krvava i uflekana poslije tako da ponesi svoju robu, savjetovala bi ti kratke gace za po kuci one najudobnije i kanotjere jer tamo bude 100 stupnjeva 😅
Ma toga je i mene strah hoće s njim bit sve ok hoćemo se naviknuti jedno na drugo i tako u biti sad sam imala puno posla i stalno sam trcala na sve strane mozda mi bude lakše kad ovaj tjedan malo odmorim i sabere se u glavi sama sa sobom …. Do sad me uopće nisu pucali hormoni valjda je moralo krenut jednom…
Ista sam bila do prije dva tjedna. Onda me nagli puko neki mir i sreća da se sve pitam gdje je nestao sav onaj strah. Doduše, meni cijelu trudnoću nije palo na pamet dali ću znati s bebom i slično, taj dio me uopće ne brine. Baš me brinuo porod. A sad kad visim između vaginalnog i carskog, sad me samo brine da s bebom bude sve ok i da ga što prije primim i znam da su svi ti strahovi iza nas.
Mene zadnjih dana bas dole nesto zaboli pa pusti ostra bol sad neznam dali su to ove lazne braxton kontrakcije vjerovatno jesu a i mislim da me stalno udara dolje pa pomislim da cu svaki put kad me sutne roditi (jako neugodan osjecaj). Vevinom je bila na zadak beba u oboj trudnoci, zadnji put je bila glavom prema dolje. Sutra idem na pregled pa cemo viti. Jedva čekam
Minnie
Minnie Bh kontrakcije su ti kad ti se samo odjednom trbuh jaako stvrdne i onako nisu ugodne ali ne bole, samo stezanje osjetiš. A ovo oštro što te boli je i mene mučilo par dana oko 38.tt, samo odjednom presječe i to boli baš dosta, ali to je dr rekao da je najvjerojatnije bilo jer se zžtad nevina glavica spustila na zdjelicu. Meni je to nekih 3-4 dan se javljali i dalje ne
Sortiraj odgovore
Najstariji