Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Srpanj 2019. 21:22

Ja imam vise do kraja i u depri sam 😣

Nikolina95
    06. Srpanj 2019. 21:25

Ja imam jos tjedan dana do kraja 😅 ali uopce nerazmisljam o tome, nemam nikakav ni strah, bas cudno 😂 ali zato me sve zivcira tj.drugi stalno zovu, salju poruke jesam li rodila jel sta krenilo pa mislim znat cete kad cu rodit..
    Ii po cjele dane spavam,samo jedem i spavam hahaha

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

kika28
    06. Srpanj 2019. 21:31

Mi danas krenuli uređivati sobicu, krečili i tak to 😊 onda sam samu sebe ulovila kako buljim u kindić, tak me opralo da kroz mjesec dana neće ovako zjapiti prazan već da će unutra biti smotuljak sreće i da više ništa neće biti isto. Ne bojim se poroda, znam da će boljeti i prije i poslije, već se bojim toga da li ću biti dovoljno dobra svom malom smotuljku i da li ću se snaći u svemu tome 🤔💙

kzeli
    06. Srpanj 2019. 21:59

Ma toga je i mene strah hoće s njim bit sve ok hoćemo se naviknuti jedno na drugo i tako u biti sad sam imala puno posla i stalno sam trcala na sve strane mozda mi bude lakše kad ovaj tjedan malo odmorim i sabere se u glavi sama sa sobom .... Do sad me uopće nisu pucali hormoni valjda je moralo krenut jednom...

pepillu
    06. Srpanj 2019. 22:31

Pozdrav mame, upadam ka padobranac. Ja sam rodila ovu zimu u Zadru pa pitaju cure sto triba poniti, pa evo da pomognem.
    Jednokratne gaćice i uloške ( vir ili neke druge) ja sam ponila mali paket pelena i vlažne maramice al mi nije trebao jer sam od njoj dobila paket pelena i vlažnih. Ja sam imala šeširiće za dojenje jjer sam se bojala da mi bradavice nece biti dovoljno ispupčene, tako je i bilo. Uzmite svoje ručnike, i one uloške za cice kad vam mliko krene, eto ga i to je to najbitnije ostalo po izboru sto želite :) 

Leona29
    06. Srpanj 2019. 22:40

pepillu

Pozdrav mame, upadam ka padobranac. Ja sam rodila ovu zimu u Zadru pa pitaju cure sto triba poniti, pa evo da pomognem.
    Jednokratne gaćice i uloške ( vir ili neke druge) ja sam ponila mali paket pelena i vlažne maramice al mi nije trebao jer sam od njoj dobila paket pelena i vlažnih. Ja sam imala šeširiće za dojenje jjer sam se bojala da mi bradavice nece biti dovoljno ispupčene, tako je i bilo. Uzmite svoje ručnike, i one uloške za cice kad vam mliko krene, eto ga i to je to najbitnije ostalo po izboru sto želite :)

Fala ti 😊 a spavacice, dal trebaju ili imaju oni? 

pepillu
    06. Srpanj 2019. 22:52

Oni ce ti dati spavaćicu prije poroda al ce ti ona biti ionako cila krvava i uflekana poslije tako da ponesi svoju robu, savjetovala bi ti kratke gace za po kuci one najudobnije  i kanotjere jer tamo bude 100 stupnjeva 😅

srećica
    07. Srpanj 2019. 00:46

kzeli

Ma toga je i mene strah hoće s njim bit sve ok hoćemo se naviknuti jedno na drugo i tako u biti sad sam imala puno posla i stalno sam trcala na sve strane mozda mi bude lakše kad ovaj tjedan malo odmorim i sabere se u glavi sama sa sobom …. Do sad me uopće nisu pucali hormoni valjda je moralo krenut jednom…

Ista sam bila do prije dva tjedna. Onda me nagli puko neki mir i sreća da se sve pitam gdje je nestao sav onaj strah. Doduše, meni cijelu trudnoću nije palo na pamet dali ću znati s bebom i slično, taj dio me uopće ne brine. Baš me brinuo porod. A sad kad visim između vaginalnog i carskog, sad me samo brine da s bebom bude sve ok i da ga što prije primim i znam da su svi ti strahovi iza nas. 

• Minnie_mi
    07. Srpanj 2019. 11:37

Mene zadnjih dana bas dole nesto zaboli pa pusti ostra bol sad neznam dali su to ove lazne braxton kontrakcije vjerovatno jesu a i mislim da me stalno udara dolje pa pomislim da cu svaki put kad me sutne roditi (jako neugodan osjecaj). Vevinom je bila na zadak beba u oboj trudnoci, zadnji put je bila glavom prema dolje. Sutra idem na pregled pa cemo viti. Jedva čekam 

Minnie

srećica
    07. Srpanj 2019. 16:54

Minnie Bh kontrakcije su ti kad ti se samo odjednom trbuh jaako stvrdne i onako nisu ugodne ali ne bole, samo stezanje osjetiš. A ovo oštro što te boli je i mene mučilo par dana oko 38.tt, samo odjednom presječe i to boli baš dosta, ali to je dr rekao da je najvjerojatnije bilo jer se zžtad nevina glavica spustila na zdjelicu. Meni je to nekih 3-4 dan se javljali i dalje ne 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.