Minnie, i kod mene sin zimska beba, i mogu ti rec da mi je bila puno laksa trudnoca. Sad me stalno dole nesto probada, laznjake imam od 17 tt, kad me stisne dole stomak nema mrdanja, odma moram na lijevi bok dok mi ne popusti. Pa se kljukam magnezijem.. ma sve je to ok i normalno, al fizicki sam bila bolje zadnji put cini mi se 😂
Isto i kod mene. Identicno. Pocela sam i ja s magnezijem zbog grceva u nogama i blagih kontrakcija to su ove lazne ucestale su zadnjih dana. Jos malo cemo izdrzati. Jel vama dodje notifikacija kad netko pise na forum? Meni ne dok ne udjem i pogledam
Minnie
Tonkica, nadam se da ce sve bit ok!
A sto je bilo s malenom?
Hvala curke svima na pozitivnim vibrama 🤗
Borimo se s nekim tvorbama u njenoj trbusnoj supljini za koje nitko još nije uspio definirati što su i čemu pripadaju ni što znače.. Ali mi čvrsto vjerujemo da nisu ništa strašno i da ih do poroda neće ni biti.. Čekaju nas još 4 tjedna, taman smo ušle u 9ti mjesec, pa ćemo vidjeti.. najbitnije je da se mala razvija dobro.
Tonkica, nadam se da ce sve bit ok!
A sto je bilo s malenom?
Hvala curke svima na pozitivnim vibrama 🤗
Borimo se s nekim tvorbama u njenoj trbusnoj supljini za koje nitko još nije uspio definirati što su i čemu pripadaju ni što znače.. Ali mi čvrsto vjerujemo da nisu ništa strašno i da ih do poroda neće ni biti.. Čekaju nas još 4 tjedna, taman smo ušle u 9ti mjesec, pa ćemo vidjeti.. najbitnije je da se mala razvija dobro.
Tako je, ostanite pozitivni, bit će sve ok. Često oni svašta kažu što nema previše veze sa stvarnošću. A ako nešto stvarno i postoji, vjerujem da je bezazleno i banalno 🙂
Što se pelena tiče i ove najmanje veličine, mi smo uzeli jedan mali paket od 24 komada Violetinih double care (2-5kg) i dva paketa Beauty baby od po 26 komada isto 2-5kg. Nismo ništa previše kupovali, dok ne vidimo što će joj najbolje odgovarati. U našu bolnicu ne nosi se ništa za bebu, sve oni imaju. Jedino se za izlazak nosi jedna pelena i naravno odjeća.
Jel pijete jos vitamine? Ja danas ukazim u 34 tjedan i jos uvijek koristim elevit i navecer magnezij
Minnie
Jel pijete jos vitamine? Ja danas ukazim u 34 tjedan i jos uvijek koristim elevit i navecer magnezij
Da, svakodnevno pijem elebaby i planiram dok ne rodim, a nakon poroda preći ću na elemama.
Što se samog magnezija tiče, pila sam magnezij direct do ulaska u 9.mj trudnoće. Rečeno mi je da s njim prestanem tad.
I ja pijem Prenatal od Novalca, Kendural C za zeljezo jer mi je nisko i po potrebi magnezij. A iza poroda bi isto voljela nesto nastavit, mozda malo jeftinije od ovog Prenatala, kosta 130 kn 😳
Ja bas ujutro kupila elebaby 150kn nije bilo obicnog elevita on je 120 mislim. I ja magnezij po potrebi. Pit cu ga sad ovih 15 dana dok udjem u 9 mjesec jer me bole noge i imam grceve. U ponedjeljak idem na pregled. Dok podjem na pregled mirna sam 3 dana a onda opet misli svakakve do sljedeceg pregleda. Ova trudnoca mi je bas drukcija a i bojim se kako se porod bliži..
Minnie
TonkicaPrrr vjerujem da nije nista strasno, tako da se nemojte bespotrebno uznemiravati... Budite pozitivni... 🙂
Minnie_mi koristila sam novalac, a sad sam kupila az mama iz dm-a, to cu koristit do kraja trudnoce i za vrijeme dojenja.. ovako nista dodatno ne pijem, imam sumece tablete magnezij, zeljezo, vitamin c i multivitamin pa to ponekad popijem kad se sjetim, ali ne redovito...
Ovaj kraj trudnoće osim što je fizički sprcsn najgore je psihički tak sam dva nikakva 🙄 ne znam kak ste vi ali ja sam dva neka u brdu baš me hvata neka depra 😔 valjda zato što se bliži kraj pa se sekiram kak će sve bit i tako 😳😏
Sortiraj odgovore
Najstariji