Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Srpanj 2019. 20:03

Danci22

mmamma

shell

Cure koje ste krenule na ctg, koliko često idete i da li vam rade uzv ili još nešto od pregleda?

Prvo ctg, pregled pa uzv… Danas bila prvi put, narucena opet za tj dana…
    Samo me zanima ako zna koja vezano uz ctg… Gornja veca brojka su bebini otkucaji srca, a sto oznacava donji broj?

Trudove ☺️

A znas koje su vrijednosti?
    Meni je ta vrijednost cijelo vrijeme oko 60, a nisu mi spomenuli nista da bi to bili kakvi trudovi, a i ja nista ne osjecam... 

Danci22
    04. Srpanj 2019. 20:23

mmamma

Danci22

mmamma

shell

Cure koje ste krenule na ctg, koliko često idete i da li vam rade uzv ili još nešto od pregleda?

Prvo ctg, pregled pa uzv… Danas bila prvi put, narucena opet za tj dana…
    Samo me zanima ako zna koja vezano uz ctg… Gornja veca brojka su bebini otkucaji srca, a sto oznacava donji broj?

Trudove ☺️

A znas koje su vrijednosti?
    Meni je ta vrijednost cijelo vrijeme oko 60, a nisu mi spomenuli nista da bi to bili kakvi trudovi, a i ja nista ne osjecam…

Kad dođu do 90-100 osjetit ćeš ,do 50-60 oni ni negledaju na to kao trudove :) 

Danci23

• kv2912
    04. Srpanj 2019. 20:33

shell

Prvi put sam bila na ctg-u sa 37+3, rekli su mi jedanput tjedno pregled i uzv, ali mi se trudnoća od početka vodi u bolnici. 

Norules
    04. Srpanj 2019. 21:36

Curke evo ja ne znam dal ima kakve veze blizu poroda al meni bebica vec 2 veceri uzasno divlja i to ne oni udarci kao preko dana nego budu bas jaki da ne mogiu ni zaspat dok se ne smiri,a i primijetila sam ko da mi se stomak spustio,onako je gore mekan pa ne znam dal da ocekujem brzo iako sam tek 37 tt napunila i prst otvorena

Nikolina95
    04. Srpanj 2019. 22:11

Cure hitno pitanje 🙋 
    Danas me nesto uhvatili dolje pec, ceskat, neznam od cega, iscjedak je normalan bez mirisa, bojim se da nisu neke gljivice,😩 imam doma par vaginaleta rojazol, bil mogla ja stavit to, posto sam evo 38tj jel smeta?? Moze li mozda stetit? 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

srećica
    04. Srpanj 2019. 22:20

Nikolina95

Cure hitno pitanje 🙋
    Danas me nesto uhvatili dolje pec, ceskat, neznam od cega, iscjedak je normalan bez mirisa, bojim se da nisu neke gljivice,😩 imam doma par vaginaleta rojazol, bil mogla ja stavit to, posto sam evo 38tj jel smeta?? Moze li mozda stetit?

Imala isti problem od 37.tt, gljivice se množe zbog rasta hormona, gin kaže  dada misu česta pojava opred kraj trudnoće ali da nemogu naštetiti bebi. Dao mi  Rojazol vaginalete da koristim svako treće veče. Tako da možeš slobodno.

srećica
    04. Srpanj 2019. 22:22

*gin kaže da su česta pojava (ubi me mob)

Nikolina95
    04. Srpanj 2019. 22:24

Hvalaa ti puno, mene danas uhvatilo i uzas jedan, i sjetim se da mi je ostalo par komada. Znam da nestete bebi brinilo me to sto je pred kraj pa neznam.. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

srećica
    04. Srpanj 2019. 22:33

Ma ništa, stavi nju slobodno, jako brzo ti bude lakše. Meni su simptomi nestalu već nakon prve, a gin mi dao dvije kutije i da stavljam svaki treće veče skroz do poroda.

Nikolina95
    04. Srpanj 2019. 22:36

Ocu da, meni je isto proslo prosli put odma nakom jedne dvije, tako da mi je ostalo, heh sva sreca bas mi je ruzno sad 😥

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.