Hej hej, i ja sam još u komadu. Otvorena tek za prst. Jedina novost je što mi je moj gin danas spomenuo da bi vrlo lako mogla završiti na carskom jer je malac baš velik. Sad sve ovisi što će mi u nedjelju reći u bolnici na kontroli. Iskreno, voljela bi da bude planski carski jer moj dr ima jako puno iskustva i znam da mi ga nije bezveze spomenuo. Sad se samo bojim da nebi ovi u bolnici išli forsat prirodno pa da nešto zapne pa da na kraju ili opet završim na carskom nakon sve muke ili da se nedaj Bože bebi nešto desi u prirodnom pokušaju.
Curke, evo slikice sa današnjeg pregleda, hihi :) kaže bebač veći, s tim da smo 35+5 tt izgleda da je :) jedino me muči što je ASD i ATD, guglala sam al ne mogu pronaći. Kaže ginic da više nemam posla s njima i da se iza 20.07.narucim u TA (ja ću u Petrovu), dobila broj telefona i mir. Termin 04.08.pa kud puklo :) što vi kažete na naše mjere :) s tim da je rekao da će sigurno za mjesec dana imati oko 4 kile i da ću ja to bez problema odraditi, ja reko vidjet ćemo 😎
Na mobu sam pa mi sitno i ne vidim koliki ste sad sa 35 +5 ? 😊
Da da, sada 35+5 tt :)
BPD- 37 + 1 tt - 95.8 mm
ASD- 35 + 4 tt - 94.4 mm
ATD- 39 + 3 tt - 100.1 mm
AC- 36 + 6 tt - 315.5 mm
FL- 36 + 1 tt - 71.8 mm
Evo :) znači ja sam 35 + 5, pa molim pomoć u razjašnjavanju ovih rezultata 💙
ASD i ATD su mjere trbuha (ovisno jel snimljeno odozgora ili sa strane, mislim da je asd sa strane od prednjeg dijela trbuha do leda, a atd je sirina odnosno od lijeve strane trbuha do desne). Po mjerama je bebica malo veca al ako doktor nista nije spomenuo onda je sve u granicama normale.
Ja sam narucivala nedavno u c&a online shopu i jako sam se razocarala. Bilo kao 20% popusta, pa reko ajd, taman skupim popusta da se dostava isplati. Na kraju mi pola robe nije stiglo jer nisu vise imali i jos si banka uzela oko 30kn za uplatu. Tak da sve u svemu corak sto se ustede tice..
Srecica nadam se da ce sve proci u redu. A znaju nekad doktori imati svoje ideje oko poroda iako drugi doktor preporucuje drukcije, ko da se inate jedan drugome. Kolika ti je bebica?
Srecica nadam se da ce sve proci u redu. A znaju nekad doktori imati svoje ideje oko poroda iako drugi doktor preporucuje drukcije, ko da se inate jedan drugome. Kolika ti je bebica?
4300, a problem je promjer glavice koji je preko 10 BPD a moja zdjelica i je i nije i skladu s tim, znači na knap. Kaže da se preko 10 BPD uglavnom ide na carski.
4300, a problem je promjer glavice koji je preko 10 BPD a moja zdjelica i je i nije i skladu s tim, znači na knap. Kaže da se preko 10 BPD uglavnom ide na carski.
Uh, pa nece te onda nadam se mrcvarit ako je tak. Nebi imalo smisla. Uskoro ce nedjelja pa javi sto su rekli.
Ja se nadam. I nadam se da ako ga već budu radili da će što prije, meni idealno kad bi me u nedjelju već zadržali na pripremi i obavili ga u ponedjeljak. Termin je tu, malac je zrel, nema potrebe odugovlačiti. Ugl do tad se mičem u svoj mir, već me izluđuje svakodnevna pitanja sto puta jesi u komadu 🙄 kao da ću rodit da nikome ne javim 😣 baš me čine nervoznom a osjećam da mi treba mir.
Ja se nadam. I nadam se da ako ga već budu radili da će što prije, meni idealno kad bi me u nedjelju već zadržali na pripremi i obavili ga u ponedjeljak. Termin je tu, malac je zrel, nema potrebe odugovlačiti. Ugl do tad se mičem u svoj mir, već me izluđuje svakodnevna pitanja sto puta jesi u komadu 🙄 kao da ću rodit da nikome ne javim 😣 baš me čine nervoznom a osjećam da mi treba mir.
Samo ti sebi i svojoj bebi priusti mir koji osjetis da trebas, a i moras imati. Drzim fige da sve dobro prode, kako bude bilo najbolje za vas dvoje i slazem se da je svakako bolji planirani carski, nego da muce i tebe i bebu po nekoliko sati i onda odluce za carski.
Jos malo i bebaron je tu 🤗🤗🤗
Cure koje ste krenule na ctg, koliko često idete i da li vam rade uzv ili još nešto od pregleda?
Cure koje ste krenule na ctg, koliko često idete i da li vam rade uzv ili još nešto od pregleda?
Ja sam bila prvi put danas i sljedeci mi je u ponedjeljak i onda svakih dva dana. Prvi ctg pa je raden i vaginalni pregled i ona klasicna mjerenja, TT, V, tlak... i dobila sam D1 uputnicu za uzv za procjenu bebine tezine pa bih trebala i na to kroz tjedan dana
Prvo ctg, pregled pa uzv... Danas bila prvi put, narucena opet za tj dana...
Samo me zanima ako zna koja vezano uz ctg... Gornja veca brojka su bebini otkucaji srca, a sto oznacava donji broj?
Prvo ctg, pregled pa uzv… Danas bila prvi put, narucena opet za tj dana…
Samo me zanima ako zna koja vezano uz ctg… Gornja veca brojka su bebini otkucaji srca, a sto oznacava donji broj?
Trudove ☺️
Danci23
Sortiraj odgovore
Najstariji