Bebamala ja sam danas bila na pregledu, doktorica nije bila gruba, ali svejedno sam imala blagi rozi iscjedak... Ali nije to nista cudno jer je dolje sve osjetljivo, tako da ne brini...
Danci22 meni je doktorica savjetovala spolne odnose da se nesto pokrene, pa eto, mozes probati s tim 😸
Cure ja sam se prepala upravo… jutros sam bila na ctg-u, imam pripremne trudove ali sam zatvorena i pise cerviks 3/4 clanak…
No doktorica je bila gruba i pregled i nakon pregleda me bolilo i evo malo prije sam primjetila kao sukrvicu, roskasti iscjedak da imam… je li se vama ikad slicno desilo? Ili makar da mi nesto kazete 🙄🙄🙄
To ti je normalno, cervix je sve mekši i prokrvljeniji pa u slučaju malo grublje manipulacije može doći do blagog krvarenja, isto tako i nakon odnosa, nije ništa strašno. Desilo mi se barem dvaput nakon pregleda… Da baš krene obilnije krvarenje, to je već druga stvar 😉
Hvala ti punoooo, sad mi je lakse.. nijednom mi se nije dosad to desilo pa nisam znala sto da mislim
I meni se desilo jos prije dva mj kad je dr otkrio da imam omeksan cervix pa je isprobavao dal sam otvorena i nakon pregleda primjetila krvarenje. Sva uspanicena zvala gin ordinaciju pa mi sestra objasnila da je normalno i da se dogodi.
Cure ja sam se prepala upravo… jutros sam bila na ctg-u, imam pripremne trudove ali sam zatvorena i pise cerviks 3/4 clanak…
No doktorica je bila gruba i pregled i nakon pregleda me bolilo i evo malo prije sam primjetila kao sukrvicu, roskasti iscjedak da imam… je li se vama ikad slicno desilo? Ili makar da mi nesto kazete 🙄🙄🙄
I meni se bas neki dan desilo poslije pregleda,.prst otvorena jos i cekaj da stane pa sam znala da je od toga
Kzeli i ja svom naredila cistu kucu,vec mu sve upute dala he he,jadan nece imat vremena ni za slavlje
Ciniminis ja ako budem u mogucnosti cu donirati sve ovisi kako porod bude tekao i ako padne vikend nisu u mohucnosti poslati pa se ne radi,tako da nemas sta bit neodlucna jer ne znas kako ce bit,tako sam si ja rekla
Istina, nekad se treba samo prepustiti i vidjeti. Ionako ne znamo kakav ce biti porod. Svakako cu pripremiti papirologiju i nadat se najboljem 😊
Ako ovo vrijeme nastavi biti ovak ludo jos cemo mi nase bebe morat zabundati dobro 🧦🧤🧣😅
Bome i meni palo na pamet a ja kupila kratki bodi za izlazak 😪😂
Nego skuhala sam si rižu na mlijeku , nikad to ne jedem baka minje to kuhala kad dam mala bila al poželila sam se nešto do sad nisam imala neke želje jela sam što i inače volim i većim količinama npr sarmu al ovako nešto mi baš došlo al sam prešecerila put sam to kuhala i sad mali partija u buši 😂😂😂
A vidim spominjete papirologiju ? Jel to za bolnicu misliš? Šta nam sve treba ? Ja sam spakirala ono sa transfuzije 2 papira imam , nalaz krvi od početka trudnoće, potvrdu o trudnickom tecaju , i jos samo fali zdravstvena i trudnicka jel jos nesto ? Ja nisam isla na nikakve dodatne pretrage jos pa ni nemam nista
Bome i meni palo na pamet a ja kupila kratki bodi za izlazak 😪😂
Nego skuhala sam si rižu na mlijeku , nikad to ne jedem baka minje to kuhala kad dam mala bila al poželila sam se nešto do sad nisam imala neke želje jela sam što i inače volim i većim količinama npr sarmu al ovako nešto mi baš došlo al sam prešecerila put sam to kuhala i sad mali partija u buši 😂😂😂
A vidim spominjete papirologiju ? Jel to za bolnicu misliš? Šta nam sve treba ? Ja sam spakirala ono sa transfuzije 2 papira imam , nalaz krvi od početka trudnoće, potvrdu o trudnickom tecaju , i jos samo fali zdravstvena i trudnicka jel jos nesto ? Ja nisam isla na nikakve dodatne pretrage jos pa ni nemam nista
Mislila sam papire za darivanje krvi iz pupkovine. Negdje se to dobije u trudnickoj ambulanti, negdje tek u rodilistu, a s obzirom da mene moj gin vodi do kraja skinula sam sa stranica kbc-a, pa cu dat njemu da vidi i potpise (ako on to potpisuje ili da me uputi kome nosim ako potpisuje neko drugi). Ovo ostalo mi je sve u fascikli koju sam dobila od ginekologa (umjesto trudnicke knjizice). Napomenula mi je med sestra da si izvadim slikice s UZV iz te fascikle. U bolnici im to ne treba a znaju izgubiti pa da ne ostanem bez njih.
Curke, evo slikice sa današnjeg pregleda, hihi :) kaže bebač veći, s tim da smo 35+5 tt izgleda da je :) jedino me muči što je ASD i ATD, guglala sam al ne mogu pronaći. Kaže ginic da više nemam posla s njima i da se iza 20.07.narucim u TA (ja ću u Petrovu), dobila broj telefona i mir. Termin 04.08.pa kud puklo :) što vi kažete na naše mjere :) s tim da je rekao da će sigurno za mjesec dana imati oko 4 kile i da ću ja to bez problema odraditi, ja reko vidjet ćemo 😎
Na mobu sam pa mi sitno i ne vidim koliki ste sad sa 35 +5 ? 😊
Da da, sada 35+5 tt :)
BPD- 37 + 1 tt - 95.8 mm
ASD- 35 + 4 tt - 94.4 mm
ATD- 39 + 3 tt - 100.1 mm
AC- 36 + 6 tt - 315.5 mm
FL- 36 + 1 tt - 71.8 mm
Evo :) znači ja sam 35 + 5, pa molim pomoć u razjašnjavanju ovih rezultata 💙
Ja sam bila juce u c&a i neema nista za bebe na snizenju..
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji