Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2018. 10:47

pharmamma

Hvala vam svima na pozitivnim mislila 😘😘 puse šaljem iz bolničkog kreveta,ostajem zasad nekoliko dana da vide kako beba raste..imam dvije simpa mlađe cimerice tako da će i vrijeme brže proći..a i vi ste mi se raspisale pa imam kaj citati 😁😁
    Nove cure dobrodošle 😘
    Ovi cerviksi bas često prave probleme,nadam se da vam se neće vise skraćivati
    Proud drago mi je da je noć bila mirna 😘

Odmaraj i uživaj, ne razmišljaj previše, samo pozitiva, nek te malo dvore😀, a s bebicom je sve ok, sigurno😀😘😘😘🤗🤗🤗

MaliJelen
    12. Travanj 2018. 10:49

ProudMomy

Moja borba s cerviksom ti traje vec jaaaako dugo, ovo mi je druga trudnoca, u prvoj nisam imala problema. Vanjsko usce mi je ulozivo bilo za vrh prsta od pocetka T, kazu da je za drugorotke to normalno. Cerviks prvi put mjeren u 15tt, 42mm.
    Sa 16tt dobila prve kontrakcije, a sa 17tt ustanovljeno da se cerviks skratio na 30mm T oblik. Od tada sam na terapiji i u krevetu. Izlazila sam jedno mjesecno po doznake i na kontrolu, tada bi si i kavu popila negdje jer mi je to trebalo zbog vlastitog psihickog zdravlja. Inace sam bila u krevetu, jela sam lezecki, jer mi je receno da mi sjedenje radi najveci pritisak na cerviks. Ugl na 29-30 mm se cerviks duuuugo drzao. Prije nesto vise od dva tjedna, 30+5 sam tada bila imala sam nezgodu, pala sam iz tramvaja kad sam isla po doznake i nalaze, zavrsila na hitnoj. Ustanovljeno da je cerviks na pola duzine, smeksan i prohodan do ovoja i glavice, beba skroz u zdjelici. Ono kaj me najvise uplasilo je sto je doktorica rekla da se to nije desilo uslijed pada, vec samo.od sebe, a samo 3tj prije je sve bilo zatvoreno. Od tad sam na kontrolama u TA, ustajem samo na wc i ne tusiram se duze od 5 min dnevno, prema uputama.
    Unatoc tome svemu, danas punimo 33tt, i ja sam zadovoljna!
    Kako je Barbara vec napisala, ovo je samo moja prica, svatko je drugaciji, s ovom dijagnozom mozes stvarno roditi ranije, a mozes i do termina i cak prenijeti. Odi u Petrovu da ti oni daju svoje misljenje, ja se kod njih kontroliram sada, realno ce tu reci kako stvari stoje, dat terapiju ako je potrebna i guraj dalje! Nije toliko strasno ni ako ces morati malo prelezati, kako veli Ena, bolje doma nego u bolnici. Samo hrabro dalje! Sretno! I javi nam sto su tu rekli u Petrovoj.

Pa i nije tako strasno sada kada citam sva vasa iskustva, vise me je ginekologica prepala i ostavila skroz u neznanju, nista objasnit ne zna nego moram sama po internetu cackat i trazis sto znaci sto itd...
    Nije problem mirovat 💆 to se barem moze. 
    A tebi i tvojoj bebici zelim srecu jos ovih par tjedana sto vam je ostalo, da dogurate sto dalje i bez daljnjih komplikacija. 🤗

12. Travanj 2018. 10:50

Pharma,  tako treba,  samo pozitiva! Sve je u redu! Druskamo se lezecki i to ti je to 😘
    Ena,  ma nema na cemu,  pa kako bi to znala kad ti nije trebalo nikada,  samo ti pitaj,  rado pomognem ako znam. 😘
    Pokusavam stavit sliku,  duzna sam za 33tt,  al nece mi ucitat!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

12. Travanj 2018. 10:52

MaliJelen

ProudMomy

Moja borba s cerviksom ti traje vec jaaaako dugo, ovo mi je druga trudnoca, u prvoj nisam imala problema. Vanjsko usce mi je ulozivo bilo za vrh prsta od pocetka T, kazu da je za drugorotke to normalno. Cerviks prvi put mjeren u 15tt, 42mm.
    Sa 16tt dobila prve kontrakcije, a sa 17tt ustanovljeno da se cerviks skratio na 30mm T oblik. Od tada sam na terapiji i u krevetu. Izlazila sam jedno mjesecno po doznake i na kontrolu, tada bi si i kavu popila negdje jer mi je to trebalo zbog vlastitog psihickog zdravlja. Inace sam bila u krevetu, jela sam lezecki, jer mi je receno da mi sjedenje radi najveci pritisak na cerviks. Ugl na 29-30 mm se cerviks duuuugo drzao. Prije nesto vise od dva tjedna, 30+5 sam tada bila imala sam nezgodu, pala sam iz tramvaja kad sam isla po doznake i nalaze, zavrsila na hitnoj. Ustanovljeno da je cerviks na pola duzine, smeksan i prohodan do ovoja i glavice, beba skroz u zdjelici. Ono kaj me najvise uplasilo je sto je doktorica rekla da se to nije desilo uslijed pada, vec samo.od sebe, a samo 3tj prije je sve bilo zatvoreno. Od tad sam na kontrolama u TA, ustajem samo na wc i ne tusiram se duze od 5 min dnevno, prema uputama.
    Unatoc tome svemu, danas punimo 33tt, i ja sam zadovoljna!
    Kako je Barbara vec napisala, ovo je samo moja prica, svatko je drugaciji, s ovom dijagnozom mozes stvarno roditi ranije, a mozes i do termina i cak prenijeti. Odi u Petrovu da ti oni daju svoje misljenje, ja se kod njih kontroliram sada, realno ce tu reci kako stvari stoje, dat terapiju ako je potrebna i guraj dalje! Nije toliko strasno ni ako ces morati malo prelezati, kako veli Ena, bolje doma nego u bolnici. Samo hrabro dalje! Sretno! I javi nam sto su tu rekli u Petrovoj.

Pa i nije tako strasno sada kada citam sva vasa iskustva, vise me je ginekologica prepala i ostavila skroz u neznanju, nista objasnit ne zna nego moram sama po internetu cackat i trazis sto znaci sto itd…
    Nije problem mirovat 💆 to se barem moze.
    A tebi i tvojoj bebici zelim srecu jos ovih par tjedana sto vam je ostalo, da dogurate sto dalje i bez daljnjih komplikacija. 🤗

Hvala ti,  bit ce sve u redu,  samo budi pozitivna! 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    12. Travanj 2018. 10:59

Ena31

Mladamamica1911

evo mene i moje loptice na 30ti tjedan 😁
    Na +12 smo. 🐖👍

Jeeyy buhtlica naša slatka😍😍🤗🤗, bome raste bušica😀😀, ljepi ste 😀😍

Baš buhtlica 😁
    Hvala tii 😚

pharmamma
    12. Travanj 2018. 11:01

Bojana27

Phar kolka ti je bebica sada ?

Nemam sad papire kod sebe da prepišem točno sve mjere,ali danas je težina procijenjena na 860g..mjere su za 25-26 tt

pharmamma
    12. Travanj 2018. 11:02

Mladamamica bas si lijepaaa 😍😍😍

12. Travanj 2018. 11:04

Evo nas dvoje bebelih na punih 33tt
    Franova,  sorry nisam se ni pocesljala danas,  nece mi se 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    12. Travanj 2018. 11:05

Proudy vidis da je  sve dobrooo to smo ti ja i Noah držali fige nocas posto je on divljao a ja ga u polu snu cekala da se umiri al nije upalilo😁

Yvone
    12. Travanj 2018. 11:08

Nove Curke dobro došle! Mladamamica super izgledate, kile se uopće ne vide, samo trbuh raste a tako i treba. Curke s boljkama cerviksa i kontrakcija šaljem pozitivne vibre! 
    Obavila pregled i sve je naj naj boljem redu. Radili smo 5D privatno, a idući tjedan samo redovni koji ce biti vaginalni. Curka je definitivno😁❤️ Dugačka 34, teška oko 770 g. I dalje je 1 tjedan manja tako da mi je termin po uzv 25.07. Doktorica me gledala skoro 40 min. Sve jako detaljno. I kad kaze da nema zamjerke i da se vidi stvarno fina motorikaa bebe eto mogu sada reci da sam stvarno mirna. Dosta nisko nosim i zato sporo hod i bole me prepone ali sve dok je cerviks ok i dok sam zatvorena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.