Ajme što ste se raspisale.
Kad smo kod štucanja moj upravo štiuca 😂. Mama se napapala pa mu fino 😊.
Pharmama neka si se ti smjestila na lijevi bok ali ja imam dobar osječaj jer se meni kilaža bebe čini skroz ok... Moj je tjedan dana manji bio do negdje 23 tt i od tada je sve ok...
Yvone kako papa ručicu, tooo cute 😍😍😍.
Proud sa divljom kosom too cute 😍, a trbuh standardno divan!
MaliJelen em mlada em lijepa em mrpava. Divan trbuščić pravilno okrugli.
Mlada mamica, šećer na kraju, jako ste mi slatki... Trbuščić raste i dobro došla na brojku 3 ako sam dobro zapamtila...
Jama napravi kao i ja samo vrati u kutije pa se tome posveti neki drugi dan. Ja moram jer sušilica ne može toliko osušiti.
Bojana al si vrijedna. Dobar je doručak, aman taman 🤣.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala cure, moram priznat nisam se nikad zenstvenije osjecala nego sad u trudnoci makar velka, bas sam ponosna na trbuscic, vjerujem da i vi sve takoder volite svoje buscice sto vece - time vise 🤗
Yvone jel to bebac sebi gricka rucicu ili ja skroz krivo gledam? 🙂
Yvone medeni je bebač s ručicom u ustima😍😍.
Ivymicek😘🤗
J@m@ polako, dan je dug😂😂
Yvone misek bu si rukicu popapao 😍
Ivy 😘
Cure moje znaci M mi je bio narucen u 10.40 za pregled i on jos uvijek ceka, pa uzas!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
MaliJelen bas si papa ručicu 😀
Joj Curke bas sam danas jos uvijek skroz Uzbuđena sto sam ju vidjela 😀😀 Sad idem napokon nešto konkretno raditi, kuhati, spremati... puse vam svima šaljem!😘
dan cureee
koliko ste natipkale pa previse je to za moj plavi trudnicki mozak 😂😂😂
pharm moj je s 26+5 bio 820g i dr mi nije nista spominjala da je malo...sto sr tice tv-a, a ti okreni samo jastuk na drugu stranu kreveta i mos gledati 😀
cestitam svima na punim tjednima sve ste mi divne i krasne 😙😙😙 a ti proud si mi bliza ovako kao ds idemo kod iste tete frizerke 😂😂😂😂😂😂
maloprije dosla iz grada lezim na lezaljki iza kod svojih u dvoristu i tamanim kolace...nakon sto sam s klincem isla na hambi uh...e da bio je dobar nije cvilio samo mu je pogledala i premazala...bas sam umorna nadam se da ovo hodanje necu navecer platiti kontrakcijama....ljubim vas 😙😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova ja sam znala da ce se tebi moja danasnja zurka posebno svidjati. 🤣🤣🤣🤣
Sutra cu se uredit, obecajem, ipak idem u doktora 🤣🤣🤣
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam isto sve procitala, al sam zaboravila 😋
Yvone, slikica je preslatka 😃😃
Proud, lijepa busica, a i frizura je dobra 😋
Poslije ce biti vremena za frizera 😋
Bojana, ja nisam tip za takve stvarcice, ne volim volane.
Na face sam nasla stranicu pri mamici.si gdje ima puno trudnicke odjece, salju I u Hrvatsku. Ak nebum tu nasla ljetnje haljine, ima tam lijepih.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji