dan cureee
koliko ste natipkale pa previse je to za moj plavi trudnicki mozak 😂😂😂
pharm moj je s 26+5 bio 820g i dr mi nije nista spominjala da je malo...sto sr tice tv-a, a ti okreni samo jastuk na drugu stranu kreveta i mos gledati 😀
cestitam svima na punim tjednima sve ste mi divne i krasne 😙😙😙 a ti proud si mi bliza ovako kao ds idemo kod iste tete frizerke 😂😂😂😂😂😂
maloprije dosla iz grada lezim na lezaljki iza kod svojih u dvoristu i tamanim kolace...nakon sto sam s klincem isla na hambi uh...e da bio je dobar nije cvilio samo mu je pogledala i premazala...bas sam umorna nadam se da ovo hodanje necu navecer platiti kontrakcijama....ljubim vas 😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova ja sam znala da ce se tebi moja danasnja zurka posebno svidjati. 🤣🤣🤣🤣
Sutra cu se uredit, obecajem, ipak idem u doktora 🤣🤣🤣

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam isto sve procitala, al sam zaboravila 😋
Yvone, slikica je preslatka 😃😃
Proud, lijepa busica, a i frizura je dobra 😋
Poslije ce biti vremena za frizera 😋
Bojana, ja nisam tip za takve stvarcice, ne volim volane.
Na face sam nasla stranicu pri mamici.si gdje ima puno trudnicke odjece, salju I u Hrvatsku. Ak nebum tu nasla ljetnje haljine, ima tam lijepih.

26.8. Ivan 💙💙
Nisam ni ja tip za takve žive boje, a i buckasta sam i kratka pa mislim da mi nebi stajalo😂
Hej ljepotice moje. Trebam pomoć! Znam da ne smijem dizati ruke al pokušala sam navući gore zavjese i nikako nije išlo. Napokon sam uspjela, al sad kad sam se smirila probada me dolje desno ispod stomaka i teže dišem...jel se trebam zabrinuti? Neznam što da radim... Jel imala koja sličan slučaj?

💕💕💜💜👶😍
Ma ja bi bijele nama narucila :) meni i mojoj curici od 5 godina 😊 mislile smo na svadbe dvije to nosit i na krstitke bi i beba imala takvu istu malu :)

Bojana ako je to inace tvoj stil, zasto ne?
Moj nije, ne volim volane, siroko vrecasto. Ja i sad dok slonica Nelica sve usko nosim. Mislim da u ormaru nemam nista siroko 🤣🤣🤣🤣

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nisam nikad probala iskreno 😂😂 a mislila sam da imamo iste ja i curka pa zato 😊 imamo dve svadbe na 2 tj razmaka , dolje ionako planiram ravno nosit 😆

M

ovo sam na zadnje 3 nosila , a sad posto ce bit jako vruce , i ne planiram nosit pete nisam pametna 🤨🤨 ne znam dal je lijepo za svadbu , na jednu idemo samo u salu , na drugu od pocetka :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji