Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2018. 15:46

Nisam ni ja tip za takve žive boje, a i buckasta sam i kratka pa mislim da mi nebi stajalo😂

• tinanema00
    12. Travanj 2018. 16:06

Hej ljepotice moje. Trebam pomoć!  Znam da ne smijem dizati ruke al pokušala sam navući gore zavjese i nikako nije išlo. Napokon sam uspjela, al sad kad sam se smirila probada me dolje desno ispod stomaka i teže dišem...jel se trebam zabrinuti? Neznam što da radim... Jel imala koja sličan slučaj?

💕💕💜💜👶😍

bojana27
    12. Travanj 2018. 16:06

Ma ja bi bijele nama narucila :) meni i mojoj curici od 5 godina 😊 mislile smo na svadbe dvije to nosit i na krstitke bi i beba imala takvu istu malu :)

12. Travanj 2018. 16:07

Bojana ako je to inace tvoj stil,  zasto ne?
    Moj nije,  ne volim volane,  siroko vrecasto. Ja i sad dok slonica Nelica sve usko nosim. Mislim da u ormaru nemam nista siroko 🤣🤣🤣🤣

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bojana27
    12. Travanj 2018. 16:11

Nisam nikad probala iskreno 😂😂 a mislila sam da imamo iste ja i curka pa zato 😊 imamo dve svadbe na 2 tj razmaka , dolje ionako planiram ravno nosit 😆

bojana27
    12. Travanj 2018. 16:15

M

ovo sam na zadnje 3 nosila , a sad posto ce bit jako vruce , i ne planiram nosit pete nisam pametna 🤨🤨 ne znam dal je lijepo za svadbu , na jednu idemo samo u salu , na drugu od pocetka :)

• ivanolora
    12. Travanj 2018. 17:05

Dal koja planira ici rodit na bracak, dal imate kakva iskustva 

12. Travanj 2018. 17:12

ivanolora

Ja, ali nemam iskustva🤔

• ivanolora
    12. Travanj 2018. 17:15

Ena31

ivanolora

Ja, ali nemam iskustva🤔

Dal hodas i kod njih na kontrolu

12. Travanj 2018. 17:27

ivanolora

Ena31

ivanolora

Ja, ali nemam iskustva🤔

Dal hodas i kod njih na kontrolu

Nisam još bila, samo kad vadim krv i urin zasad...sad za koji tjedan bude me valjda poslala k njima...uglavnom, stign ti javiti kak je, meni je ostalo još cca 47 dana😍😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.