Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2018. 11:30

MaliJelen

Evo da se i ja pohvalim svojim "trbuscicem" 28. tjedan 😀
    Pozdravljam vas za sada, ostanite mi pozitivne 😘

Jako lijepa mama i bušica😀😍

pharmamma
    12. Travanj 2018. 11:46

MaliJelen lijepa bušica ❤️
    Kaj je peh-kad u bolničkoj sobi imaš TV,al ti je desno od kreveta,a ti moraš ležati na lijevom boku 😂😂

12. Travanj 2018. 11:49

pharmamma

Kaj je peh-kad u bolničkoj sobi imaš TV,al ti je desno od kreveta,a ti moraš ležati na lijevom boku 😂😂

A da ih zamoliš da ti okrenu krevet, ili tebe?😀

Mya
    12. Travanj 2018. 11:49

Dan cure..ja sam lose spavala,a slomljena sam legla..danas sva nikakva,valjda od ovog vremena vani.pocela sam sortirat sve od robice i stvari kaj imam,dio sta je vece spremila natrag,a dio ceka pranje..sve razvukla i lezim,pokrenut mi se ne da dok ne zivnem

pharmamma
    12. Travanj 2018. 11:54

Ena31

pharmamma

Donosi dragi tablet s maxTV-om popodne da imam alternativu 😁 

12. Travanj 2018. 11:55

pharmamma

Ena31

pharmamma

Donosi dragi tablet s maxTV-om popodne da imam alternativu 😁

😍bravo za dragog😀

12. Travanj 2018. 11:56

MaliJelen divna si 😍
    Pharma bas ti se poklopilo 🤣🤣🤣🤣
    J@m@ odmori,  nije prisa,  sredit ces vec 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    12. Travanj 2018. 12:00

ProudMomy

MaliJelen divna si 😍
    Pharma bas ti se poklopilo 🤣🤣🤣🤣
    J@m@ odmori, nije prisa, sredit ces vec 😉

Ma znam,moram samo maknut da mi krecenjem ne zas...budem ja to danas sredila,vremena imam😁 drago mi je za tvoju mirnu noc i da se nastavi dalje

wanttobemom
    12. Travanj 2018. 12:26

Curke ima li koja od vas problema sa alergijom na pelud ovih dana? Kako si pomažete? Ja kišem nenormalno. Još uvijek mogu spavati nisam začepljena ali nos curi da sam ga vec izribala koliko pušem. Ima li pomoći za nas? Znam da tablete ne smijem ni kapi za nos. Koristim samo morsku vodu u spreju

Yvone
    12. Travanj 2018. 12:37

Proud i MaliJelen- lijepe i vitke 😀
    Pharma bilo kakva alternativa je dobrodošla.
    Jama nešto je u vremenu, ja sam jučer spavala samo sat i pol cijelu noć.Po danu isto ništa.
    Wonntobemom-kažu šumeći kalcij. Nisam nikada probala ali znam da se to inace preporuča kod alergijske reakcije. I bas sam jučer pričala s jednom trudnicom koja je zvala dok. Da pita sto smije. Tablete ne, samo kalcij. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.