Evo da se i ja pohvalim svojim "trbuscicem" 28. tjedan 😀
Pozdravljam vas za sada, ostanite mi pozitivne 😘
Jako lijepa mama i bušica😀😍
MaliJelen lijepa bušica ❤️
Kaj je peh-kad u bolničkoj sobi imaš TV,al ti je desno od kreveta,a ti moraš ležati na lijevom boku 😂😂
Kaj je peh-kad u bolničkoj sobi imaš TV,al ti je desno od kreveta,a ti moraš ležati na lijevom boku 😂😂
A da ih zamoliš da ti okrenu krevet, ili tebe?😀
Dan cure..ja sam lose spavala,a slomljena sam legla..danas sva nikakva,valjda od ovog vremena vani.pocela sam sortirat sve od robice i stvari kaj imam,dio sta je vece spremila natrag,a dio ceka pranje..sve razvukla i lezim,pokrenut mi se ne da dok ne zivnem
Donosi dragi tablet s maxTV-om popodne da imam alternativu 😁
Donosi dragi tablet s maxTV-om popodne da imam alternativu 😁
😍bravo za dragog😀
MaliJelen divna si 😍
Pharma bas ti se poklopilo 🤣🤣🤣🤣
J@m@ odmori, nije prisa, sredit ces vec 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
MaliJelen divna si 😍
Pharma bas ti se poklopilo 🤣🤣🤣🤣
J@m@ odmori, nije prisa, sredit ces vec 😉
Ma znam,moram samo maknut da mi krecenjem ne zas...budem ja to danas sredila,vremena imam😁 drago mi je za tvoju mirnu noc i da se nastavi dalje
Curke ima li koja od vas problema sa alergijom na pelud ovih dana? Kako si pomažete? Ja kišem nenormalno. Još uvijek mogu spavati nisam začepljena ali nos curi da sam ga vec izribala koliko pušem. Ima li pomoći za nas? Znam da tablete ne smijem ni kapi za nos. Koristim samo morsku vodu u spreju
Proud i MaliJelen- lijepe i vitke 😀
Pharma bilo kakva alternativa je dobrodošla.
Jama nešto je u vremenu, ja sam jučer spavala samo sat i pol cijelu noć.Po danu isto ništa.
Wonntobemom-kažu šumeći kalcij. Nisam nikada probala ali znam da se to inace preporuča kod alergijske reakcije. I bas sam jučer pričala s jednom trudnicom koja je zvala dok. Da pita sto smije. Tablete ne, samo kalcij.
Sortiraj odgovore
Najstariji