Phar kolka ti je bebica sada ?
Nemam sad papire kod sebe da prepišem točno sve mjere,ali danas je težina procijenjena na 860g..mjere su za 25-26 tt
Bit će to ok draga😘😘, moj je od početka kao tjedan dva manji bio, doktorica nije frku radila i od kad mirujem, sad je na kraju po uzv 8 dana veći.
Evo nas dvoje bebelih na punih 33tt
Franova, sorry nisam se ni pocesljala danas, nece mi se 😂😂😂😂
Ljepotići 😍😍😍😘😘😘, medeni ste mi i okruglićki, a nepočešljana si mi još ljepša😀😀😍😍🤗🤗...u kolko imaš pregled sutra?
Ljepotići 😍😍😍😘😘😘, medeni ste mi i okruglićki, a nepočešljana si mi još ljepša😀😀😍😍🤗🤗…u kolko imaš pregled sutra?
Hvala ti draga! U 12.30 sutra sam, al vjerojatno cu ipak cekat, tak je to u TA. Ali nisam u panicj kao zadnji put, valjda sam si slozila u glavi, kako bude bude, doma ili bolnica, prezivjet cemo, samo nek smo 2 u 1.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ljepotići 😍😍😍😘😘😘, medeni ste mi i okruglićki, a nepočešljana si mi još ljepša😀😀😍😍🤗🤗…u kolko imaš pregled sutra?
Hvala ti draga! U 12.30 sutra sam, al vjerojatno cu ipak cekat, tak je to u TA. Ali nisam u panicj kao zadnji put, valjda sam si slozila u glavi, kako bude bude, doma ili bolnica, prezivjet cemo, samo nek smo 2 u 1.
Ma neće te ostaviti, bit će sve ok,držim🤞🤞da je stanje nepromjenjeno i da ko što veliš izdržimo tako još 2 tjedna barem pa se dalje dogovorimo.s bebačima kak ćemo. Jel normalno da tolko puno štucaju?/moj bebo sigurno 5, 6puta kroz dan po cca 10-15minuta štucka😯
Proud divna 😍😍 sretno sutra,držim fige 😘
Yvone mojoj je procjena 860g po današnjem uzv,794 po jučerašnjem..mjere odgovaraju za 25-26 tt,ovisno kako koja..
Ma neće te ostaviti, bit će sve ok,držim🤞🤞da je stanje nepromjenjeno i da ko što veliš izdržimo tako još 2 tjedna barem pa se dalje dogovorimo.s bebačima kak ćemo. Jel normalno da tolko puno štucaju?/moj bebo sigurno 5, 6puta kroz dan po cca 10-15minuta štucka😯
I moj ti puno stuca, vise od Maksa, ili njegovo nisam toliko osjetila zbog polozaja posteljice.
Moj muz me zna isto pitat jel to normalno, kao mozda nema dosta zraka veli on 😂😂😂😂
Dijete se naguta vode pa stuca, sve ok 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I moj ti puno stuca, vise od Maksa, ili njegovo nisam toliko osjetila zbog polozaja posteljice.
Moj muz me zna isto pitat jel to normalno, kao mozda nema dosta zraka veli on 😂😂😂😂
Dijete se naguta vode pa stuca, sve ok 😉
😂😂to je i meni palo napamet ko i tvom mužu, zato pitam😂😂, onda ok, hvala😘..al bome i ja jako puno štucam zadnjih par mjeseci😂😂, smije se moj dragi, pita jesi to ti ili beba😀😀
Evo da se i ja pohvalim svojim "trbuscicem" 28. tjedan 😀
Pozdravljam vas za sada, ostanite mi pozitivne 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji