Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    12. Travanj 2018. 11:02

Mladamamica bas si lijepaaa 😍😍😍

12. Travanj 2018. 11:04

Evo nas dvoje bebelih na punih 33tt
    Franova,  sorry nisam se ni pocesljala danas,  nece mi se 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    12. Travanj 2018. 11:05

Proudy vidis da je  sve dobrooo to smo ti ja i Noah držali fige nocas posto je on divljao a ja ga u polu snu cekala da se umiri al nije upalilo😁

Yvone
    12. Travanj 2018. 11:08

Nove Curke dobro došle! Mladamamica super izgledate, kile se uopće ne vide, samo trbuh raste a tako i treba. Curke s boljkama cerviksa i kontrakcija šaljem pozitivne vibre! 
    Obavila pregled i sve je naj naj boljem redu. Radili smo 5D privatno, a idući tjedan samo redovni koji ce biti vaginalni. Curka je definitivno😁❤️ Dugačka 34, teška oko 770 g. I dalje je 1 tjedan manja tako da mi je termin po uzv 25.07. Doktorica me gledala skoro 40 min. Sve jako detaljno. I kad kaze da nema zamjerke i da se vidi stvarno fina motorikaa bebe eto mogu sada reci da sam stvarno mirna. Dosta nisko nosim i zato sporo hod i bole me prepone ali sve dok je cerviks ok i dok sam zatvorena.

Yvone
    12. Travanj 2018. 11:09

Malo zeza pisanje na mobu 😁

12. Travanj 2018. 11:09

pharmamma

Bojana27

Phar kolka ti je bebica sada ?

Nemam sad papire kod sebe da prepišem točno sve mjere,ali danas je težina procijenjena na 860g..mjere su za 25-26 tt

Bit će to ok draga😘😘, moj je od početka kao tjedan dva manji bio, doktorica nije frku radila i od kad mirujem, sad je na kraju po uzv 8 dana veći.

Yvone
    12. Travanj 2018. 11:10

Pharma, kakve su mjere tvoje bebice?

12. Travanj 2018. 11:14

ProudMomy

Franova, sorry nisam se ni pocesljala danas, nece mi se 😂😂😂😂

Ljepotići 😍😍😍😘😘😘, medeni ste mi i okruglićki, a nepočešljana si mi još ljepša😀😀😍😍🤗🤗...u kolko imaš pregled sutra?

12. Travanj 2018. 11:17

Ena31

ProudMomy

Ljepotići 😍😍😍😘😘😘, medeni ste mi i okruglićki, a nepočešljana si mi još ljepša😀😀😍😍🤗🤗…u kolko imaš pregled sutra?

Hvala ti draga! U 12.30 sutra sam,  al vjerojatno cu ipak  cekat,  tak je to u TA. Ali nisam u panicj kao zadnji put,  valjda sam si slozila u glavi,  kako bude bude,  doma ili bolnica,  prezivjet cemo,  samo nek smo 2 u 1.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

12. Travanj 2018. 11:21

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ljepotići 😍😍😍😘😘😘, medeni ste mi i okruglićki, a nepočešljana si mi još ljepša😀😀😍😍🤗🤗…u kolko imaš pregled sutra?

Hvala ti draga! U 12.30 sutra sam, al vjerojatno cu ipak cekat, tak je to u TA. Ali nisam u panicj kao zadnji put, valjda sam si slozila u glavi, kako bude bude, doma ili bolnica, prezivjet cemo, samo nek smo 2 u 1.

Ma neće te ostaviti, bit će sve ok,držim🤞🤞da je stanje nepromjenjeno i da ko što veliš izdržimo tako još 2 tjedna barem pa se dalje dogovorimo.s bebačima kak ćemo. Jel normalno da tolko puno štucaju?/moj bebo sigurno 5, 6puta kroz dan po cca 10-15minuta štucka😯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI