Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2018. 17:54

franovamamita

ena magnezij popila ujutro a normabele nemam…
    proud danas me bas posebno muce ove sto me copaju dok hodam ili promjenim polozaj ni ne racunam…ali evo lezim vec jedno 2 sata i sve se ponadam nece vise kad prode 15,20min opet,10min pa 5,pa pol sata maaaa tako me pocne boto strah jebote nisam jos ni 28tt

Popij si jos jedan mg slobodno,  mozda ti pomogne.
    Meni on za kontrakcije ne pomaze bas,  al vrijedi probat. 
    Znam da te copi panika,  i meni je tako vec tjednima. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

10. Travanj 2018. 17:55

franovamamita

ena magnezij popila ujutro a normabele nemam…
    proud danas me bas posebno muce ove sto me copaju dok hodam ili promjenim polozaj ni ne racunam…ali evo lezim vec jedno 2 sata i sve se ponadam nece vise kad prode 15,20min opet,10min pa 5,pa pol sata maaaa tako me pocne boto strah jebote nisam jos ni 28tt

Ajooj..možda da nazoveš svog doktora ili da odeš pa da ti propiše? Baš te peru opako..

• aknes
    10. Travanj 2018. 18:13

hej drage mamasite :) evo mene opet. 22+1 sam danas. bili smo na kontroli danas. tatica uvijek ide s nama, "susret" s bebom ga silno veseli. sve je u redu, Bogu hvala. Dr. kaze da konta da cu ja biti trudnica koja ce dobiti samo trbuh. to me silno raduje jer sam inace jače građe. bebica se danas skroz micala na pregledu, nije čak ni u 3D mogla lijepo uhvatiti lišce. a ja i dalje ne osjetim "lupanje". kaze dr. da u prvoj trudnoci je normalno ne osjetiti ritanje ni do 24. tt, a i posteljica mi je naprijed. uglavnom, evo i moje bušice. ;)

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

Marijaa30
    10. Travanj 2018. 18:40

aknes

hej drage mamasite :) evo mene opet. 22+1 sam danas. bili smo na kontroli danas. tatica uvijek ide s nama, "susret" s bebom ga silno veseli. sve je u redu, Bogu hvala. Dr. kaze da konta da cu ja biti trudnica koja ce dobiti samo trbuh. to me silno raduje jer sam inace jače građe. bebica se danas skroz micala na pregledu, nije čak ni u 3D mogla lijepo uhvatiti lišce. a ja i dalje ne osjetim "lupanje". kaze dr. da u prvoj trudnoci je normalno ne osjetiti ritanje ni do 24. tt, a i posteljica mi je naprijed. uglavnom, evo i moje bušice. ;)

Aknes, super da je sve u redu.. 😃 kak dugo ti je trajao pregled na 3D? 
    Cure koje muce kontrakcije, nadam se da budu se smirile.

26.8. Ivan 💙💙

• aknes
    10. Travanj 2018. 18:46

Aknes, super da je sve u redu.. 😃 kak dugo ti je trajao pregled na 3D?

svaki put mi je pregled oko 40 minuta. malo se gledamo u 2D, malo u 3D, malo u 4D. pa malo pričamo. privatno idem svaka 4 tjedna.

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

10. Travanj 2018. 19:35

aknes

Bit će to slatka bušica, počela se nazirati, uskoro će😍😘. Super da je sve ok s bebicom, nek tak i ostane. Uživaj u tome da je sve ok😀

Noemi
    10. Travanj 2018. 20:27

Večer ljepotice, i mi smo danas na punih 22 tjedna 
     i dalje nemam potpis 😁
    I ja kao Franovamamita pijem od almagea prenatal omega. Kuma magistra kaže da je taj kao najbolji, ali i najskuplji je. Ja pak mislim da su razlike neznatne... 
    mi u petak imamo prvi 4d jer moj dr nema, pa se veselim i prvim fotkama 😊. U kojem tjednu ste vi išle na anomaly scan.
    Ena trbuh ti je bas divan, pravilan i okrugao 😍

10. Travanj 2018. 20:34

Noemi

Večer ljepotice, i mi smo danas na punih 22 tjedna
    i dalje nemam potpis 😁
    I ja kao Franovamamita pijem od almagea prenatal omega. Kuma magistra kaže da je taj kao najbolji, ali i najskuplji je. Ja pak mislim da su razlike neznatne…
    mi u petak imamo prvi 4d jer moj dr nema, pa se veselim i prvim fotkama 😊. U kojem tjednu ste vi išle na anomaly scan.
    Ena trbuh ti je bas divan, pravilan i okrugao 😍

Hvala😀, i težak i tvrd😂😂, ipak je unutra štrucica od cca 2,5kg😍😍. Taj ticker koji si napraviš ideš sve do kraja, pa pod forum izabereš onaj tamo ubb code ili kak se već zove, onaj najduži, kopiraj ga, onda odi pod svoj profil i zaljepi ga tamo di piše potpis, na kraju ne zaboravi potvrditi s kvačicom.

pharmamma
    10. Travanj 2018. 20:46

Cure,nadam se da su se kontrakcije primirile 🙏
    Aknes lijepa buša i super za pregled i bebicu 😊
    Kod mene odrađen zadnji radni dan,ali uopće nemam takav osjećaj..inače bi valjda cmizdrila cijelo popodne jer su se svi pozdravljali sa mnom 😞 ali zato sad napokon kreću ozbiljne pripreme za bebicu 💕

10. Travanj 2018. 20:48

pharmamma

Cure,nadam se da su se kontrakcije primirile 🙏
    Aknes lijepa buša i super za pregled i bebicu 😊
    Kod mene odrađen zadnji radni dan,ali uopće nemam takav osjećaj..inače bi valjda cmizdrila cijelo popodne jer su se svi pozdravljali sa mnom 😞 ali zato sad napokon kreću ozbiljne pripreme za bebicu 💕

Joj uživaj sad, hvala Bogu malo vremena za tebe i pripreme za bebicu u miru i odmor🤗🤗😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.