Franovane sekiraj se za kile i ja sam na +9 a pazim kaj jedem 😆
Pahuljicada od jučer krenuli na trudnički u vinogradsku. Traje 5 dana od pon do petka, od 18 do 20h. Bude ti jednom mjesečno obično početkom mjeseca. Moraš ići gore uplatiti 300 kn mjesec prije nego misliš ići.
Enabaš ste lijepi i veliki 😊👍🏼
Ja pijem od solgara prenatal negdje su oko 220kn i piju se po dvije. Kažu u ljekarni da su te najbolje. Uz to uzimam još omegu 3.
Hvala na info😊 samo se nadam da cemo stic to obavit jer ako je jednom mjesecno racunam da imamo samo jos jednu sansu, planira li netko od vas na porod u vinogradsku? Citala sam nes po netu da oni to ne traze, ali nebi se htjela zeznut, dragi bi htio bit samnom

💙 A.L.
Franovane sekiraj se za kile i ja sam na +9 a pazim kaj jedem 😆
Pahuljicada od jučer krenuli na trudnički u vinogradsku. Traje 5 dana od pon do petka, od 18 do 20h. Bude ti jednom mjesečno obično početkom mjeseca. Moraš ići gore uplatiti 300 kn mjesec prije nego misliš ići.
Enabaš ste lijepi i veliki 😊👍🏼
Ja pijem od solgara prenatal negdje su oko 220kn i piju se po dvije. Kažu u ljekarni da su te najbolje. Uz to uzimam još omegu 3.
Hvala na info😊 samo se nadam da cemo stic to obavit jer ako je jednom mjesecno racunam da imamo samo jos jednu sansu, planira li netko od vas na porod u vinogradsku? Citala sam nes po netu da oni to ne traze, ali nebi se htjela zeznut, dragi bi htio bit samnom
Ja ću u vinogradsku. Muž može biti na porodu i bez trudničkog 👍🏼

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Mina - koja dr te pregledavala? Evo, nisam medicinar, ali mislim di da nekaj nije kak treba pa rekli bi ti, ipak su dva zivota u pitanju 😘
Ja sutra idem na Merkur na anomaly scan i bas se veselim 😁
Dr. Žegarac, jako je simpaticna al nista mi konkretno nije rekla pa sam ono..a sto kazete da je lose rekla bi mi valjda. Poslala me i na fetalni ehokardiograf jer imam dijabetes ( koji nemam) al et..

All of God’s grace in one tiny face 💟
Mina, ta doktorica je zbilja neka... šalje te na pregled za ono kaj nemaš. ima fkt svakakvih! bitno da ti bebicu osjećaš, vjerojatno se isto tak smjestila :) ja isto svojeg osjetim nisko, al mi doktorica ništ nije rekla da je nisko, nego da je sve u redu....

26.8. Ivan 💙💙
U tim tjednima je normalno jos da je beba nisko i da su udarci vecinom ispod pupka, pa pobogu maternica je tek izasla iz male zdjelice i sad tek raste prema gore. Sto se tice te pretrage, ona je standardna za trudnice koje su imale povisen secer, bilo kada, jer oni sve to gledaju kao gestacijski dijabetes i bok. Pusu na hladno da ne zajebu, sto je po meni ok.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
U tim tjednima je normalno jos da je beba nisko i da su udarci vecinom ispod pupka, pa pobogu maternica je tek izasla iz male zdjelice i sad tek raste prema gore. Sto se tice te pretrage, ona je standardna za trudnice koje su imale povisen secer, bilo kada, jer oni sve to gledaju kao gestacijski dijabetes i bok. Pusu na hladno da ne zajebu, sto je po meni ok.
Istina da, i meni je drago opet u neku ruku sto vise provjeravaju. Nadam se da je to sve pod normalno i da ce se dignuti s vremenom. Mene je samo uspanicila njezina reakcija, kao nije joj jasno zasto je tako. Mislim si ako tebi nije sta da ja mislim.

All of God’s grace in one tiny face 💟
Mina - koja dr te pregledavala? Evo, nisam medicinar, ali mislim di da nekaj nije kak treba pa rekli bi ti, ipak su dva zivota u pitanju 😘
Ja sutra idem na Merkur na anomaly scan i bas se veselim 😁
Dr. Žegarac, jako je simpaticna al nista mi konkretno nije rekla pa sam ono..a sto kazete da je lose rekla bi mi valjda. Poslala me i na fetalni ehokardiograf jer imam dijabetes ( koji nemam) al et..
Kakva je to pretraga? S obzirom na moj nalaz secera, i mene ocekuje to isto onda valjda.

jebene kontrakcije me opet peru aaaaaaaa mrzim to jer bas me panika odma lovi...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Kako mi je danas dosadan, dugačak i težak dan, užas...sve ko da mi nešto fali...ne odgovara mi izgleda promjena sobe..i od panike od stepenica silnih sam "samo" jedno 5, 6 puta išla pi pi😂😂.
Kak vi provodite dan?
jebene kontrakcije me opet peru aaaaaaaa mrzim to jer bas me panika odma lovi…
Mi nekak uvjek pišemo u isto vrijeme😂😂...lezi, odmori, uzmi mg ili normabel
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji