Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2018. 15:38

U tim tjednima je normalno jos da je beba nisko i da su udarci vecinom ispod pupka,  pa pobogu maternica je tek izasla iz male zdjelice i sad tek raste prema gore. Sto se tice te pretrage,  ona je standardna za trudnice koje su imale povisen secer,  bilo kada,  jer oni sve to gledaju kao gestacijski dijabetes i bok. Pusu na hladno da ne zajebu,  sto je po meni ok.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    10. Travanj 2018. 16:12

ProudMomy

U tim tjednima je normalno jos da je beba nisko i da su udarci vecinom ispod pupka, pa pobogu maternica je tek izasla iz male zdjelice i sad tek raste prema gore. Sto se tice te pretrage, ona je standardna za trudnice koje su imale povisen secer, bilo kada, jer oni sve to gledaju kao gestacijski dijabetes i bok. Pusu na hladno da ne zajebu, sto je po meni ok.

Istina da, i meni je drago opet u neku ruku sto vise provjeravaju. Nadam se da je to sve pod normalno i da ce se dignuti s vremenom. Mene je samo uspanicila njezina reakcija, kao nije joj jasno zasto je tako. Mislim si ako tebi nije sta da ja mislim.

All of God’s grace in one tiny face 💟

mamica1985
    10. Travanj 2018. 16:36

mina04

mamica1985

Mina - koja dr te pregledavala? Evo, nisam medicinar, ali mislim di da nekaj nije kak treba pa rekli bi ti, ipak su dva zivota u pitanju 😘
    Ja sutra idem na Merkur na anomaly scan i bas se veselim 😁

Dr. Žegarac, jako je simpaticna al nista mi konkretno nije rekla pa sam ono..a sto kazete da je lose rekla bi mi valjda. Poslala me i na fetalni ehokardiograf jer imam dijabetes ( koji nemam) al et..

Kakva je to pretraga? S obzirom na moj nalaz secera, i mene ocekuje to isto onda valjda.

franovamamita
    10. Travanj 2018. 17:13

jebene kontrakcije me opet peru aaaaaaaa mrzim to jer bas me panika odma lovi...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

10. Travanj 2018. 17:14

Kako mi je danas dosadan, dugačak i težak dan, užas...sve ko da mi nešto fali...ne odgovara mi izgleda promjena sobe..i od panike od stepenica silnih sam "samo" jedno 5, 6 puta išla pi pi😂😂.
    Kak vi provodite dan?

10. Travanj 2018. 17:16

franovamamita

jebene kontrakcije me opet peru aaaaaaaa mrzim to jer bas me panika odma lovi…

Mi nekak uvjek pišemo u isto vrijeme😂😂...lezi, odmori, uzmi mg ili normabel

10. Travanj 2018. 17:19

Franova kuzim te,  mene evo grci pod normabelom,  jedna za drugom,  taman pocnem mjerit,  stanu. Igra zivaca! A Aleks lud ko siba danas,  tuce na sve strane.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    10. Travanj 2018. 17:20

mamica1985

mina04

mamica1985

Mina - koja dr te pregledavala? Evo, nisam medicinar, ali mislim di da nekaj nije kak treba pa rekli bi ti, ipak su dva zivota u pitanju 😘

Dr. Žegarac, jako je simpaticna al nista mi konkretno nije rekla pa sam ono..a sto kazete da je lose rekla bi mi valjda. Poslala me i na fetalni ehokardiograf jer imam dijabetes ( koji nemam) al et..

Kakva je to pretraga? S obzirom na moj nalaz secera, i mene ocekuje to isto onda valjda.

Ja sam citala, to isto nekim ultrazvukom rade da vide jel ima anomalija na srcu. Meni je rekla na Rebro il Srebrenjak

All of God’s grace in one tiny face 💟

10. Travanj 2018. 17:37

mina04

mamica1985

mina04

mamica1985

Ja sam citala, to isto nekim ultrazvukom rade da vide jel ima anomalija na srcu. Meni je rekla na Rebro il Srebrenjak

Da,  to je zapravo laicki receno ultrazvuk srca bebe.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    10. Travanj 2018. 17:45

ena magnezij popila ujutro a normabele nemam...
    proud danas me bas posebno muce ove sto me copaju dok hodam ili promjenim polozaj ni ne racunam...ali evo lezim vec jedno 2 sata i sve se ponadam nece vise kad prode 15,20min opet,10min pa 5,pa pol sata maaaa tako me pocne boto strah jebote nisam jos ni 28tt 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.