Ja ovih dana samo punim ormare oprano robom za peglanje. 😂😂😂😂
Jadna moja mama kad dodje 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ima li koja od vas iskustva sa skraćenim cerviksom
Ima nas vise 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Franova ne sekiraj se za kile i ja sam na +9 a pazim kaj jedem 😆
Pahuljica da od jučer krenuli na trudnički u vinogradsku. Traje 5 dana od pon do petka, od 18 do 20h. Bude ti jednom mjesečno obično početkom mjeseca. Moraš ići gore uplatiti 300 kn mjesec prije nego misliš ići.
Ena baš ste lijepi i veliki 😊👍🏼
Ja pijem od solgara prenatal negdje su oko 220kn i piju se po dvije. Kažu u ljekarni da su te najbolje. Uz to uzimam još omegu 3.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
ima li koja od vas iskustva sa skraćenim cerviksom
Ima nas vise 😂😂😂
Preko nekoliko nas ima🙈
Mina - koja dr te pregledavala? Evo, nisam medicinar, ali mislim di da nekaj nije kak treba pa rekli bi ti, ipak su dva zivota u pitanju 😘
Ja sutra idem na Merkur na anomaly scan i bas se veselim 😁
Franovane sekiraj se za kile i ja sam na +9 a pazim kaj jedem 😆
Pahuljicada od jučer krenuli na trudnički u vinogradsku. Traje 5 dana od pon do petka, od 18 do 20h. Bude ti jednom mjesečno obično početkom mjeseca. Moraš ići gore uplatiti 300 kn mjesec prije nego misliš ići.
Enabaš ste lijepi i veliki 😊👍🏼
Ja pijem od solgara prenatal negdje su oko 220kn i piju se po dvije. Kažu u ljekarni da su te najbolje. Uz to uzimam još omegu 3.
Hvala na info😊 samo se nadam da cemo stic to obavit jer ako je jednom mjesecno racunam da imamo samo jos jednu sansu, planira li netko od vas na porod u vinogradsku? Citala sam nes po netu da oni to ne traze, ali nebi se htjela zeznut, dragi bi htio bit samnom
💙 A.L.
Franovane sekiraj se za kile i ja sam na +9 a pazim kaj jedem 😆
Pahuljicada od jučer krenuli na trudnički u vinogradsku. Traje 5 dana od pon do petka, od 18 do 20h. Bude ti jednom mjesečno obično početkom mjeseca. Moraš ići gore uplatiti 300 kn mjesec prije nego misliš ići.
Enabaš ste lijepi i veliki 😊👍🏼
Hvala na info😊 samo se nadam da cemo stic to obavit jer ako je jednom mjesecno racunam da imamo samo jos jednu sansu, planira li netko od vas na porod u vinogradsku? Citala sam nes po netu da oni to ne traze, ali nebi se htjela zeznut, dragi bi htio bit samnom
Ja ću u vinogradsku. Muž može biti na porodu i bez trudničkog 👍🏼
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Mina - koja dr te pregledavala? Evo, nisam medicinar, ali mislim di da nekaj nije kak treba pa rekli bi ti, ipak su dva zivota u pitanju 😘
Ja sutra idem na Merkur na anomaly scan i bas se veselim 😁
Dr. Žegarac, jako je simpaticna al nista mi konkretno nije rekla pa sam ono..a sto kazete da je lose rekla bi mi valjda. Poslala me i na fetalni ehokardiograf jer imam dijabetes ( koji nemam) al et..
All of God’s grace in one tiny face 💟
Mina, ta doktorica je zbilja neka... šalje te na pregled za ono kaj nemaš. ima fkt svakakvih! bitno da ti bebicu osjećaš, vjerojatno se isto tak smjestila :) ja isto svojeg osjetim nisko, al mi doktorica ništ nije rekla da je nisko, nego da je sve u redu....
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji