Franova super ulov 👍🏼 uzele iste haljinice 😊 Super stoje. Ja uzela jedan grudnjak za dojenje i preudoban je pa rekla mužu da skoči s posla po još jedan. Sad me zvao da je uzeo tamo u vukovarskoj.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Stigli nalazi 😊 vrijednosti su 4,4 natašte, 6,7 nakon sat vremena i 5,0 nakon 2 sata
Ok je nalaz👌👍
Mina - ja sam u srijedu na anomaly scan na Merkuru 🤗
Ajoj znaci skoro smo se mogle upoznati..steta 😊
Pharmamma super za nalaze..
All of God’s grace in one tiny face 💟
Uspjela i ja ugrabiti nešto 😊 divne su im stvari. Dajte mi recite jeste si kupovale jeans traperice za trudnice. Gdje ih ima povoljno. Čekam u Lidlu al nikako da one budu 😁 ne mogu stalno u tajicama
Pharmama odličan nalaz!
Franova i ja se uredno budim na ledima i mene frka ali kad sve jastuke s kojima se zagradim zguram s kreveta i hrčem na leđima.
Ja sam pitala za položaj jer moj lupa lijevo i desno a u 29 tt je još bio poprijeko.
Trudničke tajice sam si naručivala rabljene ali uh baš i ne nosim, nisu mi udobne kao tajice
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Tinchy daaaaa slatke su uzela sam br vecu da mi izdrzi ovo sad do krajx valjda hoce ahahahahah
pharm super zs nalaz😙
wanttobemom ja sam kupila u lidlu prije 2mj onako tanke lijepe svijetle ali eto na knap su mi,a platila 40kn a kupila sam u h&m za 199kn udobne i lijepe ali isto glupo mi uzet br veci da mi slampavo na guzici a ovak sam ih prerasla za 2mj...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pharmama odličan nalaz!
Franova i ja se uredno budim na ledima i mene frka ali kad sve jastuke s kojima se zagradim zguram s kreveta i hrčem na leđima.
Ja sam pitala za položaj jer moj lupa lijevo i desno a u 29 tt je još bio poprijeko.
Trudničke tajice sam si naručivala rabljene ali uh baš i ne nosim, nisu mi udobne kao tajice
Ja sam mislila da je moj poprijeko jer kad sam ležala osjetila ga i na ljevom i desnom boku, na kraju je na uzv ispalo da je glava dole, leđa na mom lijevom boku a ruke i noge na desnom🤔😏, ko bi ih znao😂😂
Mana ima lijepe udobne trapke!
Ja imam jedne keperice i trapke iz hm koje sam kupila jos na pocetku trudnoce jer su mi bile lijepe, jos ih nisam obukla jer su mi velike. Keperice su mi u dijelu za busu velike, a traperice svuda, a kao S su, jesu jesu my ass! 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Trapke sam naručila s Asosa,jedne su mi sad već naknap,druge su još dobre..sad kad vise neću raditi mogu češće biti u tajicama,a onda će već valjda doći vrijeme za kratko i haljinice 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji