Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    09. Travanj 2018. 12:08

Franova super ulov 👍🏼 uzele iste haljinice 😊 Super stoje. Ja uzela jedan grudnjak za dojenje i preudoban je pa rekla mužu da skoči s posla po još jedan. Sad me zvao da je uzeo tamo u vukovarskoj.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

09. Travanj 2018. 12:11

pharmamma

Stigli nalazi 😊 vrijednosti su 4,4 natašte, 6,7 nakon sat vremena i 5,0 nakon 2 sata

Ok je nalaz👌👍

Tinchyca
    09. Travanj 2018. 12:13

Pharma super za nalaz 👍🏼

💙30.06.2018 💙 Noa💙

mina04
    09. Travanj 2018. 12:36

mamica1985

Mina - ja sam u srijedu na anomaly scan na Merkuru 🤗

Ajoj znaci skoro smo se mogle upoznati..steta 😊
    Pharmamma super za nalaze..

All of God’s grace in one tiny face 💟

wanttobemom
    09. Travanj 2018. 12:47

Uspjela i ja ugrabiti nešto 😊 divne su im stvari. Dajte mi recite jeste si kupovale jeans traperice za trudnice. Gdje ih ima povoljno. Čekam u Lidlu al nikako da one budu 😁 ne mogu stalno u tajicama

ivymicek
    09. Travanj 2018. 12:52

Pharmama odličan nalaz!
    Franova i ja se uredno budim na ledima i mene frka ali kad sve jastuke s kojima se zagradim zguram s kreveta i hrčem na leđima.
    Ja sam pitala za položaj jer moj lupa lijevo i desno a u 29 tt je još bio poprijeko. 
    Trudničke tajice sam si naručivala rabljene ali uh baš i ne nosim, nisu mi udobne kao tajice

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    09. Travanj 2018. 12:58

Tinchy daaaaa slatke su uzela sam br vecu da mi izdrzi ovo sad do krajx valjda hoce ahahahahah
    pharm super zs nalaz😙
    wanttobemom ja sam kupila u lidlu prije 2mj onako tanke lijepe svijetle ali eto na knap su mi,a platila 40kn a kupila sam u h&m za 199kn udobne i lijepe ali isto glupo mi uzet br veci da mi slampavo na guzici a ovak sam ih prerasla za 2mj...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

09. Travanj 2018. 12:58

ivymicek

Pharmama odličan nalaz!
    Franova i ja se uredno budim na ledima i mene frka ali kad sve jastuke s kojima se zagradim zguram s kreveta i hrčem na leđima.
    Ja sam pitala za položaj jer moj lupa lijevo i desno a u 29 tt je još bio poprijeko.
    Trudničke tajice sam si naručivala rabljene ali uh baš i ne nosim, nisu mi udobne kao tajice

Ja sam mislila da je moj poprijeko jer kad sam ležala osjetila ga i na ljevom i desnom boku,  na kraju je na uzv ispalo da je glava dole, leđa na mom lijevom boku a ruke i noge na desnom🤔😏, ko bi ih znao😂😂

09. Travanj 2018. 13:03

Mana ima lijepe udobne trapke!
    Ja imam jedne keperice i trapke iz hm koje sam kupila jos na pocetku trudnoce jer su mi bile lijepe,  jos ih nisam obukla jer su mi velike. Keperice su mi u dijelu za busu velike,  a traperice svuda,  a kao S su,  jesu jesu my ass! 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    09. Travanj 2018. 13:35

Trapke sam naručila s Asosa,jedne su mi sad već naknap,druge su još dobre..sad kad vise neću raditi mogu češće biti u tajicama,a onda će već valjda doći vrijeme za kratko i haljinice 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.