Raspisale se danas😁
Ja sam u lidlu uzela samo majčicu jer sam.ostale trudničke robe već dobila jako jako puno 😊
evo kak izgleda treba speglat al meni se sviđa 😊
Lijepa mamica, bušica i majica 😍😍😘😘
Bila u Lidlu, najvise zbog tajica, a docekale me 3 prazne kutije 😒 tako da sam kupila paket bodija, 2 paketa onih hlacica, tetrice i sebi haljinu i grudnjak. Nesto sam umorna cijeli dan i noge me ubijaju, sve me strah kako cu u petak cijeli dan biti u pokretu. Nosit ce me u kolicima do crkve 😂
04.07. Matija 💜
Joj ja zadnjih 3 dana saamoooo jedem , i jos sutra i onda stajem jer moram se do guk profila sabrat 😂
Majda u četvrtak se naodmaraj da u petak budeš taman😀.
Bojana samo ti papaj, kolko si se štedila, slobodno malo😀
ena ma brzo ce oni to rijesiti ne sekiraj se,a ovo na dan dva ces izdrzsti bez problema 😙
mladamamica cini mi se ilivti bas volis sivu boju? ☺
bojana isto mi je tako tri dana jeeeeedem nenormalno uzaaaas ne smijem na vagu...taman sam mislila ajde sad sam +9 i do kraja neka bude +15kg a sve mislim da cu kao i s prvim uh 😆
gledate li ljubav je na selu ?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena ma brzo ce oni to rijesiti ne sekiraj se,a ovo na dan dva ces izdrzsti bez problema 😙
mladamamica cini mi se ilivti bas volis sivu boju? ☺
bojana isto mi je tako tri dana jeeeeedem nenormalno uzaaaas ne smijem na vagu…taman sam mislila ajde sad sam +9 i do kraja neka bude +15kg a sve mislim da cu kao i s prvim uh 😆
gledate li ljubav je na selu ?
Inače to volim gledati al uvjek dragi nešto drugo ima u to vrijeme😏...
Hvala Ena i Pharmama. Neću se igrati. Popila sam tu tabletu, još sam se dodatno s jednim ljekarnikom savjetovala u međuvremenu. Piše da nestaju klinički simptomi nakon 2-3 dana, onda bih mogla možda u četvrtak raditi urinokulturu.
Volim sivu boju da 😂 ali slučajno se poklapa baš siva boja u mom ormaru zadnje vrijeme 😊😊
Hvala Ena iPharmama.Neću se igrati. Popila sam tu tabletu, još sam se dodatno s jednim ljekarnikom savjetovala u međuvremenu. Piše da nestaju klinički simptomi nakon 2-3 dana, onda bih mogla možda u četvrtak raditi urinokulturu.
Najsigurnije ti je kontrolnu urinokulturu napraviti nakon 7 dana
Posto je tema Lidl, da i ja javim da sam kupila 2 tajice i 2 carape, a za naseg deckica samo 2 bodica kratkih rukava jer mi je termin 11.8.i mislim da nema smisla puno kupovati kratkoga..
Nece mi objaviti slikicu od moje bušice 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji