Bok mamite, pratim vas ali nikako da stignem pisati, bila danas u lidlu oko 13 i cista tuga, sve su vec pokupovali, a tako sam se radovala tajicama, uspjela jedne plave kupit i najlonke koje su mi ispale malene😂 za bebita sam uzela sve i svasta tj. Tih zadnjih par komada, stvarno nisam znala da je lidl tak popularan postao, sljedeci put kad bude nes zanimljivo odma ujutro cim se otvori treba ici😔
Nama je za tjedan dana pregled i jedva cekam i nadam se da ce potvrdit doc da je sve okej jer stalno me strah. Dosta mi se javljaju one kontrakcije tj trbuh mi se cesto stvrdne i zna me bas zatezat, ispod rebara me uzasno boli i nemrem vise ni sjedit, a svaki dan moram na predavanja(jos sam na faksu), iskreno mislila sam da ce mi trudnoca lakse past jer sam mlada, ali osjecam se ko da sam se rasarafila😂
💙 A.L.
Tinchyca ako sam dobro zapamtila ides na trudnicki u vin? Koliko cesto oni imaju te tecaje?
💙 A.L.
Otišla oko 14h u u Lidl i dođem do košare razočaranje hahah veli dragi a nema veze vidiš ima ovih šta su raskopali svejedno se pere, uzme kutiju M veličina i nađe tajce M veličina kaže: to je to jel sad bolje tužna vrbo ??hahahha koda je Lidl jedini sa trudničkim tajcama 😏.. dođem doma obučem gledam kad ono šok 😂😂 opce nisu trudničke nego obične imaju čak i rub ma totalna razlika nasprem slike 😂 kad je vidio moju facu samo me pitao ljubavi ocemo skočiti do City centara?? neee neću nigdje!! LoooL nakon toga je odlučio pobjeći iz sobe 🤣
Dobro jutro 😉 mi vec budni. Kako ste ostali ?
Pharmamma imam pitanje za tebe - koji prenatal ima najmanje zeljeza, imam uzasne probleme sa zatvorom
Jutro curke 😀. Ivanolora uzmi donat mg, vjeruj mi rješava zatvor samo tako, ili šumeći magnezij(od dietpharma) ja pijem zbog kontrakcija ali mi rješava i zatvor, jednu pijem ujutro, jednu navečer.
Jutro curke 😀. Ivanolora uzmi donat mg, vjeruj mi rješava zatvor samo tako, ili šumeći magnezij(od dietpharma) ja pijem zbog kontrakcija ali mi rješava i zatvor, jednu pijem ujutro, jednu navečer.
Hvala ti. Koje pijes prenatale
Hvala ti. Koje pijes prenatale
Novalac, u njima ima sve, nisu baš jeftini ali su mi ok,ima ih 30 i koštaju između 124 i 130kn, ovisi u kojoj ljekarni.
Sortiraj odgovore
Najstariji