Hej cure, imala sam kaj citati 😃
Vidim, bile ste u lidlu..ja isto, hvala Bogu kaj sam došla u pola 9 jer bi ostala bez icega. Kupila sam tajce m i l velicinu i one 3 majce. Pharmamama, istu kombinaciju imam, te tajce i majcu. Tajce su mi super 😍😍 drago mi je kaj ti je nalaz oggt dobar, super!
Wanttobemom, traperice sam kupila u H&M i super su mi. Sad jedva cekam ljetne haljinice 😃
26.8. Ivan 💙💙
Ulov iz lidla,grudnjak i haljinu..hlace imam iz h&m-a,dvoje tanjih i prezadovoljna,samo sta si po 199kn
Hvala svima na lijepoj dobrodošlici, baš ste ljubazne, osjećam se skroz posebno <3
Tržila sam i ja u Lidlu, jako sam se veselila grudnjacima, ali ja još uvijek imam tak male cicke da se jednostavno nisam uspjela odlučiti za C košaricu 🙈😂
Tak da sam uzela samo haljinu i tetra pelene, baš su mi se jako svidjele, skroz su mekane, iako, cijena im nije baš onakva kakvu bih očekivala za lidl (15kn po komadu), ali neka, jako su fine.
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Ja sam došla u lidl u pola 9, da sam došla u 9 nebi bilo već ničega. a mislila sam pogledati isto malo za odjeću jer su mi se dopale one hlačice, dvoje zapakirane jedne s prugicama, a jedne sive, al je bila gužva oko dječje odjeće. bilo me strah da me neko ne lupi :P
al drugi put, nadam se da će uskoro opet imati nekaj za trudnice, idem omah u 8. žao mi je što nisam kupila dvoje tajce L veličine, samo sam jedne crne našla.
26.8. Ivan 💙💙
Ja sam došla u lidl u pola 9, da sam došla u 9 nebi bilo već ničega. a mislila sam pogledati isto malo za odjeću jer su mi se dopale one hlačice, dvoje zapakirane jedne s prugicama, a jedne sive, al je bila gužva oko dječje odjeće. bilo me strah da me neko ne lupi :P
al drugi put, nadam se da će uskoro opet imati nekaj za trudnice, idem omah u 8. žao mi je što nisam kupila dvoje tajce L veličine, samo sam jedne crne našla.
Moj dragi ima neki sastanak i kasnije dolazi pa nemože danas ići, a sutra sigurno nebude više ničega, a baš bi one bodiće malene i dvoje, troje tajice za sebe, ne stanem u niš svoje, osim isto u par tajica, jefne trudničke trapke i muževu trenirku😂😂
Bog ljetnim trudnicama, vidim da sve lijepo rastete Mala pomoć, savjet - od ljekarnika sam dobila kapi ekstrakta koprive za bakteriju koju imam, a na njima piše da se ne preporuča trudnicama. Malo sam čitala i svugdje piše pozitivno o koprivi u trudnoći... Ima li tko informacije, savjet, iskustva..?
Pozdrav od jesenskih trudnica!
Bog ljetnim trudnicama, vidim da sve lijepo rasteteMala pomoć, savjet - od ljekarnika sam dobila kapi ekstrakta koprive za bakteriju koju imam, a na njima piše da se ne preporuča trudnicama. Malo sam čitala i svugdje piše pozitivno o koprivi u trudnoći… Ima li tko informacije, savjet, iskustva..?
Pozdrav Borovnice 😀.Imamo jednu tetu magistru farmacije ovdje, Pharmama javi se😀😀
Bog ljetnim trudnicama, vidim da sve lijepo rasteteMala pomoć, savjet - od ljekarnika sam dobila kapi ekstrakta koprive za bakteriju koju imam, a na njima piše da se ne preporuča trudnicama. Malo sam čitala i svugdje piše pozitivno o koprivi u trudnoći… Ima li tko informacije, savjet, iskustva..?
Pozdrav Borovnice 😀.Imamo jednu tetu magistru farmacije ovdje, Pharmama javi se😀😀
E da, upravo nju trebam! Radi se o kapima prirodnog ekstrakta koprive bez alkohola.
E da, upravo nju trebam! Radi se o kapima prirodnog ekstrakta koprive bez alkohola.
Kopriva smije u trudnoći, a ako je ovaj ekstrakt bez alkohola onda nemaš brige...kod koprive je samo bitno da je ograničenje primjene na max 4 tjedna u kontinuitetu 😊 a dobila si i antibiotik ili je bakterija prisutna samo u manjoj količini?
Pozdrav Borovnice 😀.Imamo jednu tetu magistru farmacije ovdje,Pharmamajavi se😀😀
Kopriva smije u trudnoći, a ako je ovaj ekstrakt bez alkohola onda nemaš brige…kod koprive je samo bitno da je ograničenje primjene na max 4 tjedna u kontinuitetu 😊 a dobila si i antibiotik ili je bakterija prisutna samo u manjoj količini?
Dobila sam antibiotik, fosfomicin (klebsiella, 10 na petu u urinu) koji se uzima jednokratno od svoje gin. međutim malo me uplašilo što u uputstvu piše da nije preporučljiv u trudnoći, osim prijeke potrebe i uz strogi liječnički nadzor. Zato sam tražila alternativni način ako je moguće prirodni. Riskiram li time?😓
Sortiraj odgovore
Najstariji