Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    09. Travanj 2018. 10:14

Wanttobemom ja sam u toj situaciji evo info iz prve ruke :) Kada ti istice ugovor ? I kada bi trebala otvarat porodiljni ? 

ivymicek
    09. Travanj 2018. 10:16

Ena31

ivymicek

Dobro jutro ja već pijem kavu. Kikach mi ovaj tkedan ide u školu plivanja s vrtićem pa moramo rano biti u vrtiću.
    Ja sam ok spavala ali mi kratko.
    Mislim da se ovo moje treće čudo još nije okrenulo u položaj za porod. Čitam jučer i već bih na drugim mjestima trebala osječati udarce a ne samo ispod ili oko pupka a i uopće nemam pritisak pod rebrima, niti žgaravicu 😂… Vidjet ćemo za cca 2 tjedna.
    Ih da kaže meni svekrva jučer trbuh ti ne izgleda kao da nosiš dečka nego curu. 😱😱😱 Babske priče…
    Kako su vaši bebolinci a i svekrive 😂

Moj je okrenut od 24tjedna, i spušten a udarci su oko i ispod pupka i desni bok, zadnjih par dana i po sredini trbuha, al baš se lijepo osjete ručice i nožice😍😍, sad mi je stanje cerviksa najveća briga jer kolko je nisko, ak se otvorim ispast će mi😂😂

Moj ni zadnji put nije bio dobro okrenut a tad smo biki 29 tt. Bio je poprečno lkjevo glava desno noge. Zato me frka da se niije okrenuo jer se udarci nisu promjenili.
    Honey honey dobro došla. Nek ti bude školska trudnoća. Aman taman rodiš i kreneš tražiti poslek 😄.
    Kod nas u zaprešiću ima svašta za trudnice ali nisam gledala jer bum skoro rodila.
    Tinchyca lijepi bušek u novim tajicama. Ali sada vidim po tvojim slikama da ima i grudnjaka za dojenje... Možda bi mi dobro došla još dva.
    Proud moj preuzbuđeni je jedva dočekao ukrcaj u autobus 😂. Tak je slatki bio 😍.
    Idem kuhati #nedamise. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

wanttobemom
    09. Travanj 2018. 10:24

Bojana27

Wanttobemom ja sam u toj situaciji evo info iz prve ruke :) Kada ti istice ugovor ? I kada bi trebala otvarat porodiljni ?

Ugovor mi ističe 31.05 🤔 a porodiljni bi trebala otvoriti tek početkom 8 mj. Znaci morala bi ih nagovoriti da mi produže barem još 3 mj ugovor da bi ušla u porodiljni 😥

09. Travanj 2018. 10:28

ivymicek

Ena31

ivymicek

Dobro jutro ja već pijem kavu. Kikach mi ovaj tkedan ide u školu plivanja s vrtićem pa moramo rano biti u vrtiću.
    Mislim da se ovo moje treće čudo još nije okrenulo u položaj za porod. Čitam jučer i već bih na drugim mjestima trebala osječati udarce a ne samo ispod ili oko pupka a i uopće nemam pritisak pod rebrima, niti žgaravicu 😂… Vidjet ćemo za cca 2 tjedna.
    Ih da kaže meni svekrva jučer trbuh ti ne izgleda kao da nosiš dečka nego curu. 😱😱😱 Babske priče…

Moj je okrenut od 24tjedna, i spušten a udarci su oko i ispod pupka i desni bok, zadnjih par dana i po sredini trbuha, al baš se lijepo osjete ručice i nožice😍😍, sad mi je stanje cerviksa najveća briga jer kolko je nisko, ak se otvorim ispast će mi😂😂

Moj ni zadnji put nije bio dobro okrenut a tad smo biki 29 tt. Bio je poprečno lkjevo glava desno noge. Zato me frka da se niije okrenuo jer se udarci nisu promjenili.
    Honey honey dobro došla. Nek ti bude školska trudnoća. Aman taman rodiš i kreneš tražiti poslek 😄.
    Kod nas u zaprešiću ima svašta za trudnice ali nisam gledala jer bum skoro rodila.
    Tinchyca lijepi bušek u novim tajicama. Ali sada vidim po tvojim slikama da ima i grudnjaka za dojenje… Možda bi mi dobro došla još dva.
    Idem kuhati #nedamise.

Stigne još ak i nije, ne brini😘...meni se da kuhati a nesmijem😱😱, fali mi moja papicaa, a i dragome, već cvili da mu više nikad nebudem kuhala😂😂🤣

bojana27
    09. Travanj 2018. 10:36

Meni je ugovor do 31.05 isto , i s tim da porodiljni otvaram 2.5 imam pravo na prvih 6 mj punu placu , makar iskreno ne znam zasto nebi produzili ionako nemaju nikakvih obaveza , i bas me to ljuti 🤮

ivymicek
    09. Travanj 2018. 10:37

Ena31

ivymicek

Ena31

ivymicek

Tinchyca lijepi bušek u novim tajicama. Ali sada vidim po tvojim slikama da ima i grudnjaka za dojenje… Možda bi mi dobro došla još dva.
    Idem kuhati #nedamise.

Stigne još ak i nije, ne brini😘…meni se da kuhati a nesmijem😱😱, fali mi moja papicaa, a i dragome, već cvili da mu više nikad nebudem kuhala😂😂🤣

😂😂😂. Moj isto voli moju kuhinju pa se sveki naljuto kad on veli da ja nekaj bolje skuham.. ena još malo.. za 4 tjedna si na sigurnom i onda ćeš sigurno moći bar malo u akciju 😂😂😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

wanttobemom
    09. Travanj 2018. 10:39

Bojana27

Meni je ugovor do 31.05 isto , i s tim da porodiljni otvaram 2.5 imam pravo na prvih 6 mj punu placu , makar iskreno ne znam zasto nebi produzili ionako nemaju nikakvih obaveza , i bas me to ljuti 🤮

Definitivno nije fer od njih. Pogotovo što sam tu već dosta godina 😥 samo na razlicitim odjelima.
    Jesi ti na komplikacijama sada? Jel znaš što treba predati u hzzo kad se sa komplikacija prelazi na porodiljni? Jel samo doznaka ili i nešto iz firme treba ponovno?

09. Travanj 2018. 10:42

ivymicek

Ena31

ivymicek

Ena31

ivymicek

Idem kuhati #nedamise.

Stigne još ak i nije, ne brini😘…meni se da kuhati a nesmijem😱😱, fali mi moja papicaa, a i dragome, već cvili da mu više nikad nebudem kuhala😂😂🤣

😂😂😂. Moj isto voli moju kuhinju pa se sveki naljuto kad on veli da ja nekaj bolje skuham.. ena još malo.. za 4 tjedna si na sigurnom i onda ćeš sigurno moći bar malo u akciju 😂😂😂.

Jeeeyyy😘😘😘🤗🤗🤗🤗, i prvo ću si skuhati grah s ječmenom kašom i suhim.mesekom😋😋

mina04
    09. Travanj 2018. 11:08

Tinchyca

Dobro došla honeyhoney 😊 mi smo par da razlike. Evo ja danas rano ranila u lidl i evo današnjeg ulova. P
    Prezadovoljna tajicama za samo 33kn!

Uh dobro da si me podsjetila..ja se upravo vratila iz lidla, cim sam vidila sam otisla 😅😅 htjela sam tajice i za bebaca nesto. Za trudnice je ostalo stvari al za bebace slabije. Honeyhoney dobro dosla, ja isto nisam jos sigurna sta cu morati jer meni su vec prekinuli ugovor. Eto cim ostanes trudan hop raskid. A sta cemo..
    Proudy nadam se da ce grlo brzo proci, i mene muci vec par dana 😥 
    Ja si danas vadim krv za guk profil, jedva cekam da izvadim zadnju i da mogu posjeti sta zelim 😂
    Sutra predam to na Vuk Vrhovec i onda na UZV u Merkur. Jedva cekam 😍

All of God’s grace in one tiny face 💟

pharmamma
    09. Travanj 2018. 11:13

Nakon one glukoze sad bi samo slano jela 😁😁 čak sam samo prošla pored frižidera sa sladoledima 😂😂 shopping u lidlu obavljen,uzela tajice i majicu,djeluju mi super 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.