Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateya1993
    09. Travanj 2018. 11:17

Pozdrav cure
    Evo i moj ulov iz Lidla. Došla sam u dućan u pol 9 i sve je bilo puno trudnica oko tih stvari.Jedva sam se progurala da vidim kaj imaju. Uspjela sam zadnje tajice M vel. zgrabiti i grudnjak. Uzela sam za bebicu tetra pelene, podbradnjak, bodiće i hlačice.Da sam došla kasnije vjerojatno nebi našla sve kaj sam htjela kupiti.

💖 Nikol -12.08.2018💖

09. Travanj 2018. 11:17

pharmamma

Nakon one glukoze sad bi samo slano jela 😁😁 čak sam samo prošla pored frižidera sa sladoledima 😂😂 shopping u lidlu obavljen,uzela tajice i majicu,djeluju mi super

Sakrila ti majica bušicu😀😀..ajde nek si ti izdržala..a ja poslje oggt otišla dole u onaj kuosk u bolnici, kupila colu i muž mi kupio kinder jaje, nije mi bilo dosta slatkog🤣🤣

pharmamma
    09. Travanj 2018. 11:28

Ena31

pharmamma

Nakon one glukoze sad bi samo slano jela 😁😁 čak sam samo prošla pored frižidera sa sladoledima 😂😂 shopping u lidlu obavljen,uzela tajice i majicu,djeluju mi super

Sakrila ti majica bušicu😀😀..ajde nek si ti izdržala..a ja poslje oggt otišla dole u onaj kuosk u bolnici, kupila colu i muž mi kupio kinder jaje, nije mi bilo dosta slatkog🤣🤣

Ja sam nosila musli čokoladicu sa sobom u torbi,jela sam već po stepenicama 😂😂😂

ivymicek
    09. Travanj 2018. 11:30

Odličan ulov djevojke u Lidlu i sve ste tako slatke 😍. Meni je sva lidlova odjeća super pa ne sumnjam da je i za trudnice super 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    09. Travanj 2018. 11:30

Eh da pharmama super da si izdržala OGTT još samo da nalazi budu dobri.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    09. Travanj 2018. 11:42

Mina - ja sam u srijedu na anomaly scan na Merkuru 🤗

bojana27
    09. Travanj 2018. 11:50

Samo doznake u hzzo i to je to dalje oni kazu jel treba kaj al mislim da ne , jesam ja sam od kad je srce pocelo kuckat na komplikacijama :) i isto sam 2 godine u istoj firmi al sta ces 😶

franovamamita
    09. Travanj 2018. 11:58

daaaaaan 
    noc opet uzas kad cu se ja posteno naspavati...udobno mi je samo na ledima a sta sam svasta procitala za to spavanje uh,bolje da nisam😯
    isla sam i ja u lidl hahaahhahahah al nisam vidjela grudnjake za dojenje e jbg 
    pharm drzim fige za nalaz
    proud nadam se da ces ipak izbjeci prehladu...
    honey draga dobro nam dosla 😙
    netko je spominjao polozaj djeteta udarcd osjetim dolje nisko pa popreko si legne udars u lijevi i desni bok isto vremeno a bome i iznad kod rebara vec osjetim...ali mislim ds vec danima lezi popreko...
    evo slika ulova,hlace traperice i tajice vise ne kupujem jer sam kupilx vec 5,6 komada i sveee mi vec malo sad samo haljinice ovo se ne isplati 😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    09. Travanj 2018. 12:03

Stigli nalazi 😊 vrijednosti su 4,4 natašte, 6,7 nakon sat vremena i 5,0 nakon 2 sata

09. Travanj 2018. 12:03

franovamamita

daaaaaan
    noc opet uzas kad cu se ja posteno naspavati…udobno mi je samo na ledima a sta sam svasta procitala za to spavanje uh,bolje da nisam😯
    isla sam i ja u lidl hahaahhahahah al nisam vidjela grudnjake za dojenje e jbg
    pharm drzim fige za nalaz
    proud nadam se da ces ipak izbjeci prehladu…
    honey draga dobro nam dosla 😙
    netko je spominjao polozaj djeteta udarcd osjetim dolje nisko pa popreko si legne udars u lijevi i desni bok isto vremeno a bome i iznad kod rebara vec osjetim…ali mislim ds vec danima lezi popreko…
    evo slika ulova,hlace traperice i tajice vise ne kupujem jer sam kupilx vec 5,6 komada i sveee mi vec malo sad samo haljinice ovo se ne isplati 😂

Aaaa..slatkooo😍😍😍...probudim se i ja na leđima, a kaj sad🙃...probaj se sva podložiti s jastucima, neki dan jedan jastuk između nogu, jedan ispod trbuha, drugi ispod tj iza leđa i guze, ležala na lijevom  boku, bilo mi je tolko udobno😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.