Dobro došla honeyhoney 😊 mi smo par da razlike. Evo ja danas rano ranila u lidl i evo današnjeg ulova. P
Prezadovoljna tajicama za samo 33kn!
Uh dobro da si me podsjetila..ja se upravo vratila iz lidla, cim sam vidila sam otisla 😅😅 htjela sam tajice i za bebaca nesto. Za trudnice je ostalo stvari al za bebace slabije. Honeyhoney dobro dosla, ja isto nisam jos sigurna sta cu morati jer meni su vec prekinuli ugovor. Eto cim ostanes trudan hop raskid. A sta cemo..
Proudy nadam se da ce grlo brzo proci, i mene muci vec par dana 😥
Ja si danas vadim krv za guk profil, jedva cekam da izvadim zadnju i da mogu posjeti sta zelim 😂
Sutra predam to na Vuk Vrhovec i onda na UZV u Merkur. Jedva cekam 😍

All of God’s grace in one tiny face 💟
Nakon one glukoze sad bi samo slano jela 😁😁 čak sam samo prošla pored frižidera sa sladoledima 😂😂 shopping u lidlu obavljen,uzela tajice i majicu,djeluju mi super

Pozdrav cure
Evo i moj ulov iz Lidla. Došla sam u dućan u pol 9 i sve je bilo puno trudnica oko tih stvari.Jedva sam se progurala da vidim kaj imaju. Uspjela sam zadnje tajice M vel. zgrabiti i grudnjak. Uzela sam za bebicu tetra pelene, podbradnjak, bodiće i hlačice.Da sam došla kasnije vjerojatno nebi našla sve kaj sam htjela kupiti.

💖 Nikol -12.08.2018💖
Nakon one glukoze sad bi samo slano jela 😁😁 čak sam samo prošla pored frižidera sa sladoledima 😂😂 shopping u lidlu obavljen,uzela tajice i majicu,djeluju mi super
Sakrila ti majica bušicu😀😀..ajde nek si ti izdržala..a ja poslje oggt otišla dole u onaj kuosk u bolnici, kupila colu i muž mi kupio kinder jaje, nije mi bilo dosta slatkog🤣🤣
Sakrila ti majica bušicu😀😀..ajde nek si ti izdržala..a ja poslje oggt otišla dole u onaj kuosk u bolnici, kupila colu i muž mi kupio kinder jaje, nije mi bilo dosta slatkog🤣🤣
Ja sam nosila musli čokoladicu sa sobom u torbi,jela sam već po stepenicama 😂😂😂

Odličan ulov djevojke u Lidlu i sve ste tako slatke 😍. Meni je sva lidlova odjeća super pa ne sumnjam da je i za trudnice super 😊

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Eh da pharmama super da si izdržala OGTT još samo da nalazi budu dobri.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Samo doznake u hzzo i to je to dalje oni kazu jel treba kaj al mislim da ne , jesam ja sam od kad je srce pocelo kuckat na komplikacijama :) i isto sam 2 godine u istoj firmi al sta ces 😶

daaaaaan
noc opet uzas kad cu se ja posteno naspavati...udobno mi je samo na ledima a sta sam svasta procitala za to spavanje uh,bolje da nisam😯
isla sam i ja u lidl hahaahhahahah al nisam vidjela grudnjake za dojenje e jbg
pharm drzim fige za nalaz
proud nadam se da ces ipak izbjeci prehladu...
honey draga dobro nam dosla 😙
netko je spominjao polozaj djeteta udarcd osjetim dolje nisko pa popreko si legne udars u lijevi i desni bok isto vremeno a bome i iznad kod rebara vec osjetim...ali mislim ds vec danima lezi popreko...
evo slika ulova,hlace traperice i tajice vise ne kupujem jer sam kupilx vec 5,6 komada i sveee mi vec malo sad samo haljinice ovo se ne isplati 😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji