Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Travanj 2018. 18:00

PlavaBorovnica

pharmamma

PlavaBorovnica

Ena31

PlavaBorovnica

Bog ljetnim trudnicama, vidim da sve lijepo rasteteMala pomoć, savjet - od ljekarnika sam dobila kapi ekstrakta koprive za bakteriju koju imam, a na njima piše da se ne preporuča trudnicama. Malo sam čitala i svugdje piše pozitivno o koprivi u trudnoći… Ima li tko informacije, savjet, iskustva..?
    Pozdrav od jesenskih trudnica!

Pozdrav Borovnice 😀.Imamo jednu tetu magistru farmacije ovdje,Pharmamajavi se😀😀

E da, upravo nju trebam! Radi se o kapima prirodnog ekstrakta koprive bez alkohola.

Kopriva smije u trudnoći, a ako je ovaj ekstrakt bez alkohola onda nemaš brige…kod koprive je samo bitno da je ograničenje primjene na max 4 tjedna u kontinuitetu 😊 a dobila si i antibiotik ili je bakterija prisutna samo u manjoj količini?

Dobila sam antibiotik, fosfomicin (klebsiella, 10 na petu u urinu) koji se uzima jednokratno od svoje gin. međutim malo me uplašilo što u uputstvu piše da nije preporučljiv u trudnoći, osim prijeke potrebe i uz strogi liječnički nadzor. Zato sam tražila alternativni način ako je moguće prirodni. Riskiram li time?😓

Taj antibiotik sam ti i ja dobila i popila, prije cca mjesec dana.

pharmamma
    09. Travanj 2018. 18:01

PlavaBorovnica

pharmamma

PlavaBorovnica

Ena31

PlavaBorovnica

Bog ljetnim trudnicama, vidim da sve lijepo rasteteMala pomoć, savjet - od ljekarnika sam dobila kapi ekstrakta koprive za bakteriju koju imam, a na njima piše da se ne preporuča trudnicama. Malo sam čitala i svugdje piše pozitivno o koprivi u trudnoći… Ima li tko informacije, savjet, iskustva..?
    Pozdrav od jesenskih trudnica!

Pozdrav Borovnice 😀.Imamo jednu tetu magistru farmacije ovdje,Pharmamajavi se😀😀

E da, upravo nju trebam! Radi se o kapima prirodnog ekstrakta koprive bez alkohola.

Kopriva smije u trudnoći, a ako je ovaj ekstrakt bez alkohola onda nemaš brige…kod koprive je samo bitno da je ograničenje primjene na max 4 tjedna u kontinuitetu 😊 a dobila si i antibiotik ili je bakterija prisutna samo u manjoj količini?

Dobila sam antibiotik, fosfomicin (klebsiella, 10 na petu u urinu) koji se uzima jednokratno od svoje gin. međutim malo me uplašilo što u uputstvu piše da nije preporučljiv u trudnoći, osim prijeke potrebe i uz strogi liječnički nadzor. Zato sam tražila alternativni način ako je moguće prirodni. Riskiram li time?😓

Na tvom bih mjestu popila fosfomicin, za njega nije dokazana nikakva reproduktivna toksičnost i redovito ga propisuju trudnicama otkad je na tržištu..ako se dobro sjećam,i Ena ga je nedavno dobila, samo od drugog proizvođača..kopriva će ti to puuuno teze riješiti,ako uopće uspije..

franovamamita
    09. Travanj 2018. 18:19

cijeli dan opet lezala vani usli maloprije u kucu aaaaa sva sreca pa je lijepo vrijeme vec bih u kuci sama poludila....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

09. Travanj 2018. 18:28

franovamamita

cijeli dan opet lezala vani usli maloprije u kucu aaaaa sva sreca pa je lijepo vrijeme vec bih u kuci sama poludila….

Njamiiii😋😋😋😋...da, vjerujem ti da bi..jer ja da nemam tv i mob prošvikala bi do kraja...sutra se farba moj stan tj dio kuće i opet moram selit u krevet u spavaću na kat😥, to je za još desetak stepenica dalje od wc-a, porodit ću se dok stalno idem na wc😱

09. Travanj 2018. 18:30

E cure moje ja ne znam jesam danas jedan normalan obrok pojela kad se sve skupa zbroji.
    Do nicega mi nije,  nista ne mogu progutat,  fuj fuj!
    Nemam temperaturu iako se osjecam kao da kurim.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

09. Travanj 2018. 18:35

ProudMomy

E cure moje ja ne znam jesam danas jedan normalan obrok pojela kad se sve skupa zbroji.
    Do nicega mi nije, nista ne mogu progutat, fuj fuj!

Ajooj...baš mi je žao draga..a da te m odvede do doktora sutra? Patiš se ovako, možda ti može nešto dati..ajde barem nema temperature..ali kontroliraj, da nije upala u razvoju pa da ti ne bukne odjednom kak je meni znalo..

09. Travanj 2018. 18:53

Ena31

ProudMomy

Do nicega mi nije, nista ne mogu progutat, fuj fuj!

Ajooj…baš mi je žao draga..a da te m odvede do doktora sutra? Patiš se ovako, možda ti može nešto dati..ajde barem nema temperature..ali kontroliraj, da nije upala u razvoju pa da ti ne bukne odjednom kak je meni znalo..

Ma mjerim stalno jer stalno mislim da imam.
    Znas kaj Ena nisam pametna je bi isla ili ne,  strah me da nes tamo ne pokupim. Vidjet cu kak ce biti,  ako zakurim cu ici.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    09. Travanj 2018. 18:54

ena s to samo na jedan dan selis na kat opet ili?
    proud ajoooj bas mi zao ako ti i sutra bude tako daj odi kod dr...probaj sad grgljati sa sa slanom vodom...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

09. Travanj 2018. 19:05

franovamamita

ena s to samo na jedan dan selis na kat opet ili?
    proud ajoooj bas mi zao ako ti i sutra bude tako daj odi kod dr…probaj sad grgljati sa sa slanom vodom…

Na dan, dva, neznam kolko bude im trebalo pofarbaju, ima mislim oko 70kvadrata, al ubije me i ovih deset stepenica koje sad imam a di od sutra duplo🤔.

Mladamamica1911
    09. Travanj 2018. 19:44

Raspisale se danas😁
    Ja sam u lidlu uzela samo majčicu jer sam.ostale trudničke robe već dobila jako jako puno 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.