hej cure
eto da vam javim da je ipak sve ok svi nalazi uredni ne da ga nemam nego sam imuna na hepatitis b…presretna sam ne mogu vam opisati sta sam psihicki prolazila dok sam cekala nalaz…hvala vam na podrsci ljubim vas sve 😙😙😙😙😙
proud nemoj se pakirati reci dragome gdje je sta pa ako slucajno zatreba on ti donese,ali vjerujem da ti jos cca 2mj nece trebati 😙❤
Hvala Bogu dragome 🙏🙏😍😍😘😘neopisivo sam sretna zbog tebe draga, najbolje moguće vijesti🤗🤗🤗🤗
Franovamamita drago mi je na predivnim vjestima !! 😍😍
A sta se tice torbe , sve vise losih vijesti i svega dodje mi da krenem prat robicu i sve pripremat 😖😖
Franova jako mi je drago zbog dobrih nalaza! Samo pozitiva! 😘
J@m@ najgore kod tog skracivanja i otvaranja je kaj ne osjetis nista, bas nista. Osim ako imas trudove, to ne mozes masit. Al evo ja se osjecam identicno kao prije 3 tj, a u ta 3tj smo od zatvorenog dosli do potpuno prohodnog.
Ja se necu spakirat, ako treba muz ce mi donijet i bok! Tak i tak i da si idem uzet ne znam sto bi trebala uzet i za koliko vremena, ne znam jel pricamo o tj dana ili 2mj.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
J@m@ najgore kod tog skracivanja i otvaranja je kaj ne osjetis nista, bas nista. Osim ako imas trudove, to ne mozes masit. Al evo ja se osjecam identicno kao prije 3 tj, a u ta 3tj smo od zatvorenog dosli do potpuno prohodnog.
Ja se necu spakirat, ako treba muz ce mi donijet i bok! Tak i tak i da si idem uzet ne znam sto bi trebala uzet i za koliko vremena, ne znam jel pricamo o tj dana ili 2mj.
Sad se i ja bojim pregleda u utorak kad u 3 tjedna može doći do takve promjene, još si ti bila pod utrićima🤔😯
Sad se i ja bojim pregleda u utorak kad u 3 tjedna može doći do takve promjene, još si ti bila pod utrićima🤔😯
Nemoj se unaprijed brinutu, znas i sama da je to sve individualno! Samo pozitivna budi! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje,samo budite hrabre i mislite pozitivno...bitno je da su bebice dobro,sve ćemo mi izdržati zbog njih ❤️
Franova super za nalaz,sad možeš biti mirnija
Držim fige za sve preglede koji slijede,neka svima sve bude dobro 😘😘
hvala vam cure svima divne ste 😙😙😙😙
ena nemij se sad sekirati opusti se bit ce sve ok,bez veze ces razbijati glavu 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pozdrav svima! Ja sam nova!😃 upravo kreirala profil.
Termin mi je 03.07. i nadam se da sam u pravoj grupi na forumu
Pozz
Pozdrav svima! Ja sam nova!😃 upravo kreirala profil.
Termin mi je 03.07. i nadam se da sam u pravoj grupi na forumu
Pozz
Dobrodošla Mayazmya😀...ugocno druženje i bezbrižan ostatak trudnoće ti želim😀. Jel curka ili dečkić?
Sortiraj odgovore
Najstariji