Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    28. Ožujak 2018. 08:45

jutro
    ustala i idem se spremati takvu tremu i strah osjecam da mi je mucno i cijela drhtim...javim vam se 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

28. Ožujak 2018. 08:51

Jutro curke!
    Meni je danas M ostao raditi od doma,  da moze bit sa mnom. Noga i guza su me citavu noc jaaako boljeli,  nista nisam spavala. I svaki odlazak na wc mi je M morao pomoci. Maleni me tuce,  pa sam s te strane mirna. On je dobro,  to je najvaznije,  ovo ce sve proci!
    Franova sretno i javi se! 😘
    Ostale hvala na brizi 😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Ožujak 2018. 08:52

ivymicek

Dobro jutro!
    Bolje sam spavala ali kratki. Dugo sam igrala igricu pa bih mogla još 😂.
    Franova držim sve fige ovog svijeta da nije na kraju niš ili najbliži oblik.
    Proud kako si? Gležanj?
    Ena pa kakvo je to spavanje na rate. Bebo te već sad navvikava na ritam.
    Idem kuhati kavicu

😂😂zaspim na lijevom boku, za pol sata me probudi nepodnošljiva bol i u tom polusnu neznam dal me boli čuča, prepone, leđa ili trbuh, tj sve skupa pa se moram okrenuti na drugi bok, zaspim i za pol sata opet isto...onda zaspim pa trebam na pišanje...eto, tak cijelu noć😂😂rate😂😂..da, navikava on mene tak već cca mjesec i pol, dva😍. Ja čekam frendicu da dođe pa da idem kuhat kavu...

28. Ožujak 2018. 08:54

ProudMomy

Jutro curke!
    Meni je danas M ostao raditi od doma, da moze bit sa mnom. Noga i guza su me citavu noc jaaako boljeli, nista nisam spavala. I svaki odlazak na wc mi je M morao pomoci. Maleni me tuce, pa sam s te strane mirna. On je dobro, to je najvaznije, ovo ce sve proci!
    Franova sretno i javi se! 😘
    Ostale hvala na brizi 😘😘😘

Super da je ostao s tobom danas i super da se bebo javlja😘

ivymicek
    28. Ožujak 2018. 09:17

franovamamita

jutro
    ustala i idem se spremati takvu tremu i strah osjecam da mi je mucno i cijela drhtim…javim vam se

Franova svi smo s tobom. Vjerujrm da te trems i strah ali zato šaljemo pozitivne vibre i virtualne zagtrljaje.
    Ajme Ena fakat ti needa spavato 😂😂, dakle čuča 😂😂😂.
    Proud neka se barem A a guza bu prošla. Sva sreća da mužić može raditi od domeka.
    Bojana damo ti odmaraj vjerujem da si se jučer načistila i nauživala. 
    Ja se veselim klopici ne toliko slatkoj koliko slanoj. Valjda neću dobiti 100 kg pa da me još na kraju i špota 😂😂😂. Još malo tješim se 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    28. Ožujak 2018. 09:19

Ajme izostavila sam jednu cijelu riječ htjedoh napisati Proud barem se A javlja 😂... Čitajte mi misli klokanice ne moram ja pisati 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Rubia
    28. Ožujak 2018. 10:05

Jutro cure... citam vas stalno.... slike i stomacici predivni 😍
    Proud iskreno se nadam da ces ostati na kucnom mirovanju i da ce to sve proci kako treba a bolovi brzo brzo proci... ❤️
    Franova drzim fige za nalaze da bude dobro ❤️
    Ena i kod mene je spavanje na rate 😂😂 ako me ne boli nesto onda je piskenje.... 
    Moj pregled je u petak, nadam se urednom nalazu ... 

Teic
    28. Ožujak 2018. 10:30

Mamice, u velikoj sam dilemi i molim pomozite ako ste bile u slicnoj situaciji ili znate nekog ko je bio... 😣Dakle, zaposlena sam u firmi na neodredeno u kojoj radim u skladistu, znaci dizem tesko, na nogama sam cijeli dan, nije bas toplo unutra, kemikalije su itd..i gin.me odmah stavio na komplikacije..i sada sam dobila ponudu za puno bolji posao (i to bas sada dok sam trudna 😊) i sada neznam sto uciniti..jel je moguce mozda prekinuti kompl.i dati otkaz i otici raditi u drugu firmu ili tek nakon sto rodim? Neznam o tome nista i ne mogu vam opisati kako se osjecam 😑😑😑

Marijaa30
    28. Ožujak 2018. 10:34

Bok cure!
    Proud, samo miruj, drago mi je da se bebač javlja! Franova, sretno :)
    ja sam jučer kupila jastuk u bubamari, 225 kn (neki popust za trudnice od 10% imaju utorkom, bio je 250) i mogu reći da je super :) spavala sam super, jedino sam se budila zbog wc-a, al to je normalno :D idem na posao, danas zadnji dan pa praznici :) :)
    Teic, ja ti ne znam... al sigurno ima cura koje znaju :D

26.8. Ivan 💙💙

28. Ožujak 2018. 10:42

Teic

Mamice, u velikoj sam dilemi i molim pomozite ako ste bile u slicnoj situaciji ili znate nekog ko je bio… 😣Dakle, zaposlena sam u firmi na neodredeno u kojoj radim u skladistu, znaci dizem tesko, na nogama sam cijeli dan, nije bas toplo unutra, kemikalije su itd..i gin.me odmah stavio na komplikacije..i sada sam dobila ponudu za puno bolji posao (i to bas sada dok sam trudna 😊) i sada neznam sto uciniti..jel je moguce mozda prekinuti kompl.i dati otkaz i otici raditi u drugu firmu ili tek nakon sto rodim? Neznam o tome nista i ne mogu vam opisati kako se osjecam 😑😑😑

A dal bi te taj posao čekao i dok rodiš i budeš doma s bebicom? Koliko si trudna?(nisi stavila ticker ispod pa nisam zapamtila🙃)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.