Teic ti mozes zatvorit bolovanje, koliko sam shvatila nemas problema s trudnocom, nego je stvar u radnom mjestu, i mozes se zaposliti u drugoj firmi. Ono sto ne mozes je, zatvorit bo, zaposlit se u novoj firmi i ponovno otvoriti komplikacije, to ti dr. nece dati.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mamice, u velikoj sam dilemi i molim pomozite ako ste bile u slicnoj situaciji ili znate nekog ko je bio… 😣Dakle, zaposlena sam u firmi na neodredeno u kojoj radim u skladistu, znaci dizem tesko, na nogama sam cijeli dan, nije bas toplo unutra, kemikalije su itd..i gin.me odmah stavio na komplikacije..i sada sam dobila ponudu za puno bolji posao (i to bas sada dok sam trudna 😊) i sada neznam sto uciniti..jel je moguce mozda prekinuti kompl.i dati otkaz i otici raditi u drugu firmu ili tek nakon sto rodim? Neznam o tome nista i ne mogu vam opisati kako se osjecam 😑😑😑
A dal bi te taj posao čekao i dok rodiš i budeš doma s bebicom? Koliko si trudna?(nisi stavila ticker ispod pa nisam zapamtila🙃)
Neznam da li bi me taj posao cekao, cut cu sutra jer idem na razgovor, ali bas ne vjerujem..
Da, nemam problema s trudnocom, sad mi je 20+4.
Malo me i strah sad zatvorit bo i ici u taj rizik jer nedaj boze da bi morala na kompl.kasnije pa bude problema..a opet to je puno puno bolji posao i placa i sve 😑
Mamice, u velikoj sam dilemi i molim pomozite ako ste bile u slicnoj situaciji ili znate nekog ko je bio… 😣Dakle, zaposlena sam u firmi na neodredeno u kojoj radim u skladistu, znaci dizem tesko, na nogama sam cijeli dan, nije bas toplo unutra, kemikalije su itd..i gin.me odmah stavio na komplikacije..i sada sam dobila ponudu za puno bolji posao (i to bas sada dok sam trudna 😊) i sada neznam sto uciniti..jel je moguce mozda prekinuti kompl.i dati otkaz i otici raditi u drugu firmu ili tek nakon sto rodim? Neznam o tome nista i ne mogu vam opisati kako se osjecam 😑😑😑
A dal bi te taj posao čekao i dok rodiš i budeš doma s bebicom? Koliko si trudna?(nisi stavila ticker ispod pa nisam zapamtila🙃)
Neznam da li bi me taj posao cekao, cut cu sutra jer idem na razgovor, ali bas ne vjerujem..
Da, nemam problema s trudnocom, sad mi je 20+4.
Malo me i strah sad zatvorit bo i ici u taj rizik jer nedaj boze da bi morala na kompl.kasnije pa bude problema..a opet to je puno puno bolji posao i placa i sve 😑
Neznam, dobro si odvagni...ja osobno nebi ulazila u to, pogotovo u 21tjednu trudnoće(realno, nemožeš znati kolko ćeš još moći raditi), ko što Proudy kaže, neće ti dati bolovanje poslje više.
Nisam uopce pametna u vezi toga, budem se probala s njima dogovoriti za kasnije...hvala vam na savjetu 😍
Ja ne znam jel bi si ja trebala pripremit neke stvari, za hospitalizaciju. U glavi mi je ako se spremim, da sam se pomirila s tim, a nisam. Sve se nadam da cu ostat doma, ako si nista ne spakiram.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja ne znam jel bi si ja trebala pripremit neke stvari, za hospitalizaciju. U glavi mi je ako se spremim, da sam se pomirila s tim, a nisam. Sve se nadam da cu ostat doma, ako si nista ne spakiram.
Nemoj ti mrdat sa sobom, nek ti dragi spremi, za svaki slučaj da imaš osnovno, iako ne vjerujem da će ti trebati😘😍🤗..al ak i odluče da ostaneš barem znaš da si im na oku.
Ma nisam ni mislila sama.
Ma mislim da cu ga samo danas uputit gdje sto stoji, ako ce mi trebati i bok!
Jos vjeruem da mi nece trebati 😁
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma nisam ni mislila sama.
Ma mislim da cu ga samo danas uputit gdje sto stoji, ako ce mi trebati i bok!
Jos vjeruem da mi nece trebati 😁
🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞💪💪💪😘😘🤗da nećeš trebati😊
hej cure
eto da vam javim da je ipak sve ok svi nalazi uredni ne da ga nemam nego sam imuna na hepatitis b...presretna sam ne mogu vam opisati sta sam psihicki prolazila dok sam cekala nalaz...hvala vam na podrsci ljubim vas sve 😙😙😙😙😙
proud nemoj se pakirati reci dragome gdje je sta pa ako slucajno zatreba on ti donese,ali vjerujem da ti jos cca 2mj nece trebati 😙❤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
hej cure
eto da vam javim da je ipak sve ok svi nalazi uredni ne da ga nemam nego sam imuna na hepatitis b…presretna sam ne mogu vam opisati sta sam psihicki prolazila dok sam cekala nalaz…hvala vam na podrsci ljubim vas sve 😙😙😙😙😙
proud nemoj se pakirati reci dragome gdje je sta pa ako slucajno zatreba on ti donese,ali vjerujem da ti jos cca 2mj nece trebati 😙❤
Ajme Franova mogu misliti kako ti je bilo,srecom sad si odahnula i mirnija☺ proud nadam se da te nece zadrzat,ne znam kako se ti osjecas,osjecas kakvu razliku
Sortiraj odgovore
Najstariji