Pozdrav svima! Ja sam nova!😃 upravo kreirala profil.
Termin mi je 03.07. i nadam se da sam u pravoj grupi na forumu
Pozz
Dobrodošla Mayazmya😀…ugocno druženje i bezbrižan ostatak trudnoće ti želim😀. Jel curka ili dečkić?
*ugodno 🤣😂
Hvala Ena! Deckic je! Jako sam happy jer vec imam curku pa ce ovo biti potpuno novo iskustvo tj. vec sad je...
Pozz
Dobro dosla!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala Ena! Deckic je! Jako sam happy jer vec imam curku pa ce ovo biti potpuno novo iskustvo tj. vec sad je…
Super😍...i kod mene dečkić, ko i kod puno cura ovdje😂😂, bit će dječaka na ljeto😀
Hvala!! Nego jel ja mogu dobiti obavijest kada ima novih poruka na forumu, mail ili nesto, ili jednostavno moram doc na sajt provjeriti? Mozda sam trebala nesto u postavkama narihtat😬
Maya dobro nam dosla ☺odakle si? koliko ti je curica stara?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hvala!! Nego jel ja mogu dobiti obavijest kada ima novih poruka na forumu, mail ili nesto, ili jednostavno moram doc na sajt provjeriti? Mozda sam trebala nesto u postavkama narihtat😬
Kolko ja znam nemože se..treba doći i vidjeti😀
Hvala Ena! Deckic je! Jako sam happy jer vec imam curku pa ce ovo biti potpuno novo iskustvo tj. vec sad je…
Super😍…i kod mene dečkić, ko i kod puno cura ovdje😂😂, bit će dječaka na ljeto😀
Ma daj? Vise je deckica na forumu? Super😍 sve trudnice koje poznajem cekaju curke tako da mi je drago cuti ovo
Kolko ja znam nemože se..treba doći i vidjeti😀
👍🏼
Pozz
Pozdrav i tebi 😁😘
💕💕💜💜👶😍
Sortiraj odgovore
Najstariji