Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Ožujak 2018. 17:57

Ena31

Mayazmaya

Pozdrav svima! Ja sam nova!😃 upravo kreirala profil.
    Termin mi je 03.07. i nadam se da sam u pravoj grupi na forumu
    Pozz

Dobrodošla Mayazmya😀…ugocno druženje i bezbrižan ostatak trudnoće ti želim😀. Jel curka ili dečkić?

*ugodno 🤣😂

• Mayazmaya
    28. Ožujak 2018. 17:59

Hvala Ena! Deckic je! Jako sam happy jer vec imam curku pa ce ovo biti potpuno novo iskustvo tj. vec sad je... 

28. Ožujak 2018. 18:01

Mayazmaya

Pozz

Dobro dosla!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Ožujak 2018. 18:03

Mayazmaya

Hvala Ena! Deckic je! Jako sam happy jer vec imam curku pa ce ovo biti potpuno novo iskustvo tj. vec sad je…

Super😍...i kod mene dečkić, ko i kod puno cura ovdje😂😂, bit će dječaka na ljeto😀

• Mayazmaya
    28. Ožujak 2018. 18:04

Hvala!! Nego jel ja mogu dobiti obavijest kada ima novih poruka na forumu, mail ili nesto, ili jednostavno moram doc na sajt provjeriti? Mozda sam trebala nesto u postavkama narihtat😬

franovamamita
    28. Ožujak 2018. 18:05

Maya dobro nam dosla ☺odakle si? koliko ti je curica stara?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

28. Ožujak 2018. 18:06

Mayazmaya

Hvala!! Nego jel ja mogu dobiti obavijest kada ima novih poruka na forumu, mail ili nesto, ili jednostavno moram doc na sajt provjeriti? Mozda sam trebala nesto u postavkama narihtat😬

Kolko ja znam nemože se..treba doći i vidjeti😀

• Mayazmaya
    28. Ožujak 2018. 18:07

Ena31

Mayazmaya

Hvala Ena! Deckic je! Jako sam happy jer vec imam curku pa ce ovo biti potpuno novo iskustvo tj. vec sad je…

Super😍…i kod mene dečkić, ko i kod puno cura ovdje😂😂, bit će dječaka na ljeto😀

Ma daj? Vise je deckica na forumu? Super😍 sve trudnice koje poznajem cekaju curke tako da mi je drago cuti ovo

• Mayazmaya
    28. Ožujak 2018. 18:07

Ena31

Mayazmaya

Kolko ja znam nemože se..treba doći i vidjeti😀

👍🏼

• tinanema00
    28. Ožujak 2018. 18:27

Mayazmaya

Pozz

Pozdrav i tebi 😁😘

💕💕💜💜👶😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.