Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    28. Ožujak 2018. 18:32

Pozdraaav 🤗🤗

pharmamma
    28. Ožujak 2018. 20:26

Maya dobrodošla ☺️

ivymicek
    28. Ožujak 2018. 20:32

Pozdrav mayazmaya i dobrodošla.
    Franova jeeeiiii 🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊... Koliko izgubljenih živaca i sekirancije..  neka je to sve super i sada ima da uživaš u ostatku trusnoće.
    Ena no sikiriki... Ne razmišljamo o ružnom mi matramo da se cerviksi produže..
    Tko će ga znat kak će biti ali barem imamo još malo do kraja.
    Proud neka se ti nisi spakirala i neka muž zna gdje je što. Nadam se da će na kraju biti ako se nisi dodatno otvorila i ako je bebo dobro da će te ostaviti na full strogom mirovanju i češćem praćenju. Nakln takve nesreće bio bi red i za malo sreće.
    Eto ja umorna, težak ovo posao solo mama dvoje djece s trećim na putu  svaka čast svim singl mamama.
    Počastila sam se u ikeai sa grill tavom i kupila si meso za steak..  to čemo mužić i ja u petak kad se vrati s puta ili možda napokon odemo do submarinea.... Jedva čekam a i kikachi su ga željni.
    Pharmama kako su noge danas? Jesu se oporavile od hodanja?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    28. Ožujak 2018. 20:33

Malo duži post ali ne stignem preko dana 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

28. Ožujak 2018. 20:34

Ivy jos niste otisli?!?
    Ja se slazem,  ne moze zauvijek ici naopako,  mora me negdje i pomazit malo 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    28. Ožujak 2018. 21:01

ivymicek

Franova jeeeiiii 🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊… Koliko izgubljenih živaca i sekirancije.. neka je to sve super i sada ima da uživaš u ostatku trusnoće.
    Ena no sikiriki… Ne razmišljamo o ružnom mi matramo da se cerviksi produže..
    Proud neka se ti nisi spakirala i neka muž zna gdje je što. Nadam se da će na kraju biti ako se nisi dodatno otvorila i ako je bebo dobro da će te ostaviti na full strogom mirovanju i češćem praćenju. Nakln takve nesreće bio bi red i za malo sreće.
    Eto ja umorna, težak ovo posao solo mama dvoje djece s trećim na putu svaka čast svim singl mamama.
    Počastila sam se u ikeai sa grill tavom i kupila si meso za steak.. to čemo mužić i ja u petak kad se vrati s puta ili možda napokon odemo do submarinea…. Jedva čekam a i kikachi su ga željni.

Jesu,jesu 😁 dulji spavanac i danas tenisice i ko nove su 😉

28. Ožujak 2018. 21:09

ivymicek

Franova jeeeiiii 🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊… Koliko izgubljenih živaca i sekirancije.. neka je to sve super i sada ima da uživaš u ostatku trusnoće.
    Ena no sikiriki… Ne razmišljamo o ružnom mi matramo da se cerviksi produže..
    Eto ja umorna, težak ovo posao solo mama dvoje djece s trećim na putu svaka čast svim singl mamama.
    Počastila sam se u ikeai sa grill tavom i kupila si meso za steak.. to čemo mužić i ja u petak kad se vrati s puta ili možda napokon odemo do submarinea…. Jedva čekam a i kikachi su ga željni.

Odmaraj, papaj i naspavaj se😘. Nek si kupila tavu, al si se počastila😂😂🙃

Marijaa30
    28. Ožujak 2018. 21:49

Franova, baš mi je drago da je nalaz dobar!
    Mayazmaya, dobrodošla 😃

26.8. Ivan 💙💙

losah
    28. Ožujak 2018. 21:56

Franova baš mi je drago. Nekako sam vjerovala da će biti dobro. Jedna sam od onih koje vjeruju da pozitivnom energijom pozivamo pozitivne događaje u zivot. ja sam sutra na pregledu nadam se da je sve ok.. tj vjerujem da je 🤗🤗
    Ajme koliko dečki će biti ovo ljeto. Sve neki muskicii 😍😍

ivymicek
    28. Ožujak 2018. 22:13

Nismo još otišli, da 😱😱😱. Uvikek nešto drugo ili negdje drugdje iako sam već u psr navrata navaljivala ali tko još sluša trudnicu.
    Si vidla Ena 😂😂😂 ima da bude dobra 🤣  i da budu fini steakovi.
    Bravo pharmama za tene 😊.
    Sreetno sutra svima na pregledima.
    Ljubim vas i idem se srušiti u krevet.
    Noćica 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.