Pozdrav mayazmaya i dobrodošla.
Franova jeeeiiii 🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊... Koliko izgubljenih živaca i sekirancije.. neka je to sve super i sada ima da uživaš u ostatku trusnoće.
Ena no sikiriki... Ne razmišljamo o ružnom mi matramo da se cerviksi produže..
Tko će ga znat kak će biti ali barem imamo još malo do kraja.
Proud neka se ti nisi spakirala i neka muž zna gdje je što. Nadam se da će na kraju biti ako se nisi dodatno otvorila i ako je bebo dobro da će te ostaviti na full strogom mirovanju i češćem praćenju. Nakln takve nesreće bio bi red i za malo sreće.
Eto ja umorna, težak ovo posao solo mama dvoje djece s trećim na putu svaka čast svim singl mamama.
Počastila sam se u ikeai sa grill tavom i kupila si meso za steak.. to čemo mužić i ja u petak kad se vrati s puta ili možda napokon odemo do submarinea.... Jedva čekam a i kikachi su ga željni.
Pharmama kako su noge danas? Jesu se oporavile od hodanja?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Malo duži post ali ne stignem preko dana 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy jos niste otisli?!?
Ja se slazem, ne moze zauvijek ici naopako, mora me negdje i pomazit malo 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Franova jeeeiiii 🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊… Koliko izgubljenih živaca i sekirancije.. neka je to sve super i sada ima da uživaš u ostatku trusnoće.
Ena no sikiriki… Ne razmišljamo o ružnom mi matramo da se cerviksi produže..
Proud neka se ti nisi spakirala i neka muž zna gdje je što. Nadam se da će na kraju biti ako se nisi dodatno otvorila i ako je bebo dobro da će te ostaviti na full strogom mirovanju i češćem praćenju. Nakln takve nesreće bio bi red i za malo sreće.
Eto ja umorna, težak ovo posao solo mama dvoje djece s trećim na putu svaka čast svim singl mamama.
Počastila sam se u ikeai sa grill tavom i kupila si meso za steak.. to čemo mužić i ja u petak kad se vrati s puta ili možda napokon odemo do submarinea…. Jedva čekam a i kikachi su ga željni.
Jesu,jesu 😁 dulji spavanac i danas tenisice i ko nove su 😉
Franova jeeeiiii 🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊… Koliko izgubljenih živaca i sekirancije.. neka je to sve super i sada ima da uživaš u ostatku trusnoće.
Ena no sikiriki… Ne razmišljamo o ružnom mi matramo da se cerviksi produže..
Počastila sam se u ikeai sa grill tavom i kupila si meso za steak.. to čemo mužić i ja u petak kad se vrati s puta ili možda napokon odemo do submarinea…. Jedva čekam a i kikachi su ga željni.
Odmaraj, papaj i naspavaj se😘. Nek si kupila tavu, al si se počastila😂😂🙃
Franova, baš mi je drago da je nalaz dobar!
Mayazmaya, dobrodošla 😃
26.8. Ivan 💙💙
Franova baš mi je drago. Nekako sam vjerovala da će biti dobro. Jedna sam od onih koje vjeruju da pozitivnom energijom pozivamo pozitivne događaje u zivot. ja sam sutra na pregledu nadam se da je sve ok.. tj vjerujem da je 🤗🤗
Ajme koliko dečki će biti ovo ljeto. Sve neki muskicii 😍😍
Nismo još otišli, da 😱😱😱. Uvikek nešto drugo ili negdje drugdje iako sam već u psr navrata navaljivala ali tko još sluša trudnicu.
Si vidla Ena 😂😂😂 ima da bude dobra 🤣 i da budu fini steakovi.
Bravo pharmama za tene 😊.
Sreetno sutra svima na pregledima.
Ljubim vas i idem se srušiti u krevet.
Noćica 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji